איך חותכים אחרי דייט שני?

Nirwood

New member
פשוט מאוד:

1. כמו שציינתי מקודם, את כרטיס האשראי אני שם בצד, ומשלם בעיקר במזומן (2-3 דייטים ראשונים מקסימום, אח"כ אני רוצה לראות שהיא גם משתתפת, לא בגלל שחשוב לי הכסף, אלה כדי לוודא שהיא לא גולד דיגרית).

2. אני מגיע לדייט עם הרכב של העבודה (רכב שטח, בדר"כ נקי מקדימה, אבל לא ממש מאחורה
).

3. אני מתלבש בצורה רגילה ובלי יותר מדיי מותגים (מסתבר שמלבד למכ"ם אשראי, בחורות רבות גם מצוידות במכ"ם מותגים).

4. אני משתדל להסית את השיחה לנושאים אחרים, שלא קשורים למקצוע או לכסף.

*כשבחורות מתעקשות, אני פשוט משקר בצורה קלה, לדוגמא כשהן שואלות על רווחים בעסק - "אז תגיד, יש כסף במקצוע הזה?" אני פשוט עונה שאני לא מייחס לזה חשיבות, וכל הנושא הפיננסי מטופל ישירות ע"י ההנהלת חשבונות (בתכלס בולשיט, מן הסתם כל מי שמרוויח כסף, יודע טוב מאוד כמה הוא עושה בכל יום, וכמה יש לו בעו"ש).

5. אני לא משתגע בדייטים הראשונים (מזמין דברים שעולים הרבה כסף, לוקח אותה למקומות יקרים), אני פשוט מתלבש על דמות מסויימת, ואיתה אני ממשיך.

*מנסיון, למדתי שהכי טוב זה פשוט להכיר בחורות שנמצאות במצב פיננסי שהוא דומה לשלך, או שהן מגיעות ממשפחות מבוססות.

ככה פחות אכפת להן מהמצב הפיננסי שלך (גם אם יש לך מליונים בבנק), ויותר אכפת להן מהאופי שלך.

אני יכול לומר בלב שלם, שהקשר הכי ארוך שלי היה עם בחורה שהכרתי בחופשת סנובורד בואל טורנס, היא מן הסתם גם הייתה ישראלית, היא הגיע לחופשת סקי עם המשפחה שלה, ובעקבות ההיכרות, היא החליטה להישאר רק איתי לעוד שבוע.

וזה היה מדהים, אח"כ המשכנו את הקשר בארץ, והכל היה מעולה.

באמת יש דברים כאלה?

למי אכפת מהמותגים, או עם איזה כרטיס אשראי אתה בא, למה לעזאזל שאשאל מישהו אם יש כסף בעסק שלו...? אני מאמינה לך שלא חסרות כאלה אבל לי נשמע הזוי. אם אני שואלת מישהו מה הוא עושה זה נטו מסקרנות, שאלת סטנדרט כזו, לא מכוונה לחשב את השכר.

Nirwood

New member
קיים גם קיים :\

רק הבהרה קטנה:
אני לא טענתי שכל הנשים ככה, אלה מרביתן (לפחות עם אלה שאני יצאתי איתן).

יצא לי גם להיתקל בבחורות שהן באמת לא התענינו בעניין הפיננסי \ תחום עבודה, אבל הן יותר נדירות.

-לי באופן אישי יש דעה שזה מגוחך שאנשים צריכים להסתיר עובדות על עצמם בשביל להכיר לעומק נשים (וההפך).
*עם זאת, אני יכול להבין גולד דיגריות, הן בסה"כ רוצות להכיר גברים שיוכלו לספק להן ביטחון כלכלי לעתיד.

בעניין מותגים:

ברגע שאתה מבין בתחום, אתה יכול בשניה לבנות פרופיל של אדם שמשתמש בהם.

אני באופן אישי לא חובב גדול של אקססוריז יוקרתיים לגברים (שעונים, צמידים, וכ'ו...) אבל אני כן אוהב ללבוש ביגוד איכותי, ולהשקיע בדברים שאני יודע שישמשו אותי לאורך זמן (למשל ארנק טוב).

