CtrlAltDele
New member
כיוון שזהו פורום אהוב עליי יותר מאשר פורום סט
ודנטים אכתוב לך את דעתי האישית והקרובה פה.
אמנם אני סטודנטית שנה רביעית "רק" לעיצוב פנים אבל אגיד לך מנסיוני
זה לא מקצוע ולימודים שמתאימים לעצלים.
שנה ראשונה שלי הייתה שנה שלמדתי 4 ימים מלאים - מ8 בבוקר עד 6-7 בערב.
שנה שניה כנ"ל.
שנה שלישית סמסטר ראשון היה גם כן סמסטר מלא וסמסטר השני - קליל - רק 3 ימים.
אבל היי.. הגשות - כל יומיים הגשה, עבודות ללא הפסקה. התקופה הרגועה הייתה תקופת "מבחנים" - בכל חוג אחר היא התקופה הקשה ביותר.
לפני כל הגשה - ערים עד 4-5 בבוקר להיות מוכנים להגשת סטודיו (קורס ראשי שמתקיים פעמיים בשבוע)
אבל היי! ציוד, פאק כמה כסף הוא עולה - מודלים! ומחשב מספיק טוב וכנראה שגם צריך לעבוד בשביל לממן את התואר הזה.
הא.. רגע איזה כיף.. סיימתי שנה שלישית בהצטיינות ואני בחופשת סמסטר, אבל ליום רביעי אני צריכה לשפר את הפרוייקט שלי לתערוכת מצטייינים - כנראה אני לא באמת בחופש (כן כן, ככה היה בכל השנים הקודמות גם)
הא.. יש לסיים גם סטאז...
רגע? עצלנית אמרת?
למי יש זמן?
ובקשר למבחני כניסה - תיק עבודות+מבחן מעשי+ראיון קבלה זה מינימום - ולא בטוח שמכינה תפתור לך את זה.
אז.. בהצלחה.
ודנטים אכתוב לך את דעתי האישית והקרובה פה.
אמנם אני סטודנטית שנה רביעית "רק" לעיצוב פנים אבל אגיד לך מנסיוני
זה לא מקצוע ולימודים שמתאימים לעצלים.
שנה ראשונה שלי הייתה שנה שלמדתי 4 ימים מלאים - מ8 בבוקר עד 6-7 בערב.
שנה שניה כנ"ל.
שנה שלישית סמסטר ראשון היה גם כן סמסטר מלא וסמסטר השני - קליל - רק 3 ימים.
אבל היי.. הגשות - כל יומיים הגשה, עבודות ללא הפסקה. התקופה הרגועה הייתה תקופת "מבחנים" - בכל חוג אחר היא התקופה הקשה ביותר.
לפני כל הגשה - ערים עד 4-5 בבוקר להיות מוכנים להגשת סטודיו (קורס ראשי שמתקיים פעמיים בשבוע)
אבל היי! ציוד, פאק כמה כסף הוא עולה - מודלים! ומחשב מספיק טוב וכנראה שגם צריך לעבוד בשביל לממן את התואר הזה.
הא.. רגע איזה כיף.. סיימתי שנה שלישית בהצטיינות ואני בחופשת סמסטר, אבל ליום רביעי אני צריכה לשפר את הפרוייקט שלי לתערוכת מצטייינים - כנראה אני לא באמת בחופש (כן כן, ככה היה בכל השנים הקודמות גם)
הא.. יש לסיים גם סטאז...
רגע? עצלנית אמרת?
למי יש זמן?
ובקשר למבחני כניסה - תיק עבודות+מבחן מעשי+ראיון קבלה זה מינימום - ולא בטוח שמכינה תפתור לך את זה.
אז.. בהצלחה.