צליליתה1
Well-known member
טרםגם בשבילי.
טעמת?
והאמת
קצת חוששת. הפרי גדול מאוד, יפה, מבריק.
קצת יפה מדי, פוחדת להתאכזב.
טרםגם בשבילי.
טעמת?
טעמת?
הם עוד לא ממש בשלים האפרסמונים האלה. מבקשת להוסיף בהזמנה גם גויאבות יפות וסברס.
סברס? הבתשלי הכינה לפני כמה ימים סורבה סברס (עם נענה) יצא נהדר. בפרט שהסברסים נקטפו במקום.הם עוד לא ממש בשלים האפרסמונים האלה. מבקשת להוסיף בהזמנה גם גויאבות יפות וסברס.
אצלנו בחצר הסברס נושרים כי אין מי שיאכל מהם.סברס? הבתשלי הכינה לפני כמה ימים סורבה סברס (עם נענה) יצא נהדר. בפרט שהסברסים נקטפו במקום.
האמת, גם אצלינו רוב הפרי לא נאכל על ידינו.אצלנו בחצר הסברס נושרים כי אין מי שיאכל מהם.
אולי באמת אני צריך להתגבר פעם אחת על הרתיעה ולטעום.
מעניין באיזה צמח הם משתמשים בתור סטייק.זה שנתן לי מספר שבמקסיקו משתמשים בענפים הללו במקום לחמניה להמבורגר או לחמנייה לבשרים על האש.
אם אני זוכר נכון, בדת הזורואסטרית ישנו סיפור על זאראטוסטרא ששתה חלב מעורבב בחשיש, ואז היה לו חזון - הוא ראה את בריאת העולם - האדמה הצמיחה עשב מושלם, ושור מושלם, ואדם מושלם.מעניין באיזה צמח הם משתמשים בתור סטייק.
אם זה השור המושלם מהבריאה אז כנראה שזה מה שמזומן לצדיקים בגן עדן.אם אני זוכר נכון, בדת הזורואסטרית ישנו סיפור על זאראטוסטרא ששתה חלב מעורבב בחשיש, ואז היה לו חזון - הוא ראה את בריאת העולם - האדמה הצמיחה עשב מושלם, ושור מושלם, ואדם מושלם.
יכוליות שהם משתמשים בשור המושלם שצמח מהאדמה בדת הזורואסטרית.
את אשר יגורתי בא לי, ואחרי האבוקדו הנחמד שפתח את העונה, כל מה שקניתי אחרכך היה, מן הסתם, משנה שעברה אם לא שנתיים, מסוג הקשה קשה קשה קשה - רקוב.גם עבורי אפרסמונים הינם סימני חורף, דא עקא שאלו אפרסמונים משנה שעברה. שלושה רקובים זרקתי לפח.
אפרסמונים מבחינתי זה כמו גויאבות כלומר צריך לזרוק אותם לפח הן אם הם רקובים ןהן אם הם טריים.גם עבורי אפרסמונים הינם סימני חורף, דא עקא שאלו אפרסמונים משנה שעברה. שלושה רקובים זרקתי לפח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.