אז כשאתה יוצא עם מישהי, ואפילו כשאתה משלם במזומן, ומנסה להצניע את העובדה שאתה לא מבוסס, כשהיא קולטת שיש לך ארנק של מון בלאן, היא בשניה מגיעה למסקנה שיש לך כסף או שאתה הולך עם זיופים.

מעולם לא ייחסתי לזה חשיבות :)

לא זוכרת בכלל מה לבשו אלא איתם יצאתי או נפגשתי.. יש לי חולשה לגברים שלובשים הכל שחור (אל תשאל למה, לא יודעת) אבל מעולם לא שינה לי המותג של אותו בגד. לא זוכרת בכלל גם איזה ארנק היה להם, אני זוכרת רק שליום הולדת של אחד האקסים קניתי מתנה ארנק שהוא מאד אהב והלך איתו המון זמן. הזוי בעיני כל הניתוחים האלה שנשים מסתבר עושות בכמה דקות חח אולי לא ניחנתי ביכולת לראות פרטים :)

Sugar Magnolia

New member
איפה אתם מוצאים את הבחורות האלה?!

באמת, לא אני ולא חברותי מחפשות מישהו עשיר. זה בכלל לא מה שחשוב בבן זוג.
רק שיהיה בחור טוב, אכפתי, עם עתיד וראש על הכתפיים.
&nbsp
אתה צריך לעשות בדק בית עם עצמך אם אתה לא בעצם מושך את הבחורות האלה באופן לא מודע כשאתה בחור לפי מראה (כי, מה לעשות, הצבע בשיער, העקבי מנולו בלאנק, הציפורניים המתוקתקות והשמלה הממותגת עולות כסף שמישהו צריך להביא...) ולא לפי מה שבאמת חשוב.
מצחיקים אותי הבחורים שרוצים בחורה שניראת מיליון דולר ואז מתעצבנים שהיא מחפשת בחור שיש לו מיליון דולר.

חכי עוד שנתיים שלוש שתגדלו קצת מהתנאי בסיס של

אהבת אמת תמימה של צעירים.
&nbsp
יופי חיצוני הוא מניה בירידה מתמדת. כשבחורה רוצה בחור מבוסס, אם היא לא מגיעה עם אופי או מבוססת גם, היופי יעלם
והיא תרגיש את עליונותו בקשר, וזה תמיד יכול לגרום לה להרגיש חייבת.
מה גם שבחורות כאלו שמרגישות מסודרות אבל לא מפתחות את עצמן, במקרה שהקשר ונכשל מוצאות את עצמן בנות 40+ והולכות למלצר. ע"ע סיפור משפחתה של הטבעונית הקיצונית המפורסמת במדינה...

evanescent

New member
לא יודעת אם אתה מודע

אבל הגישה שציינת בסוף אומרת שאתה סנוב שמבחינתו כסף הולך עם כסף וזוגיות חוצת מעמדות כלכליים לא בבית ספרו....זה לא עושה את הערכים שלך יותר טובים משל אישה שתהיה עם מישהו רק או בעיקר בשביל הכסף, כי גם אתה מפעיל (הרבה) כסף כקריטריון סינון מהותי אצל בת זוג ועוד מעודד אחרים לעשות את זה...בכל מקרה אם אתה ממשיך להפגש רק עם נשים שקונות את הבולשיט שאתה לא יודע אם העסק שלך עושה כסף וכמה, נראה שאינטליגנציה למשל זה לא קריטריון עבורך אצל בת זוג....לפחות ברור מה כן...

Shamy

New member
למה אתה חושב שהעסוק שלך

הוא מהסרטים. ...הנדסאי הוא מה שנקרא באנגלית practical engineer כי הוא לא למד את התאוריה המסובכת ואת כל הפיזיקות ואת כל תחומי הלמידה של מהנדס...על כן שמו

לא נשמע כמו משהו מהסרטים ואני לא ככ מבינה למה אתה בסרט ממשלח היד שלך?
כל אחד ומה שהוא בחר...

