איך התחלתם לאהוב את גרין ...

noagdfan

New member
אולי...

אז שבוע אם ככה. זה היה נראה הרבה זמן

sapirush1

New member
מה?

מתי הוא יצא כי זה לא הגיוני שמלפני כל כך הרבה זמן

noagdfan

New member
תחילת שנת 2005

תחילת ינואר, או אפילו סוף דצמבר של 2004

sapirush1

New member
../images/Emo2.gif

אני באמת מכירה אותם כל כך הרבה זמן?! יאא הזמן באמת עובר מהר רגע אתם יודעים מתי הם הוציאו את הקליפ של א"א?

Lee G1

New member
אממ ככה

בארך כשהייתי בכיתה ו' אחותי שהיתה אז בכיתה ז' כל הזמן שמעה גרין דיי בבית וכך יצא שהכרתי תשירים שלהם אבל בכלל לא ידעתי איזה להקה זאת אז באתי ושאלתי אותה והיא אמרה לי גרין דיי ואז ביחד התחלנו פכות או יותר להמשיך לאהוב אותם ולהתניין יותר....

אה..../images/Emo163.gif

דרך חברה, שהשמיעה לי את א"א... ואז הגעתי לפה בטעות.. וחשבתי שבילי ג'ו ממש מושי מושלמי וזה..
אבל אז להפתעתי גיליתי שהמוזיקה הישנה שלהם הרבה יותר טובה מהמוזיקה של היום.. ואני כבר לא חושבת שבילי ג'ו מושי מושלמי.. בקיצור... דרך חברה.

י5דה רעה

New member
ME STORY....

תמיד יותר אהבתי את הרוק והתת ג'אנרים שלו... כשראיתי את א"א זה נראה לי סתם כמו עוד קליפ...BOBD היה יפה אבל נטחן אחר כך הולידיי היה אם קצב ק'יצר-לא ממ התלהבתי מהם... ואז זה בא **פיצוץ דרמתי** יצא הסינגל וויק מי אפ וואן ספטמבר אנדס(שונאת כשקוראים לזה וויק מי אפ!מה אם ספטמבר??החודש שיש לי בו יומולדת??) אז פשוט אתהבתי בשיר
(למרות שכשחברה שלי הראתה לי אותו ב-MTV HITS אז חשבתי שזה סתם מעצבן אבל ככה זה אצלי ברוב השירים שאני שומעת פעם ראשונה..) ואז התחלתי לחפש על השיר וחיפשתי ועד היום אני חורשת עליו מינימום 30 פעם ביום.. אז עכשיו התחלתי לאהוב את גרין דיי ופתאום קלטתי שBOBD והשאר זה אחלה שירים.. ואז יצא לי לראות TOP 10... של גרין דיי כמובן.. קיוויתי לראות את וויק מי אפ וואן ספטמבר אנדס אבל לא היה אותו(לא נורא...)וגיליתי שהם שרו את טיים אוף יור לייף(תמיד איכשהו הכרתי את השיר כנראה מסדרות או משהו...)ואתהבתי... ואז הגעתי לפורום..**נוסטלגיה באוויר** ביררתי פרטים,התחלתי לקרוא באנגלית חומר עליהם והכל.. ולהוריד כמה שירים.. ועוד מעט יש לי יומולדת א אני אנצל אותו לקנות את א"א ואולי גם את האוסף שלהם(לא של הקאברים..)כי יש שמה אחלה שירים.. אגב-מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בזול בחיפה???? טוב אז 'קיצר-עכשיו אני יודעת על גרין דיי די הרבה.. ואני עדיין חושבת שבילי ג'ו מושלם..אבל אני לא מתלהבת מזה...ומעכשיו אני שומעת את השירים של גרין דיי נונ סטופ......... אבל עדיין התחלתי לשמוע כל מיני שירים של להקות אחרות..לבלינק 182 יש שירים יפים,יש לי דיסק ישן צרוב של לינקין פארק(מבן דוד שלי..)והשיר החדש של HIM יפה...(לא מכירה ת'להקה אבל השיר יפה..)וכנ"ל לגבי AUDIOSLAVE אבל כמה שאני לא אשמע שירים אחרים אז גרין דיי עדיין שולטים בשבילי!! טוב אז הנה הגענו לסיומו של נאום מרגש..
למי יש טישו??

Me

לפני שנתיים הייתי אצל ידיד שלי והוא שאל אם אני מכירה את גרין דיי ואני שאלתי אותו מה יום ירוק עכשיו וכל זה ...אחרי כמה ד' של בלבולי שכל הוא הוציא את דוקי <כן כן זכרתי את שם האלבום בגלל כמה שירים> ולא הכי אהבתי אמרתי "נחמדים " לא יותר -אהבתי באותה תקופה פופ וכמה שאני מצטערת על זה תקופה רעה
- ואז בסביבות דצמבר <של כתה ז' שנה שעברה > יצא אמריקן הקליפ ועל השניה ה1שראיתי אותו אמרתי "הם גדולים..יש להם אחלה מוזיקה " - -כבר לא הייתי בקטע פופ
- אחרי שראיתי את הקליפ שמתי לב טוב טוב לשם הלהקה ומייד רצתי למחשב לראות מי היצורים החמוטים האלו -גם נזכרתי בדוקי ובלבולי השכל לידיד שלי - אחרי שקראתי עליהם כמה זמן וגיליתי מי הם וכל זה הורדתי כמה שירים וממש אהבתי ת'סגנון ומאז יש לי את אמריקן דוקי נימרוד וורנינג ובקרוב מאד מאד:X כל מי שאין לי =) נ.ב בדצמבר שנה לאהבתי אליהם
ולמוזיקה המעולה שלהם

clam

New member
טוב...

לפני כמעט 4 שנים, ביומולדת 15 שלי, אחותי באה אלי ושאלה אותי אם אני רוצה מתנה ליומולדת דיסק של גרין דיי, והיא אמרה לי שאני בטח יאהב אותם ובלה בלה בלה. קיצר הסכמתי. והיא קנתה לי את אינטרנשיונל סופרהיטס. והתאהבתי בהם וקניתי אחר כך את דוקי, וממש התלהבתי ממנו, וקניתי כמעט את כל הדיסקים שלהם מאז.

MY STORY

ממ.. בניגוד לכמה אנשים פה, לא שמעתי פופ כשהייתי קטן...:) אהבתי את רדיוהד ומיוז, כל אלה. לא היה לי ממש טעם במוזיקה או משהו כזה...הייתי די קטן=\ ולפני שנה היה את הקליפ אמריקן אידיוט בפעם הראשונה חשבתי שהם דביליים אבל הורדתי אותו משום מה ומאוד אהבתי אותו ואת סמלס לייק טין ספיריט ושמעתי הרבה את שני השירים האלה
ואז קניתי דיסקים של גרין דיי ונירוונה והתפתחתי יותר בתחום הזה ועכשיו אני שומע יותר להקות פאנק וגראנג' BLAH BLAH BLAH IM TALKING TOO MUCH

למעלה