גם אני מוקה אבל לא של שטראוס. מעדיפה של מנבו, פלדמן או ריאו.
לי לא משנה הפירמה --- פותח לוע ודוחס את הקרמבו בבית הבליעהגם אני מוקה אבל לא של שטראוס. מעדיפה של מנבו, פלדמן או ריאו.
את רוצה להגיד שבתוך השקית יש נחליאלי ?איך יודעים שבא הסתיו?
נח נח נח נחליאלי
נהדר. אבל עבורי סתיו אלה שרקרקים אחרונים בדרך דרומה, חנקנים שמופיעים ומתמקמים בעמדת תצפית על העצים, (איש איש ועצו הוא), וחיוויאים אחרונים שמדרימים בדאייה ובקולות יללה גבוהה.
זכיתי לראות קן פעיל של שרקרקים ליד הבית. מראה מרהיב. ענייני פיתוח ותאורה הבריחו אותם מהר.נהדר. אבל עבורי סתיו אלה שרקרקים אחרונים בדרך דרומה, חנקנים שמופיעים ומתמקמים בעמדת תצפית על העצים, (איש איש ועצו הוא), וחיוויאים אחרונים שמדרימים בדאייה ובקולות יללה גבוהה.
איזה כיף לך. אני מניח שראית את ההורים נכנסים ויוצאים בהאכלות.זכיתי לראות קן פעיל של שרקרקים ליד הבית. מראה מרהיב. ענייני פיתוח ותאורה הבריחו אותם מהר.
לא כיף...איזה כיף לך. אני מניח שראית את ההורים נכנסים ויוצאים בהאכלות.
אבל פספסת את הקטע הקריפי שבהאכלת שרקרקים...
מה שקורה, שבקצה מחילה חפורה מצטופפים להם האפרוחים. המחילה צרה, מקום רק לציפור אחת בלבד ברוחב.
מגיע הורה, מזון בפיו. כל הגוזלים נדחקים לקבל את המנה. אבל רק אחד יכול להדחק במחילה. אז אחד נדחק, ואלה שמאחוריו נושכים לו בתסכול את הישבן.
משמע, מי שנדחק, צריך להיות מספיק רעב כדי לסבול את הנשיכות.
ובאמת, מי שאכל כבר פחות מתלהב להדחק מיד שוב, אז הבא בתור אחריו אוכל...
סתיו 2020. שטראוס הגדולה לא מצאה עדיין תחליף טוב יותר מהצימקאו הדוחה שלהם?
נוסטלגיה, אך שנים שאיני מסוגלת לאכול את זה. כשהייתי ילדה התלהבתי מזה.
אם אני קונה זה מתחסל לפני שאני מגיע הביתהסוכר זה טעים
שומן זה טעים
ברם איני חובבת קרמבו
רוכשת עבור האורחים, שאם אין קרמבו, לא בטוח שיבקרו אצל סבתא
קרמבו זה סיבה לבקר אצל סבתא כמו שקטשופ זה סיבה לאכול שניצל ושקדי-מרק זה סיבה לאכול מרק. ככה זה בחיים.סוכר זה טעים
שומן זה טעים
ברם איני חובבת קרמבו
רוכשת עבור האורחים, שאם אין קרמבו, לא בטוח שיבקרו אצל סבתא
מה שאומרים על השקדי מרק "המרק זה סתם תירוץ"קרמבו זה סיבה לבקר אצל סבתא כמו שקטשופ זה סיבה לאכול שניצל ושקדי-מרק זה סיבה לאכול מרק. ככה זה בחיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.