תראה

אני מבינה את העלבון, אבל היא תפסה את עצמה בזמן והבינה את הטעות שעשתה.
&nbsp
תצאו שניכם מהמגרות המרובעות שבניתם לעצמכם ותהיו מספיק אמיצים לפגוש את האדם מולכם.
&nbsp
אל תוותר לעצמך!

אתה מדבר כל כך הרבה שטויות !!!!

בעצם, גם אתה וגם היא.אתה לא רוצה איתה קשר רומנטי? גמור סיפור.מה זה משנה אם אתה הנדסאי או מכונאי? כשהיא נכנסת למיטה איתך או כשאתה מבקש עצה חכמה או להתכרבל בשבת בבוקר עם אדם שממלא אותך ואתה מתגעגע ועורג לו - המעמד / התואר - ***זה** מה שיגרום לך סיפוק לכל הדברים האלה? הוא תעודת הביטוח? אתם מקבלים אורגזמה מהצהרת הון? אתה מדבר כל כך גבוה ומנסה לתפוס איזה פרי על איזה ענף שאתה אפילו לא רואה באותו זמן שאינך מבין שבן או בת זוג לא קוטפים מהעץ וחיבור זוגי לא מגיע ממקום שכלתני. היא על אותו משקל כי עובדה שניכם יצאתם וקיבלת את הטענות ההזויות שלה. המיליון שלך לא מעניין כמו שהראיית חשבון שלה לא מעניין את אף אחד כי כמוה קיימים מאות אלפים והדיבור ההזוי ביניכם הוא קורבן נוסף של קפיטליזם חזירי. אתם מכניסים עצמכם לגוב אריות שאינכם מכירים ומקריבים משהו שאינכם יודעים למען נהנתנות מיותרת. מה שמייחד אדם לאיכותי הוא התושיה וההבנה האמיתית שלו את החיים. אתה יכול להיות מהנדס מאוד מצליח אבל אם לא תדע להיות בן אדם, מה זה שווה? זוגתך לא תהנה ממך ובטח לא בגלל התעודה. אתה לא חבר לחיים בגלל התעודה. והתעודה לא מעידה שאתה חכם. היא מעידה שהיה לך הסבלנות, הזמן והכסף כדי לקנות את התעודה הזו שגם ככה בשוק היא תימדד יחסית. אנחנו ב 2014 ולא ב 1980. כולם יכולים להיות הכל ללא קשר למה שקורה להם שכלית במוח. ועדיין לא מדובר באמביציה אלא בגרידיות.אתה רוצה בית? זה לא קשור למקצוע של זוגתך, זה קשור ליכולת שלך לתמרן בחיים כדי להגיע לסכום שאף אחד אינו מגיע אליו אלא אם הפעיל מניפולציות. מתפקיד הזוגיות היא לא איזה power couple למירוץ קניית הדירה אלא להעביר חיים יחד.היא מטומטמת ברמות קשות ועדות לכך שהורידוו את המקצוע הזה (יחד עם משפטים) לזנות.ואתה צריך להתחיל להסתכל פחות על איך נראית המסגרת ויותר על מה קיים בתוכה, אם אתה רוצה להיות מאושר. ולהתחיל להבין מה עושה לך טוב. הכרת אותה עוד לפני כן ולא ירד לך האסימון לגביה, לכן משהו בפרשנות שלך את האנשים צריך לקבל חיזוק ברגים עם כל הכבוד למיליון שיש לך.והיא תצטרך השתלת בינה.על הדביליות שלה אין בכלל מה לדבר. רואת חשבון? עיוורת חשבון. שתמשיך להסתכל על דוחות, יותר טוב. תעשה לי טובה, כמה שאתם בוחשים שטויות במקום ליגוע בחיים.

DogsPCI

New member
קרןשמש2... בלי קשר לפותח השרשור,

אלא על רוח-הדברים הכללית -
.
&nbsp
How you doin'?

