גלגלגלגלית
New member
רגע רגע.... בנוגע ל"ציר"...
אני שמה חתיכת בשר בסיר מיים ומבשלת? ומה עושים עם הבשר אחר כך? או עם הדגים? וכשעושים את זה עם עוף זה בעצם מרק עוף דל (בלי ירקות) ואז נתקעים עם עוף מכובס?!? ומה אז? מקפיאים את הציר?!? כי זה נורא מעצבן לקרוא מתכון טוב למרק ופתאום לגלות שם שצריך להכין לפני כן עוד מרק (ציר) - אז אפשר לשמור את זה בהקפאה? (ולמלא את הפריזר כך שאי אפשר יהיה להכניס אליו כלום...) זה נשמע טעים אבל נורא מעיק....
אני שמה חתיכת בשר בסיר מיים ומבשלת? ומה עושים עם הבשר אחר כך? או עם הדגים? וכשעושים את זה עם עוף זה בעצם מרק עוף דל (בלי ירקות) ואז נתקעים עם עוף מכובס?!? ומה אז? מקפיאים את הציר?!? כי זה נורא מעצבן לקרוא מתכון טוב למרק ופתאום לגלות שם שצריך להכין לפני כן עוד מרק (ציר) - אז אפשר לשמור את זה בהקפאה? (ולמלא את הפריזר כך שאי אפשר יהיה להכניס אליו כלום...) זה נשמע טעים אבל נורא מעיק....