איך התחלתם לאהוב את גרין ...

EnglandHooligan

New member
איך התחלתם לאהוב את גרין ...

סתם מעניין אותי כמה זמן אנשים פה אוהבים את גרין ואיך הם שמעו עליהם .. הקיצר אני יתחיל........... לפני 10 שנים בערך שהייתי בכתה ו' יושב אנוכי בבית ואז מתנגן הקליפ של time of your life ישר נדלקתי (בתקופה ההיא לא היה אינטרנט להוריד וכו'....) אז הלכתי לקנות את הדיסק nimrod (אז גם קיבלו את זה עם חולצה שעדיין נמצאת אצלי של גרין ) בכל מקרה שמעתי את הדיסק הזה איזה 1000 פעמים באותה שנה ורכשתי גם את dookie ו 1039 smoothed out ...,שזה האלבוים שאני הכי אוהב של גרין ... בכל מקרה עזבו אל תראו אותי ככה כיום אני לא ממש מעריך גדול של הלהקה אבל מתוקים שלי בונא בכתה ז' ,ח' ,ט' אני הייתי וכמובן כתה ו' אני הייתי מורעל גרין היה לי איזה 5 פוסטרים שלהם ותמונות ששמתי בחדר מעיתונים בשנים הייתי מתלבש כמו בילי גם אז פעם שגרין לא היו כל כך ידועים בין האלבום נימרוד לווארנינג היה אז את הקמפיין באתר שלהם שאגב הייתי שם כמעט כל יום vote billie joe בשנת 98' מי שלא יודע אז היה את הבחירות בין גור ובוש ואז יצא הקמפיין הזה באטל אוף דה באנדס של הלהקות בנט אני הייתי שם בונא הייתי משוגע על גרין ! את כל השירים של גרין אני יודע בעל פה לנגן חוץ מהאלבום החדש... ואללאק יש לי חתיכת היסטוריה עם גרין לפני גם 3 שנים בערך היה לי כל מידע כל קליפ ,קטע הופעה ותמונה שהייתה של גרין אי פעם על המחשב א םהשנים זה עבר וכיום אני אוהב בכלל סוגי מוזיקה שונים אבל זאת הייתה תקופה .. מקווה שעכשיו גם אתם תתחילו לאהוב אותם כמו שאני אהבתי בעקבות א"א

rebel girl

New member
אמממ.. שלי לא מעניין כמו שלך ......

אני זוכרת שהייתי קטנה שהייתי בת...*שנייה נו, אני מחשבת!* חמש (נראה לי....) ראיתי את הקליפ של מינוריטי,ודיי אהבתי אותו,אבל באותה תקופה הייתי ילדה חמודה ותמימה וחוצמיזה דודה שלי שבאותו זמן הייתה *עוד פעם מחשבת* בת 17.לא אוהבת פאנק רוק או רוק או כל מה שנחשב "מוזיקה של פריקים",אז פשוט....עברנו. בגיל 12 שמעתי על גרין דיי מה שהיה לי דיי חדש כי לא שמעתי עליהם קודם (אני מזכירה שבגיל חמש עוד לא ידעתי לקרוא באנגלית),ושהם להקה טובה ובלהבלהבלה.תוך כדי כל ההמולה הנ"ל נכנסתי ל 100FM וראיתי את השיר הולידיי,שמעתי והתאהבתי כמעט מיד. בהתחלה חשבתי לעצמי:"מה זה הדבר הזה?!" שמיעה שניה:"סביר, אפשר לשמוע!" שמיעה שלישית "און הולידייייייי!!!!!!!!!!" ואז שמעתי את BOBD כשזיפזפתי בערוצים וראיתי אותו,התאהבתי מיד! ומשם זה התגלגל........

