איך השבת שוברת את השגרה שלכן?

קלריסה

New member
איך השבת שוברת את השגרה שלכן?

זאת אומרת... ברור שהיא שוברת את השגרה. אני מתכוונת לשגרת הדיאטה. או מה שאני משתדלת שיהיה דיאטה. אני כנראה בין הזקיינות בפורום, שכן הצעיר שלי עומד לחגוג שנה או-טו-טו, ורובכן נראות לי ביזוניות צעירות, ובכל זאת: במשך כל השבוע אני משתדלת לשמור על דיאטה, אבל בשבת אוכלת עם כולם (כולל האוכל של חמותי, שהוא טעים על אף החברה המלחיצה...). ולפני שבת יש שישי, אז הוא קרוב של שבת, אז גם בו אני מרשה לעצמי, ויש את יום חמישי שהוא בנדוד של שבת, וכבר מתחילים להרגיש את מה שבצבא קראו לו אסק (אווירת סוף קורס). ואחר כך אני עוד מתפלאת שהמשקל לא משתנה.. מה אתן עושות, חברות, במקומי?

את מהזקיינות?!

אנחנו לא מכירות, אבל אני כלכך הרבה שנים אחרי לדבר בסלנג צבאי, שנראה לי שאת מהצעירות. ואני פשוט מאוד מאוד משתדלת. לפעמים הולך ולפעמים פחות.

קלריסה

New member
איך להוכיח לך? שאתחיל לדבר יידיש?

אז זהו, שזאת השפה הצבאית שהייתה בדורי, וזה לפני הרבה הרבה דורות. אני חושבת שהחיילים של היום לא מכירים את הביטויים שאני משתמשת בהם, וזה נראה להם ממש כמו להגיד אנא עארף... מילים של הפלמ"ח. תני דוגמה להשתדלות שמצליחה, כדי שאוכל לקבל מושג איך מתגברים על חשקים וחצ'קונים.

אנא עארף... מוותרת

על הגלידה לקינוח של יום שישי בערב. וגם, כיוון שהתחלתי (שוב) לצאת לספורט שלי בשישי בבוקר (רכיבה כמובן), אז אוכלת סנדוויץ' מלחמקל לפני הרכיבה, ומצ'פרת את עצמי בשוקו קר אחרי. הצ'ופר הקיצי: קפה קר-קר, עם ממתיק מלאכותי, רבע כוס חלב דל שומן, ואפשר גם גלידיאט. עושה הרגשה של פינוק, בלי להזיק יותר מדי.

קלריסה

New member
קפה קר? מוצא חן בעיניי

אנסה זאת באחד הבקרים השבתיים, כי בקרים ביום רגיל אין בהם זמן לפינוקים כאלה (אני חושבת) ואחר הצהרים -- כבר רמזתי שעברתי את גיל הנעורים, אז יש לי חשש מסוים שהקפוא הקפוא הזה ידיר שינה מעיניי. ואני ממש רוצה להשכים קום לצעוד קצת, להניע את מה שיש, אולי אפילו קצת לנער בתקווה שיישאר פחות בזכות זה.

משוש30

New member
../images/Emo32.gifסוס של נייר

איך את מרגישה? אני מבינה שחזרת לעצמך אם את יוצאת לרכוב לא?

תודה,

הרבה יותר טוב. בבית ממש עצמאית, מחוצה לו עדיין עם שני קביים, אבל כבר מתמרנת לא רע. וכיוון שהרכיבה היא בשבילי אוויר לנשימה, אז אני רוכבת לפני שאני הולכת על שתי רגלי
עכשיו גם התחלתי לשחות, וענבריק ישן בלילה (טפו, טפו, טפו, חמסה, חמסה, מלח, שום, שמן זית ורוזמרין), אז הכל במגמת שיפור (חוץ מציצי פצוע שאני מתקשה להעלות על המסלול - you cant have it all ).

