איך זה קרה לכם

*יערית

New member
איך זה קרה לכם../images/Emo35.gif

קיבלתם הצעת נישואים פעם שניה בחייכם/ לסרוגין הצעתם נשואים בפעם השנייה בחייכם... איך ממשיכים משם.....{לא..לא קיבלתי הצעת נישואים
פשוט חושבת על המורכבות שבעיניין מהרגע הזה ועד למימוש} איפה חוגגים
איך חוגגים
היום במבט לאחור מה הייתם מציעים לאלו שלקראת נשואים שניים

הסיפור שלי

הכרתי את התור כשהייתי בת 32 היה לי ברור שאני לא מתחתנת. אחרי שנה רצינו ילדה ,נכנסתי להריון ובמהלך החודשים הראשונים הייתי צריכה לעבור בדיקת מי שפיר כי היה חשש שמשהו לא תקין. המתח גבר והלחץ גרר מצבי רוח קשים,ביום שהיינו אמורים לקבל את התשובה ,התור בא לאסוף אותי מהעבודה כדי שנהיה יחד בזמן קבלת התשובה.(כמה רומנטי...) נכנסתי למכונית והוא חייך ואמר הבדיקה בסדר גמור ויש לנו בת.התעלפתי מרוב שמחה ,בכיתי וצחקתי ולא ידעתי אושר מהו...התור הוביל אותי ישר לרבנות וניצל את ההזדמנות שאני איבדתי שליטה
.....וקבענו תאריך. התחתנו בבית כדת וכדין כשאני בחודש שבעי להריוני שמנה ובשמלה פירחונית. ושלושת ילדנו מסביב המומים.

maof

New member
יונה לבנה עבורך../images/Emo9.gif

חיפשתי ומצאתי....
כל אדם מחפש אהבה-עופר לוי אהבה אלוקיי כל אדם מחפש אהבה בית חם קצת שלווה בלי דמעה ובלי אכזבה אלוקיי תן שלום הן מתי יתגשם החלום היונה-לבנה שתביא הבשורה עוד היום אלוקיי נחמה כל אדם מחפש נחמה לב אוהב יד חמה זה עוזר אלוקיי נחמה כל אדם מחפש נחמה בית חם יד חמה זה עושה רק טוב לנשמה רק מילה,רק מילה כל אדם צריך רק מילה לחייך להתנחם אלוקים עלינו ירחם מעוף

אוי מעוף לו ראית את הדמעות.....

כל כך מרגש ומצמרר תודה על כל מילה באמת זקוקה שיתגשם החלום....

maof

New member
וואלה איזה רעיון../images/Emo9.gif

על זה אני חיב להיתיעץ.........
מעוף

rolan

New member
הגיגיי בבוקר שבת

היה לי פעם חלום לקבל הצעת נישואין רומנטית, כזאת מיוחדת, אתם יודעים... יש הרבה סיפורים כאלה... כעובדה, זה לא קרה... כך שאין לי תשובות לשלותייך, יערית, אני כן רוצה לשתף אתכם מעט מהירהורי ליבי על הנושא.... כשנישאתי בראשונה, לא היתה הצעת נישואין, זו היתה החלטה משותפת, שכשנרצה ילדים נתחתן. היינו קרוב ל5 שנים יחד כשהתחתנו, אני זוכרת את החתונה, לא אהבתי את מה שעשו לנו כאן, בסוף המסיבה, כשישבנו עם חברים אמרתי שפעם בעוד כמה שנים, ארצה מסיבת נישואין נוספת, שממנה אהנה באמת... לא ידעתי מה אני אומרת... להגיד לכם שהייתי שלמה עם עצמי אז, לא!!! ממש לא!!! התחתנתי כי הייתי בשוונג, כי אהבתי אותו, הייתי ילדה שרצתה בית, ביטחון ולא יודעת מה עוד, האמנתי שאפשר, בחיים משותפים לבנות משהו חדש איתו, לשנות אותו, להפוך אותו למשהו קצת יותר מתאים לי. טעיתי... עם השני... רציתי לבנות פרק ב' מוצלח, מתוקן (שוב חלומות של ילדה...) אבל מה... היה נורא, הרבה יותר גרוע מקודמו. בדיעבד אני יודעת בוודאות שכל קשר איתו היה נכשל. היום עם אוהי, כל כך טוב לי, אני חיה איתו חיים שלמים, מושלמים... כן מושלמים! (לא טעיתי). הרבה פעמים אני מהרהרת ביני לביני אם זה נכון או לא נכון להתחתן. האם הנישואין יעשו לנו את הביחד למשהו טוב יותר ממה שיש לנו ממילא היום...? האם נישואין יעשו אותי יותר מאושרת ממה שאני היום...? ויש גם שאלות כלליות יותר, פילוסופיות הייתי אומרת... האם נישואין מקנים יותר ביטחון? האם זוג שחי ביחד חיים משותפים מלאים צריך את האישור של מוסד כלשהו כדי לקיים מסגרת משותפת...? ועוד כהנא וכהנא, שאלות לא קלות... אבל.... עדיין נשאר לי החלום ההוא ולאו דווקא כדי להתחתן, רק בשביל החוויה הרומנטית... כי זה מרגש, זה נעים... בנוסף נשאר הטעם ההוא מהחתונה הראשונה, אותה לא אהבתי, נשאר הרצון למשהו יפה, משהו שמח. יש לי חלומות - לא את כולם אני יכולה לספר כרגע... מתנצלת על שנדחפתי עם הגיגי הבוקר שלי לתוך השאלות שלך, יערית, ועוד בזמן שאוהי טורח ועמל בגינה כדי להכין את ביקורכם בשבת הבאה...