וואלה סיפור יפה../images/Emo163.gif

שלי לא מיוחד. זה היה לפני שנה, כשאמריקן אידיוט יצא. הייתי בחופשה בים המלח, וכפי שכולם יודעים בים המלח אין מה לעשות, אז ישבתי בחדר וראיתי טלויזיה. בעוד שאני צופה בMTV (זה היה או זה או אל ג'זירה) מתחיל הקליפ של אמריקן אידיוט! woot מהרגע הראשון חשבתי שהם שליתה. כשחזרתי קניתי את אמריקן אידיוט, חרשתי עליו חודשיים ואז קניתי את דוקי, ולאחר מכן את כל השאר. (חוץ מקרפלאנק וסמות'
) אני עכשיו קצת פחות אובססיבית לגביהם ממה שהייתי בהתחלה כי הכרתי עוד הרבה להקות ובזמן האחרון אני בקושי שומעת גרין דיי. אבל עדיין, הם הלהקה האהובה עליי ונושא השיחה האהוב עליי. D: (חוץ מסלאש. בעצם גם סלאש נחשב קשור לגרין דיי.) דם פדדם טם טם!

etv8

New member
הסיפור שלי הולך לפני 10

שנים. הייתי בן 12, ואהבתי קצת פאנק(סקס פיסטולז, קלאש,בד רליג'ן ובלק פלג) לא ידעתי יותר מי זה בפאנק. ובאותה שנה(95) התחילו במצעדים כל הקליפים של גרין דיי מדוקי. אהבתי, זה היה קליט ומגניב. עם קצת קריאה באינטרנט(קפה אינטרנט ברחוב בן יהודה) על הלהקה קניתי את DOOKIE ונהנתי מהמוזיקה. תמיד אהבתי אותם, אבל עכשיו אני לא מתעסק בהם. התבגרתי. :p

יאצוק

New member
הסיפור שלי../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

קודם כל, בגיל 6 התחלתי לראות MTV. אני הייתי ילדת MTV. שעוד לא היה יס והוט וכל זה...היה MTV, ערוץ 2, ערוץ 1, ערוץ הילדים ועוד כל מיני. לא הייתי ילדה שרואה ערוץ הילדים כל הזמן. אלא MTV. אני זוכרת שמגיל 6 בערך, כבר הכרתי את באסקט קייס. למעשה, כמעט על חיי הכרתי אותו D: לפני שנתיים בערך, התחלתי לראות עוד קליפים שלהם שרצים ורצים בערוצי המוסיקה. לא ידעתי הרבה ולא אספתי חומר ותמונות וכל זה. ידעתי שללהקה קוראים גרין דיי ויש להם שירים טובים. לפני שנה, יצא אמריקן אידיוט. הוא כבר היה חרישה רצינית בMTV!! לא הפסיקו להראות קליפים מהדיסק. אז, כבר הייתי ממש מכורה. לגמרי. ומשם זה התגלגל... היום, למשל, אני אחראית לעמודים באתר הישראלי של גרין דיי D:, בעלת 7 דיסקים (ביניהים Internationanl Superhits ו-Shenanigans), במסע אחר הפוסטר המתאים לחדר שלי, בקרוב קונה גיטרה ובנתיים כבר אוספת אתרים עם אקורדים לשירים של גרין דיי ומבקשת כל מה שקשור להם לימי הולדת וכל מיני ארועים כאלו... וזהו

sapirush1

New member
יש פה כמה זקנים..

חח טוב לא ממש זקנים אבל כל הכבוד שמכירים אותם ככה ממזמן אני בחיים שלי לא הייתי ממש מחוברת למוזיקה והשירים שהכרתי ביסודי רק אלוהים יודע איך.. כנראה מסיבות כי לא הייתי שומעת רדיו(גם עכשיו לא) וגם לא הייתי רואה אמטיוי וכאלו התחלתי עם ההקדמה הזאת כדי להסביר למה לא הכרתי אותם.. אחרי זה בכיתה ז' בערך נמאס לי מהמצב הזה והתחלתי לראות כל בוקר בחצי שעה שיש לי כשאני מתארגנת לבצפר MTV (ככה אני עד היום) ואז יום אחד אני רואה את הקליפ של א"א, אני זוכרת שאני כל הזמן שכחתי מה השם של הלהקה ומה השם של השיר, כי זה בילבל אותי גם כי זה היה השם של הדיסק.. ככה עבר מלא זמן ותמיד שכחתי לבדוק או להוריד את השיר ואז יצא בולוורד.. בפעם הראשונה שראיתי אותו לא רשמו של מי הוא ואחרי כמה ימים אני מגלה שזה שלהם והייתי בשוק! רצתי ישר למחשב והורדתי את בולוורד ואמריקן ואז אני חושבת שראיתי את כל האלבום ולמרות שאני עדיין מנסה להיגמל מזה פשוט הורדתי את כולו והתאהבתי!

sapirush1

New member
אהה וכן

הם בין להקות הפאנק הראשונות שהתחלתי לשמוע לפני זה הייתי מושפעת מחברה שלי ושמעתי בריטני..

