איך זה קרה לכם

maof

New member
דלתות החיים.......או מישאלת הלב?

כאילו נקבעו הן מראש, כמו בסרט, נפתחות, ניסגרות הן בדיוק של שניות, כאילו, אומרות הן . . . לא הפעם . . . ולעיתים, נפתחות הן . . . לפתע . . . אנו בפתח עומדים, ליבנו פעימה מחסיר, על מפתן בדום נעמדנו . . . המבט לו קפא . . . הקול נאלם . . . זוג אוהבים, זו את זה, לא ראו מזה שנים, לפתע נפגשים . . ., לאחד לעיתים נעולות הן שנים, כל מפתחות החיים, אין בהם, אף אחד המתאים למנעול לכודה בחדרה נשמה אין לה דרך ואף לא מוצא לשני לעיתים פתוחות הן, כל מפתחות החיים, כמעט מתאימים הם . . . אך, כה גדול הבלבול . . . כמה קשה הוא לבחור . . . במפתח הנכון . . . אשר איתו בחדר יהיה אור . . . אחרים ביגון ובצער, להם דלתות החיים נטרקות בפנים . . ., אותם בחדר ריק הם משאירים אנו מה מבקשים . . . , רק דלת אחת איתה אהבה, בעת נכונה, לנו תיפתח, ומפתח אחד, מותאם בשבילה, יהיה טמון הוא, בתוך מנעולה היא דלת אהבה טהורה . . . מעוף

מעוף

לרגע נזכרתי בתוכנית בידור בטלוויזיה שיש כמה זוכים וכולם מקבלים מפתחות לאוטו ורק לאחד המפתח מתאים..... מקווה בשביל כולנו שתמיד נבחר במפתח המתאים לאהבה לאושר לבריאות ולשמחה...

*יערית

New member
אם כך....../images/Emo13.gif

לרובינו לא היתה מי יודע מה הצלחה בחתונה מס' 1, גם אני נכנסתי למיסגרת הנשואים בגלל הריון שדקה לפני ההפלה הוחלט להמשיך אותו ולראות מה יוליד יום {הוליד עוד ילדה
וגרושים} גם לי מעולם לא היתה הצעת נישואים..שלא לדבר על רומנטיקה זה לא הצד החזק שלו...אז היום אני נהנית מהרומנטיקן שלצידי, מקווה שזה לעולם לא ייגמר לנו עם טבעת או בלי טבעת, העיקר שנמשיך להיות חברים טובים באש ובמים,למרות הקושי, למרות שיש הרבה עלמה לעבוד... יודעת היום בבודאות ששום ילד לא יכניס אותי למיסגרת, אלא בזכות המסגרת הטובה יבוא אולי הילד.... והמורכבות של העיניין...לא חושבת על זה רק צוחקת.. זה נשמע לי כ"כ מורכב......
וכמו שאומרים שזו תהייה הבעיה שלנו בחיים

למעלה