איך זה שתמיד אני מסתבכת

NiKi†a

New member
לא אדבר איתך? [../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif]

שלא תעייייייייייז לדבר רעות על אבריל,מה תעשו לייייייייי? אין לכם מה.

את לא יודעת לאיים../images/Emo70.gif חח..../images/Emo12.gif

חח.. אני היתי אומרת משהו לדוגמא כמו: אפרוץ לך למחשב, אפרסם עלייך שמועות שיקריות, משהו בסיגנון.. חח.. אגב מיתערבים שאים יום אחד תינסעו כן כל העלק שונאי אבריל לא"רהב ופיתאום תיראו את אבריל הולכת ברחוב אתם תיתעלפו.. אז די כבר לדבר רעות!! ומימנהלת הפורום אבקש לימחוק הודעות עים קללות..(גם אים זה אומר ליפעמים מחיקת הודעות שלי, תבינו אני אף פעם לא מקללת אבל יש כאילה שממש מעצבנים אותי) ואים יש לך להגיד משהו למעריצי אבריל תגיד את זה בפורום שלנו, וכבר תיראה מימה יש לפחד..

Cupid In Hell

New member
////

מה את משחקת אותה גנגסטרית את והפורום המטומטם שלך.... אבריל יכולה לקפוץ לי ואני בטוח שאם אני יראה אותה ברחוב אני ירק לה בפרצוץ ואם את רוצה שאני יבוא לחברים שלך בפורום המסכן הזה אבריל לווין של יס אז שהם יבואו כמו שחכמינו אמרו: "הרוצה את הרב יבוא אליו".....

MaStiK BaNaNa

New member
חיחיחיחיחיחיחיחי

אוי אתה קוררררע אותיייייייייייי איך שלא קוראים לך !!!!!!!!! בואנה מותק מה יש לך מאבריל?? למה תירק לה בפרוף לא חבל? אווי מזכיר לי.. שבהופעה של לינקין פארק אחת.. כמה חברה ירקו על צסטר בפרצוף.. חויחויחויחויחוי
Fuck
וסתם בשביל להבייייין.. מה זההההההההה גנגסטרית?? אה? ?אה ?? אה? אה? אה? ה?

ArSiT

New member
די עם אבריל כוסאמק!!!!../images/Emo46.gif

היאלא מעניינת פה אף אחד!!! ואם לא שמתם לב זה פורום לינקין פארק! ויועת מה שירן? אני ירד על אבריל כמה שבא לי כי היא חרא של זמרת. מרוצה??

ArSiT

New member
ועוד משו חמודה ../images/Emo67.gif

במקום שהחברה ירקו על צ'סטר בהופעה תאמיני לי שכל הפורום הזה ירק עלייך אם לא תירגעי! ותאמיני לי שאם תמשיכי ככה את ממש לא תיהי רצויה פה!!! (לא שאת גם עכשיו...
)

iRoNBaLLz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחח טוסי מפה עם אבריל שלך נראה ברחוב ונתעלף??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי מפורסמים ברחוב ולא זזה לי הביצה למה שיזיז לי מזמרת פופ מסריחה? טוסי לפורום שלך יא פריקית מסריחה ומושפעת !!! אין לנו עצבים אלייך פה ביי

MaStiK BaNaNa

New member
אמאלה חמודה מה יש לך נגדי????.

אוי אני לא באתי לרדת על לינקין פארק !! ממש לאאאאאא... בקשר לזה שירקו על צססטאר- סתם באתי להגיד את - לא מכוונה לררדת עליו ~~~!! לזהכירך אני גם שומעת אותם ואני לא רצויה פה???????... ya yyya whatever !!! אני לא שואלת אף אחד עם אני רצויה כי אני לא באתי (כמוך) לפורום ומתחילה להגיד תדעות שלי על הלהקה !! וזה ממש לא מעניין אותי מה אמרת על אבריל.. כל אחד והדעות שלו סבבה מצידי תגידי היא זונה מכוערת שעושה לך חרארה שאת שומעת תשירים שלה.. אבל זה לא הקטע פפפפפפפההההה אני לא הזכרתי בכלל את אבריל.. חוץ מיזה ששאלתי... את אלרן - נכון??.. מה יש לו נגדה וזהו !! אז דיי מה זה כל העצבים האלה?. מה אתם שופטים לי פה אנשים לפי הזמרים שהם אוהבים????......... כאילו אני לא מבינה !!! תסבירי לי..