GD ROCKS

New member
מעניין.. הסיפור שלי!!!

לפני שנתיים התחלנו אני וחבר שלי לשעבר לדבר על מוזיקה ומתישהו הוא שאל אותי עם אני מכירה את גרין דיי... חחחח ואני לא הבנתי מזה האמת אבל הוא השמיע לי שירים שלהם ולא כל כך אהבתי כי זאת הייתה תקופה שאהבתי פופ ו50 סנט וכל הדוחים האלה. מתי שהם הוציאו את אמריקן אידיוט <הקליפ> אז נזכרתי פתאום במה שההוא אמר לי ונדלקתי!! אבל עדיין לא הורדתי או שמעתי עוד שירים. ומתישהו הייתי צריכה לעשות עבודת הגשה עם ידיד שלי והוא די אוהב את גרין דיי אז הוא שם את א"א < הדיסק> ואהבתי. וזהו ואז ביקשתי מדוד שלי שיקנה לי את הדיסק-והוא קנה. ואז הורדתי שירים ישנים וקניתי את נימרוד. זהו. חחחחחחחחחחחחחחח איך אני מבלבלת בשכל

TiNiErBeiL

New member
הסיפור שלי!../images/Emo9.gif

אז ככה.. בעבר אני הייתי ילדה קטנה ששומעת רק פופ.. ואם השנים התחלתי לשמוע קצת רוק.. אני זוכרת במסיבת יומולדת של איזה ילד אחד הוא השמיע לנו "לינקין פארק" ואז ישר נדלקתי על הכיוון של הרוק..אני זוכרת שפעם ראית אמטיוי והיה איזה קליפ "אמריקן אידיוט".. ולא הבנתי מי אלה המטומטמים שמתמלאים צבע..
ואחרי כמה שבועות יצא לרדיו בולברד.. נכנסתי ל-100 fm ושמעתי אותו.. התאהבתי בו ואז הפכתי להיות "מעריצת צעצעוע" של גרין דיי.. ואז יצא הולידיי.. בהתחלה שמעתי 10 שניות מההתחלה שלו וכבר החשבתי את עצמי ל"מעריצה".. עכשיו כשאני נזכרת הזה אני ממש מתביישת!! חעחע.. הכי מצחיק.. זה שיצא לי לדבר עם חבר שלי (לשעבר!) על מוסיקה, אז אמרתי לו שאני אוהבת את שייגעצ,לינקין פארק וקצת את גרין די.. והוא אמר לי: "כן, גרין דיי מעולים.. לדעתי השירים הכי יפים שלהם זה: 1. א"א 2. הולידיי 3. בולברד אוף ברוקן דרימס.." חעחע.. "מבין".. אחר כך התחלתי למוע את הולידיי ובולברד בקביעות.. ואז שמעתי גם את אמריקן איוט.. ויצא באמטיוי הקליפ של וויק מי אפ וון ספטמבר אנדס.. ואז התחלתי לשמוע שירים שלהם, ונכנסתי לפורום... ואז הכל בא לי בבום.. וקלטתי שאני בעצם לא יודעת שומדבר על גרין דיי! וככה עם הימים למדתי להכיר אותם כמו שצריך, להכיר שירים מתקופות ישנות, ללמוד ביוגרפיה וכו'.. ובקיצור.. עכשיו בא לי לחזור אחורה ולהגיד לחבר שלי (ל-ש-ע-ב-ר! וטוב שעבר..) שהוא לא מכיר אותם!!! ושילך לשמוע רוני סופרסטאר!! זהו.. והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה..! ס-ו-ף..!

WiseL

New member
הב?

