קשר בין גלגולים - עקרון הרצף
אם לטענתך כל אדם שפגשתי או הזדמן בדרך, או חי בסביבתי אבל אין לי אתו שום קשר משמעותי או ידידותי בחיים האלה - יכול להיות שהיה אדם קרוב לי מאד בחיים קודמים.
אז איזה ערך או עניין יש בכלל לדבר על גלגולים קודמים.
כל מעגל חיים עומד בפני עצמו ללא קשר אם היו או לא היו חיים קודמים.
על פי הגישה הזאת שלך, כל האנשים הקרובים בחיים האלה יכול להיות שבגלגולים קודמים היו סתם עוברי אורח וחסרי משמעות בינאישית עבורנו.
ולכן כל מי שהיחסים עמו בעלי משמעות בחיים האלה הולך לעולמו - למעשה לא ניפגש אתו בגלגול הבא, ואם נפגש אתו לא יהיו בינינו שום יחסי קרבה.
האדם הקרוב מחיים אלה יכול להיות סתם עובר אורח או איזה דמות חסרת משמעות בגלגול הבא.
אם זה המצב - על פי תגובתך (לא על פי האמונה שלי), כל עניין הגלגולים הוא חסר ערך לחלוטין.
וכשאדם קרוב בחיים האלה הולך לעולמו, למעשה על פי תגובתך, נעלם מחיינו בחיים האלה וגם בגלגולים אחרים - כי הוא יהפוך להיות אדם חסר משמעות עבורנו, ויהיו לו קשרים משמעותיים אחרים שלא קשורים אלי, או לאף אחד מקרוביו בחיים האלה.
זה סותר לגמרי את מה שאומרים כל מיני מיסטיקנים שהקשרים הקרובים שלנו בחיים האלה (לטוב או לרע, לקל או לקשה) קשורים באופן ישיר להמשך מחיים קודמים עם אותן נשמות.
שכן אקראי שאין לי שום קשר משמעותי או ידידותי אתו לא יכול להיות אבא שלי מחיים קודמים - למעשה לא מאמינה שאף אדם בחיים האלה שהיחסים שלי אתו הם לכל היותר שלום וחילופי מילים לעתים רחוקות היה אי פעם נשמה בעל קשר משמעותי באיזשהם חיים.