1נתי 1

New member
דעתי כדעתך

הפעם הראשונה היתה סתם - בגלל שהיתה מגיפת חתונות החתונה היתה לא משהו ואחר כך כל החבר'ה הגיעו אלינו וישבו ושתו והשתוללו ואני רק רציתי שיילכו כבר מהבוקר - הריצות, הסלון והבלאגן - הייתי הרוגה הגירושין היו מגעילים כדי לקבל את פיסת הנייר - ויתרתי וויתרתי.... אומרים שאין מחיר לחופש כיום - אני נגד נישואין לדעתי זה לא מוסיף כלום ליחסים זוג שאוהב ורוצה להישאר יחד - ישאר עם או בלי פיסת הנייר
ואם אחד הצדדים רוצה ללכת - לא פיסת הנייר תעצור אותו
פיסת הנייר הזאת מאפשרת סחיטה במלוא המשמעות של המילה
וגם אם רוצים ילדים נוספים/משותפים - חיים משותפים ללא כתובה לא מונעים זאת וגם לא פוגעים בילדים. זהו סיימתי טיעוניי - ועכשיו אני בכוננות ספיגה רק לאט לאט ובבודדת - בבקשה

maof

New member
יונה שאלה לי בבקשה../images/Emo132.gif

האם לפי דעתך ....... קשר הנישואים....המחויבות שנרשמת (וכתובה) פוגעת בזוגיות???????????????????????????? מעוף

מעוף

רק במובן הפסיכולוגי. כולנו מכירים את ההרגשה של חוסר ביטחון בתוך קשר?זה כמו ללכת על קצות האצבעות,באופן חיובי כמובן זה התחשבות וסבלנות והרבה נתינה ללא אגו,ממש כמו בהתחלה. לצערי כאשר אנשים מתחייבים בצורה ממוסדת הם עוברים תהליכים פסיכולוגים ונשענים על זרי הדפנה.משהו בביטחון מרדים אותנו ודברים מתקבלים כמובן מאליו.דוחים את ההשקעה ואין איום של התפרקות הקשר.. קראתי ספר מעולה ששם מסבירים באופן מאד ברור איך אנחנו משתנים כשיש לנו 100% של ביטחון בשותף/ה. אני חייבת לרוץ למסיבה של פיצי כשאשוב אשתדל לכתוב לך מסר.

maof

New member
אני ממתין בכליון עינים../images/Emo140.gif

דבר מאוד מענין ....... את דעתה של יונה שמעתי מספר פעמים מאנשים שונים...... האם באמת ...הטבעת על האצבע...וחתיכת הניר שרשום עליה נשוי/גרוש... משנה את חיינו??? משנה את דעתינו?? מחליפה אהבה בכעס ?? מעוף

מעוף ,יש לי עוד מילה איתך..

למה רוב האנשים( עם לא כולם) אומרים שהתקופה של החברות היתה הכי יפה? מלאת אהבה. רצון אדיר לנתינה. למה כולם מספרים אחרי זמן קצר שנכנסו תחת החופה ,שהחיים זה שיגרה? למה יש כל כך הרבה גרושים? למה כל כך הרבה בגידות? אני מדברת כל הזמן רק על ההבט הפסיכולוגי. יאלה תשובות..

avitalp

New member
אני חושבת... ../images/Emo39.gif

בהמשך לשאלות שהעלית, רולן, שברגע שהגענו אל המקום הזה, אל הזוגיות הזו שנותנת הרגשה של
, אל הזוגיות הזו השלמה והמושלמת, מספיקה הידיעה, מספיקה ההרגשה, מספיק הרצון
אצלי זה ככה... לא רוצה להתחתן לא רוצה ולא צריכה אישורים חיצוניים לאהבה שלי... יש לי/לנו אישור יומיומי, יש בי ובו רצון כן ואמיתי לשמור על הקשר הזה... להיות שם זה לזו וזו לזה, בלי כבלים של מוסכמות חברתיות... וזה מזכיר לי את השיר של יונה וולך: "כי איתך זה רק בגלל שאני אוהבת כי איתך זה רק בגלל שאני רוצה כי איתך זה לא בגלל שאני חייבת כי איתך זה רק בגלל שאני רוצה"