&nbsp

מעמקים39

New member
תקשיב שניה

בזמן שקראתי הודעתך, כל הזמן דימיינתי איך אני כותבת לך ללא היסוס "זרוק אותה לעזאזל", עד המשפט "אני מבטלת כל קריטריון לגביך".
אני חושבת שהיא טעתה ומבקשת לתקן. דבריה אכן עשויים להעיד על אופי מחורבן, על רדידות מצידה ועל עוד דברים לא טובים, אבל, היא מבקשת להשתנות.
היה לך טוב איתה, תן לעצמך הזדמנות נוספת ותן לה הזדמנות לקבל שכל. באשר לשאלתך, אם בכל זאת תחליט לגמור את הסיפור, לא משנה איך תעשה זאת, היא תרגיש אשמה ובצדק. אבל שוב, אנא ממך, תן עוד סיכוי...

supersonic777

New member
אני רואה את זה כך,זאת בחורה שמחפשת כסף...!אבל...

היא התנצלה ובאה על טעותה...
השאלה היא או השאלות הן: היא מוצאת חן?היא מעוניינת להמשיך?ואם היא לא היתה אומרת מה שאמרה,היית ממשיך איתה..?
אתה רוצה לחתוך?תאמר לה,שאתה לא מעוניין,וזהו...
אני במקומך,ברגע שהיא צייצה על,"שהנדסאי זה לא תואר ראשון...",לא היו עוברות 2 ד' וישר מטיס אותה הביתה...!
שתלך עם הקריטריונים למכולת...!

לזכותה יאמר שהיא לא התבצרה בעמדתה

ולא "התאבדה" על עיקרון מטופש, אלא גילתה גמישות וברגע שהבינה שהעיקרון שלה לא קדוש (וזה קרה מאוד מהר), היא ויתרה עליו. לדעתי זה אומר עליה דברים טובים. כולם טועים, לא כולם יודעים להודות בטעות, בטח לא בגיל צעיר.
אני ממליצה לך במקביל לא לעשות טעות ולא להתבצר בעמדה שלך - שמי שפגע בך אין לו מחילה, ולבדוק שוב את האופציה שלה. אחרי הכל אמרת שהיתה לכם כימיה מצויינת, לא חבל?

נתחיל בזה שהיא לא אשמה

היא לחצה לך על נקודה רגישה בלי להתכוון, התנצלה והחמיאה לך מאוד על הדרך (מבטל כל קריטריון לגבייך!?!! - אתה יודע מה זה עבור בחורה שיש לה קריטריונים...?).
מכאן, אתה יכול להתבצר בתוך הסיפור חיים שלך ולמה זה כלכך מעליב ומעצבן אותך. כלומר, להגיד לה תודה, אבל לא תודה יפה בטלפון,
או שאתה יכול להודות שההערה שלה קצת הורידה לך מההתלהבות, להסביר למה ומאיפה זה בא אצלך,
ולתת לזה עוד צ'אנס.
&nbsp
תבחר

פילפולה

New member
וזו הסיבה למה שנאתי לצאת עם גברים עם כסף

לפעמים דברים הם מה שהם-ומבחינתה- תואר מעיד על משהו. מה לעשות שאלו הנורמות החברתיות?
מצד שני, אתה מרשה לעצמך המון בחסות הכסף שלך ורוב הסיכויים שנמשך לסוג מסויים של נשים.
&nbsp
אני יוצאת עם גבר שמרוויח פי 20 ממני [לא מיליונר אבל אנחנו עובדים על זה]-וזה לא מפריע לאף אחד מאיתנו. האם אני גולדיגרית?
או שאולי העובדה ששנתיים חיינו על חשבוני מאזנת את המצב? ואולי העובדה שפעם הייתי מרוויחה יותר ממנו עוזרת לי? ואולי העובדה שאני אוהבת אותו ובהתחלה מאוד חששתי מהכסף שלו?
&nbsp
פיל
כנראה שלשובבי הפתרונים...

למעלה