NiKi†a

New member
טוב שתקו כבררר../images/Emo46.gif

אם אתם מסלקים מפה ילדים שאוהבים את אבריל אז כדאי שגם אני ילך?
[זאת הפעם השניה שאני הולכת...חי
]

חחחחחחחחחחחחחחחחח

"כאילו אני לא מבינה!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מסלקת אותך ואני ילך לפורום של אבריל כמה שבא לי ואני יצרח שם כמה אני שונאת אותה גם אם זה מעניין אותך וגם אם לא!!! את אוהבת את לינקין פארק - סבבה אל תערבי את אבריל כי היא לא מזיזה פה לאף אחד... ואפחד לא שופט אפחד. את באת והתחלת לצרוח כמה אבריל טובה. אבריל זה בפורום אבריל. כאן היא לא מעניינת!! ושירן אל תתערבי

MaStiK BaNaNa

New member
מה?? מתוקה נראה לי את מתבלבלת עם

מישהי אחרת למה אני לא דיברתי כלום על אבריל חמודה !!! ובטח שלא שלא צרחתי כמה אבריל טובה !! מההה?? דיי מאיפה הבאת את זה עכשיו /??@? הבנתי שכאן היא לא מעניית !! ליק דההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!

MaStiK BaNaNa

New member
לא התכוונתי ל....

ליייק דההההה כאילו לייייק דההה סנובית - פרחה whatever !! למרות שזה מה שזה
מממ.. בעעעעעעעע אתם חושבים עלי עכשיו דברים לא טובים
ו.. אני כבר הרבה פעמים נכנסתי לפורום שלכם וקראתי הודעות וכאלה.. רק שאף פעם לא רשמתי משהו- כי אני לא אוהבת להודיע שאני חדששששששששה פה והינה אני !! כי בהרבה פורומים יש אנשים צינים מעצבנים שמתחילים לרדת עליך.. או על הלהקות\זמירם שאתה אוהב.. וכנראה שזה גם הולך פה
בלעעעעע אני רק רוצה שלא תשפטו טאותי או תגידו עלי דברים בגלל מי שאני אוהבת... כי אני לא באה לספר לכם על הלהקות שאני אוהבת ולהודיע כמה הם מוצלחים וכאלה.. ! לא משנה עזבו אני ילדה מתוסבכת

תשמעי...

אולי בתור התחלה לא הלך כל כך טוב. אבל תאמיני לי שיהיה לך כיף פה ושתתחרפני פה כמו כולם (יותר נכון - כמוני) בכל מקרה- ברוכה הבאה
(קצת באיחור אבל לא נורא)

MaStiK BaNaNa

New member
תודה ../images/Emo12.gif אבל אני תמיד מחורפנת...

כככככככה שמקווה שיהיה לי כיף...

../images/Emo41.gifמלאכית של מוות יקרה..../images/Emo41.gif

תיראי את זאת שבאת וצרחת בפורום שלנו כמה לינקין פארק טובים לעומת אבריל!! אני רק הבעתי את דעתי.. ואמרתי שאני מאוד מעריצה את לינקין ואבריל, ויש עדים שיגידו שראו שאת היתחלת בזה.. אז כניראה בימקום לריב עים מעריצי בריטני והמורדים ריקנים.. אני רבה עים מעריצי לינקין פארק.. שזאת להקה שאני מאוד אוהבת, ולאן נעלמה המנהלת היקרה של פורום זה..? מיסתובבות פה קללות חופשי.. ואף אחד לא מוחק או עורך את ההודעות.. ועוד משהו בפורום אבריל לעומת כאן יש את זכות חופש הדיבור, ושם אפשר לדבר לא רק על אבריל אילה על להקות שמעריצים ועוד מלאא דברים, כך שאני בהחלט קרובה ללעזוב את הפורום הזה,

תקשבי דארק אנג'ל...

את רוצה לדבר על אבריל - דברי. אל תצפי שיענו לך פה (לפחות לא אני) כי אני בטוחה שלא כל כך אוהבים פה את אבריל. אני באתי לפורום של אבריל כדי להביע דעה, אמרת שיש שם זכות דיבור לא? אז זהו. טוב שלא ניפחת את העניין הזה עוד יותר... חוץ מזה המנהלת תמחוק את מה שהיא חושבת שצריך למחוק.

MaStiK BaNaNa

New member
ועוד משהו חמודה ../images/Emo9.gif

הבנתי את אוהבת את דה קולינג?? Me Too !!! קיצר סתם שאלה בלי קשר עכשיו - איך קוראים לשיר האחרון שלהם?????????????????????????????????????? ומישהו יודע אולי אם יש מחר שביתה?????

אממ... for you??

היותר חדש - אין לי מושג איך קוראים לו (זה שצ'אד קרוקר כתב להם) שביתה - אמממממןןן

למעלה