העין ה 3

New member
כך זה היה אצלי

עם הראשון, כמו אצל רולן, החלטנו ביחד. גם החתונה, כמו אצל רולן, היתה דפוקה... חלק מהאורחים הגיעו מחיפה (עיר הולדתו של החתן) ובשעה 22:30 חמי (לשעבר) ניגש למיקרופון ואמר: הנוסעים בהסעה מתבקשים להגיע למגרש החניה (איך אני נופלת תמיד עם החמים?). כמובן שגם שאר האורחים כבר הרגישו שזה סוף החתונה והתחילו להתקפל... מהבן-ז... (זה שהיה הבוס של עלמה) קיבלתי בעקיפין הצעה (עלמה, למדת משהו שלא ידעת...). היתה לי יומולדת והוא שאל מה אני רוצה, אז עניתי: טבעת. והוא אמר: אין בעיה! הסברתי לו שהתכוונתי למשמעות שמאחורי הטבעת, והוא אמר שגם עם זה אין לו בעיה - והלכנו ביחד לבחור טבעת. לאחר מספר שבועות ישבנו באוטו ביחד עם חברה שלי, ובטייפ התנגן שיר של גידי גוב ובו השורה: "בואי לבשי כולך לבן, בואי אהיה לך לחתן" והוא העביר את השורה הזו אחורה והשמיע אותה שוב ושוב אולי 10-15 פעמים. כשהוא יצא מהאוטו חברה שלי אמרה לי: הבן-אדם משוגע עלייך, הוא רוצה להתחתן איתך! דיבורים לחוד ומעשים לחוד ולאחר מספר חודשים הוא אמר שהוא לא בנוי כרגע לקשר... בדיוק שנה לאחר שנפרדנו הוא כבר היה נשוי בשנית ואבא לתינוק... ועם בעלי חשבתי שזה יהיה כמו בסרטים כי יום אחד הוא הביא לי טבעות מדידה מחנות וביקש למדוד לי את האצבע. אחרי כשבוע הוא הציע לי נישואין כבדרך אגב, ואני שאלתי: איפה הרומנטיקה? איפה הטבעת? והוא ענה: הטבעת עדיין לא מוכנה, אבל כבר רציתי להציע... גם החתונה הזו היתה דפוקה... זה היה על שפת הים במקום ללא מזגן, והם הבטיחו לנו שבגלל הרוח מהים, אין צורך במזגן, אבל ציינו שפעמיים שלוש בשנה יש ימי חמסין ממש בלתי נסבלים, ואז זו באמת בעיה... רצה הגורל ונפלנו על יום כזה... (השבוע אנחנו חוגגים יום נישואין). חוץ מזה, שהחלטנו לעשות חתונה קטנה, וחמותי הזמינה את כל החברים שלה. אמרתי לה שתכננו 50 איש מכל צד (אצלי רק האחים וילדיהם זה 20+) אז היא ענתה: נו, הזמנתי רק 50! היא שכחה שאולי גם החתן התכוון להזמין כמה אנשים... אז היו בחתונה 50 איש מהצד שלי 50 איש מהצד של בעלי ו-50 איש מהצד של חמותי...

העין ה 3

New member
אוי, ושכחתי עוד קטע ענק ../images/Emo32.gif

למי שתהה מי שילם על האורחים של חמותי: היא הבטיחה שאין לי מה לדאוג כי אצלם נהוג להביא 300 ש"ח וזה מכסה 2 מנות. אבל אנחנו לקחנו קייטרינג יקר וזה עלה (לפני 7 שנים) בתרגום מדולרים לשקלים 310 ש"ח לזוג... אחרי המון זמן היא שמעה את זה וכעסה איך לא אמרתי לה כי אז היא היתה אומרת לכל החברים שלהם להביא 310 ש"ח...
תודו שהיא ענקית, חמותי...

rolan

New member
כל כך כל כך

מזכירה לי את האקס חמה שלי לא להאמין אולי זו אחותה במקרה?... רגע, עין, אולי היינו בעברנו באותה משפחה?..
שלי היתה כזאת בדיוק אחחח איזה כייף שהתגרשתי ממנה

אמות על חמותך

אין אין כמו חמותך,היא ממש אגדה מהלכת. כשהייתי בהריון אמרה לי חמותי החורגת,אני מקווה שהתינוקת תהיה דומה לך ואת השכל תיקח מאבא שלה.....לצחוק או לבכות?

rolan

New member
לחנוק וזהו..... ../images/Emo8.gif

היי חזרת... הנאה הדירה בעינייך?

העין ה 3

New member
הבעיה היא שחמותי דווקא אוהבת אותי

באמת... כשפשוש נולד והוא דומה לאביו שתי טיפות מים, היא אמרה: חבל שהוא לא דומה לך... ורולן, דרך אגב, אין לה אחות... ולבעלי אין אחים גרושים...

למעלה