סיפור שלי. ידיד שלי החליט להביא לי דיסק צרוב שלהם של אמריקן אידיוט כי הוא טען שאני יאהב את השירים, והוא צדק. ואז היה בדיוק באמ טי וי שבוע הרוק ואז היה את הקליפ שלהם בסקט קייס ובגלל שממש רציתי לקנות איזה שהוא דיסק קניתי את דוקי ואחר כך ראיתי שיש שם דיסק שלהם בשלושים שקל (אינסומאניק) ואחרי כמה זמן גם אותו קניתי וגם בינתיים הורדתי שירים שלהם (כמעט כל השאר חוץ מוורנינג ושיניגנס או מה שזה). ואפשר להגיד גם שפעם שהייתי יותר קטנה אהבתי את מיינוריטי וורנינג שראיתי מידי פעם אמטיוי.. וכל מיני כאלה..

חסבי

New member
בוא נראה

שמעתי אותם אצל חברים לפני הרבה זמן משמה הרכרתי את סמוטד וקארפלאנק, היה יפה אז צרבתי מהם =) אבל אני לא אוהב את השאר (גם את דוקי! כן! כן!)

סיפור מוזר דווקא יש לי O.O;;;

אז ככה.... היה איזה יום שני אחד... (אני זוכרת שזה יום שני כהכרתי אותם בדיוק בהפסקה לפני שיעור מחשבים!) הייתי בכיתה...... וילדה אחת, ששמה שחף, מכיתה ו' (היום היא בז') הביאה דיסקמן לבצפר. יופי. היא נכנסה אלינו לכיתה, ואני רצתי אליה ושאלתי אותה:"מה את שומעת??" אז היא השמיעה לי את בולברד... כמובן שהכרתי אותו קודם, אבל לא היה לי מושג מי ההם ששרים את זה... אז ביקשתי ממנה את שם השיר, העתקתי אותו לדף הראשון של מחברת מתמטיקה (כן כן! הוא נשאר שם עדיין, והשער ממוסגר ותלוי אצלי בחדר.
) ונגמר העניין בבצפר. חזרתי הבייתה, טסתי למחשב, הורדתי את השיר, שמעתי אותו איזה 10000000 פעם בשביל לקלוט (
) וקראתי לעצמי מעריצה שאפילו לא ידעתי כמה חברים יש בלהקה.... ואז התחלתי לברר עליהם.... ולהצטרף לפורום... וכל זה קרה ביוני... ................................................... אה, ואני כל כך מאושרת
!! אח שלי יודע את בולברד בעל פה... יופי. לא מספיק. יאללה, הולכים ללמד אותו בסקט קייס!

osnatio

New member
נמנמנמ...

יש לי חברה שבתחילת השנה כל הזמן דיברה על לינקין פארק וזה... ומתישהו היא אמרה לי "וואי יש להקה אחת שקוראים לה גרין דיי ויש להם קליפ שקוראים לו אמריקן אידיוט ושופכים עליהם מלא צבע ירוק וזה קליפ מגניב ושיר יפה!" לא כל כך התעניינתי בזה כי אז הייתי מעריצה אברילית (בע) אז יום אחד אני יושבת לי במחשב וניכנסת לאתר של יהו (yahoo) ושמה רוק רדיו והקליפ הראשון ששמו היה א"א... מיד התאהבתי! הורדתי ולא הפסקתי לראות את הקליפ ( כן כן מודה... חשבתי אז שבילי ג'ו חתיך) אז החלטתי להיכנס לאתר שלהם ושמעתי את הקליפים שלהם שם ואהבתי מאוד ביררתי איך קוראים לסולן ותאמת התלהבתי יותר מדי כי הייתי סתם מעריצת סבון שכל היום מדברת על בילי ה"כוסון" (וגיליתי שהוא ממש ממש לא כוסון). דרך אגב, בגלל שחרשתי בדיבורים עליו כל היום לחברה שלי שהכירה לי אותם נמאס מהם... החלטתי לקנות את א"א ובאמת ששמעתי אותו כל היום כל יום אחרי זה גם קניתי את אינטרנשיונל סופרהיטס והורדתי הרבה שירים זייהו

