איך יודעים שבא אביב

Shani Couching

New member
וואוו חברים, נהניתי והחכמתי,אשתף

קודם כל, נהניתי לקרוא את תגובותיכם. נאמרו דברים מעניינים , נכונים בחלקם עבורי ,באופן ודאי מעוררי מחשבה . מה הם עוררו?! גם אני כמאמנת גם מתאמנת עם עצמי ומתמודדת עם "צורך בשליטה" כן נגזרת של הפרפקציוניזם ....(האוייב שלי כמאמנת) יש כל כך הרבה השלכות לעיניין.. לא ייאמן איך דרך התשובות שלכם, ראיתי אותי.. רוצה "לשלוט" בעולם שלא "יתפורר" בלעדיי..עבדתי על זה לא אחת, והנה נתנה לי הזדמנות נוספת "ל ש ח ר ר ". הצורך "לעזור " הצורך לעשות הכל נכון ומושלם, ללא טעויות ,... בא כאן שוב בתחפושת של "אני דואגת לו"."הוא חלש"... "הוא אחר"... הורדתי מעליי את "העול" של מה יקרה אחר שיפרוש כנף.. נפגשנו פגישה אחרונה, השארתי האופציה הברורה לחזור לאימון במידה ו.. וזהו !טוב לא כזה זהו, "ביננו" אספר לכם, שהצורך לעשות דברים "הכי נכון" (לפי הכללים שלי כמובן:)) רודף אחריי גם למטבח (למרות שכבר אני מכינה דברים לא הכי מוצלחים ואפילו לא מתלוננת...). התארחנו בשבת והכלים נערמו, התנדבו כמה לשטוף הכלים, אבל לי היה נדמה שהשיטיות של השטיפה לא אפקטיבית...(עוד תחפושת של השליטה לכבוד פורים)..יותר מידי בלאגן, יותר מידי איטי.. כמעט , כמעט ולקחתי על עצמי לשטוף כלים לבד ( כ-30 איש??!?!?!?!) ..... למזלי....קלטתי בזמן.."ידיי וגבי נצלו". תודה לכולכם!!!! עוד שיעור שלי בשיחרור הצורך בשליטה ופרפקציוניזם...

אחד הטלפונים המרגשים ביותר שקיבלתי

באחד הימים היה ממתאמנת שהגיעה אלי שבר כלי אחרי כל מילה שניה היתה פורצת בבכי היתה באמת אומללה. החיים התאכזרו אליה, ואנשים אימללו אותה היא הגיעה אלי מאד מרחוק. נסעה שעתיים בכדי לפגוש אותי שעה. אגב, הביעה הרבה ספקות אם האימון עוזר לה
אבל, אני ראיתי אותה צומחת מול עיני מתחילה לענות באסרטיביות, דבר שלחלוטין היה לה זר עד אז מתחילה לתכנן את חייה בצורה אופטימית ממש נפלא ואז ערב אחד היא צלצלה, אחרי 12 מפגשים. אמרה שמצטערת שהיא עושה את זה בטלפון, אבל היא מרגישה שעכשיו היא יכולה בעצמה. והיא מודה כל כך. היא לא הבינה למה אני שמחה כל כך אמרתי לה שמבחינתי אין מילים טובות יותר מאשר מתאמן שאומר לי שזהו, עכשיו "לא צריך אותי" יותר

Yin

New member
אולי זה יכול לעזור

ציפייה לאושר / מילים: אסתר שמיר, לחן: יהודית רביץ האביב הזה הוא ציפייה דרוכה לאושר פרחי צהוב סגול פורחים כמו הבטחה וכל מה שנזרע אתמול מניב חיים ויופי דמעות כאב הופכות לדמעות שמחה וגם אתה, כן, גם אתה תקווה לאושר אתה לוקח את ידיד לתוך שבילי ליבך רגליי הולכות קלות לא מסרבות ללכת אני יודעת שאני מאמינה בך וזה מפחיד אותי לרצות לקחת חלק אפשר להיפגע אפשר לכאוב קצת אומץ לב אני אומרת לא יעשה לי נזק האביב הזה ייקח אותי אל תוך הטוב האביב הזה ייקח אותי אל תוך הטוב האביב הזה הוא ציפייה דרוכה לאושר פרחי צהוב סגול פורחים כמו הבטחה וכל מה שנזרע אתמול מניב חיים ויופי דמעות כאב הופכות לדמעות שמחה וזה מפחיד אותי לרצות לקחת חלק אפשר להיפגע אפשר לכאוב קצת אומץ לב אני אומרת לא יעשה לי נזק האביב הזה ייקח אותי אל תוך הטוב האביב הזה ייקח אותי אל תוך הטוב וכל מה שנזרע אתמול מניב חיים ויופי דמעות כאב הופכות לדמעות שמחה --------- קישור לשמיעת השיר

למעלה