עינבלית

New member
לא שוברת. מקפידה על כללי ph3

ושומרת. יאללה-קלריסה- בואי לסאות' ביץ' http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=573&msgid=25957023

קלריסה

New member
אני מאוד חוששת מדברים קיצוניים

עד כמה שהבנתי מקריאת מאמרים בנושא, הדיאטה שאת מציעה די מורידה מהפרק פחמימות. לא שאני חושבת שכדאי להכביר בגלידות (בטח שאני חושבת שכן, אבל זה לא מועיל לפיגורה). בעבר הייתי שמחה לנסות כל מיני דברים שיביאו אותי למדרגת כוסית, אבל עכשיו מה שחשוב לי זה איכשהו לשמור על איזון. פתאום הבנתי ש"אני לא הולכת ונעשית צעירה" (דיבור של זקיינים, מה?) ואי אפשר עוד הרבה פעמים לעשות מהגוף שלי אקורדיאון. הרי בעבר רזיתי ושמנתי שוב ושוב. לא בטוח שאצליח עם זה עוד הרבה פעמים. ובסך הכול, התחלתי לחשוב שאולי כדאי לחשוב על עוד צאצא, ואם רוצים שהגוף הזה יישא עוד היריון, כדאי לשמור אותו מאוזן עם מה שנחוץ לו. לא יודעת... מה את אומרת? את נהנית מהחיים בלי לחם?

lulyK

New member
לא אוכלים פחמימות רק שבועיים.

זו דיאטה לא קיצונית בכלל

קלריסה

New member
ניסית? את מרוצה?

איפה את מרגישה שזה יותר טוב משיטות אחרות? כמה זמן לדעתך אפשר להתמיד בכך ולשמור על שפיות (בהנחה שהייתה שפיות בשלב מסוים)

lulyK

New member
אני מתה לנסות, עוד לא מצאתי את

המוטיווציה. בעבר הלא רחוק עשיתי דיאטה ע"מ להפטר מפטריה, ומבחינת האיסורים זה היה קצת דומה (לא במה שאסור, אלא בעובדה שאסור: דיאטה שאסור בה קמח לבן, סוכר לבן, מוצרי חלב פרה, קפאין, משקאות דיאט - למעשה מותר רק מים ותה צמחים, אסור פירות פרט לתפוח ואגס.......התמדתי כמה חודשים והרגשתי נפלא. נשברתי בנסיעה ארוכה לארה"ב, שם זה היה מ-א-ד קשה לביצוע)

yaelia

New member
רגע, רגע, אני גם שוקלת להתחיל SB

אסור גם בה קפאין ומשקאות דיאט? מה זה קשור לפחממות? אני פוחדת שאני אהיה רעבה כל היום.

lulyK

New member
לא, מה פתאום?

כתבתי שבכלל לא ניסיתי את ה-SB אבל שיש לי נסיון עם דיאטות עם הוראות נוקשות (ונתתי דוגמא לדיאטה סופר נוקשה)

סליחה שאני מתפרצת

אבל התובנות שלי לגבי דיאטת הסאות ביץ הן שאפשר לשרוד בנוחות את השבועיים הראשונים שהיתרון הגדול שלהם הוא ששוברים את מעגל האינסולין והפחמימות. התשוקה לפחמימות תוך כמה ימים מתפוגגת ומרגישים מצוין ושבעים ממגוון הארוחות הנטולות פחמימות. בתור מכורה אמיתית לפחמימות אני מרשה לעצמי להמליץ אבל בתנאי שמכינים מראש את המקרר בבית (שלא יחסר אוכל "מותר") ואוספים כוח רצון - אח"כ זה זורם מעצמו.

קלריסה

New member
אה, וואלה?

אז רגע, אשאר עוד קצת לקרוא על זה משהו, כי עד כה דחיתי את זה על הסף. אגב, קראתי דברים די מפחידים על האספרטיים במשקאות הדיאט. איזה מפחיד, סמאלללה...

כנסי לפורום הרזיה אחרי לידה

דיאטת הסאות ביץ מאוד פופולרית שם. אני הבנתי את הפרינציפ רק מקריאה בפורום. עכשיו יצא גם הספר בתרגום עברי אז יותר קל.

טיפוטף

New member
השבועיים הראשונים הם גמילה.

מפחמימות. לפעמים צריך להאריך אותם - במיוחד אם אתן מרגישות עדיין תשוקה עזה לפחמימות וסוכרים. אזהרה חמורה - לא למניקות - ובוודאי שלא למניקות הנקה מלאה.

למעלה