ketas

New member
תאמת הסיפור שלי ממש מטומטם

יש לי יומולדת באפריל, אז יום אחד בחופש פסח היה לי נורא משעמם והרבה כסף מהיומולדת...אז הלכתי לי לטאוור רקורדס והחלטתי לקנות דיסקים. אז קניתי את מוקי, עברי לידר ורד הוט צ'ילי פפרס. ואז נשאר לי עוד יזה 80 שקל ולא ידעתי מה לקנות...אז סתם הסתובבתי בחנות ואז ראיתי את אמריקן אידיוט וחשבתי טוב נו ננסה, ואפילו לא הכרתי שום שיר שלהם...בקושי את בולברד. וזהו קניתי, ובהתחלה לא סבלתי תדיסק וחשבתי שכל השירים נשמעים אותו דבר ואז נסעתי לצפון עם ההורים והיה לי משעמם באוטו ושמעתי את זה ואיכשהו פשוט התאהבתי....ועכשיו אני יודעת אותו בע"פ. מאז קניתי גם את ורנינג ודוקי....אבל לצערי התיק שלי נגנב בחו"ל ואיתו כל הדיסקים, אז אני חוסכת כסף ובנתיים מורידה. ואגב, כל האלה שאומרים התחילו לשמוע כי חשבו שבילי כוסון, אז בהתחלה חשבתי שבילי נראה מוזר וכמו תרנגולת ועל מייק וטרה בכלל לא יכולתי להסתכל. ועכשיו אני מאוהבת

sapirush1

New member
איך אפשר לקנות דיסק

כשאת לא מכירה בכלל את הלהקה?! היית לפחות מבקשת לשמוע שם או משהו לפני.. חח זה באמת מוזר

t r e c o o l

New member
הסיפור המרגש שלי אם גרין דיי התחיל:

שנה שעברה כשנסעתי לטיול אם הכיתה, (הייתי מעריצת שרופה של לינקין.. מה שנכון גם להיום..) וחברה של השמיע לי את בולוורד בפלאפון, והתאהבתי בשיר!!! מאז הייתי רואה כול יום MTV כדי לראות מתי הם יהיו,וכששמעתי גם את הולידיי, ידעתי שזאת אהבה!!! אז עכשיו יש לי שני דיסקים שלהם ומחר אני קונה אחד חדש!

HadaSoledad

New member
אצלי זה דבר דפוק ../images/Emo9.gif

שמעת את השיר TIME OF YOUR LIFE בלי לדעת מי שר את זה ואז רשמעתי עוד כל מיני שירים שלהם ואז גיליתי שהם שרים אותו גם ומאז כאילו ארני שומעת ואוהבת גרין דיי

noagdfan

New member
סיפור מרגש במיוחד (לא)

*קול דרמטי* :הכל התחיל לפני שנה כשיצא הקליפ של American Idiot, הרושם הראשונה שלי היה "WTF?" (ככה היה עם כל השירים בדיסק כששמעתי בפעם הראשונה). בפעם השנייה שראיתי את הקליפ התחלתי לאהוב את השיר והורדתי אותו. אותו דבר עם Boulevard ו- Holiday. יום אחד כשחזרתי מהבצפר הדלקתי טלויזיה והיה את הקליפ של Holiday, מהר רצתי למחשב להוריד את השיר (אחרי כמה שבועות של שכנוע עצמי לא להוריד את השיר). שמתי את השיר להורדה וישר עפתי לחנות לקנות את הדיסק (12.1.05, אם תהיתם). חזרתי הבייתה החלטתי לשמוע את הדיסק והרושם הראשוני שלי היה מה אם לא "WTF?". מאז התחלתי לשמוע אותם הרבה. אחרי 12 ימים, 24.1.05 קמתי בבוקר, לא היה לי כוח ללכת לבצפר אז הברזתי. אז סתם חיפשתי אתר על גרין דיי ומצאתי את Green Day Authority (האתר הכי טוב שלהם) ומאז התאהבתי. חברה שלי באה אליי יום אחד ואומרת לי שלאח שלה (בן 28) יש דיסק של גרין דיי. שאלה אם אני רוצה אמרתי לה סבבה. היא צרבה לי את הדיסק ומאז הכרתי את Dookie. שמעתי אותו פעם אחת אחר כך שמתי בצד והמשכתי לשמוע א"א. עם הזמן קניתי מקורי של דוקי וכל שאר הדיסקים שלהם (חוץ משני הראשונים, שאותם יש לי צרובים). ואני אוהבת את כל הדיסקים שלהם עכשיו! במיוחד את Kerplunk! וכאן נגמר לו הסיפור המרגש!

למעלה