איך יודעים

איך יודעים

אולי מישהו יוכל לעזור לי. איך יודעים שהתחברתי לאנרגיה טובה? בזמן האחרון אני נחשפת להמון שיחות על אור וחושך בעולם הרוח. איך מזהים אם עובדים עם אנרגיה טובה? האם אני יכולה להסתמך רק על תחושות הגוף שלי? תודה

סמדר../images/Emo24.gif

אני יודעת זאת על פי תחושות פיזיות כמו צמרמורות,או דופק מהיר וכדומה. אנרגיה טובה אמורה להשרות תחושת שמחה והתרגשות מרץ, תחושה של התחדשות והרגשה ש"הגעתי הביתה".... לפעמים גם עוברת מחשבה ראשונית מהירה, שזיהיתי להבחין כמסר מתקשור ואני סומכת עליה,היא אף פעם לא הכזיבה....

משהו חם עולה מבפנים

משהו טוב שמעלה זיכרון נשכח מתקופה טובה בחייך. התחושה היא של אור שמהבהב אט אט ומתגבר לאיטו ללהבה גדולה ואדירה של אור. יש תחושה של לחזור הביתה תחושה של התמקמתי כי כל כך טוב לי. תרגישי, תקשיבי ותיזכרי

אני מאמינה

אני באמונה מלאה שהגוף שלי אכן יודע מה נכון לי, ועדין אני יודעת שיש הרבה הטעיות בעולם הקסום הזה. שי אנרגיות שיודעות להטעות אותנו... מקווה שהאור יאיר אותי תמיד. תודה

../images/Emo62.gif../images/Emo42.gifהאור תמיד יאיר אותך!!

למה כוונתך שיש אנרגיות שיודעות להטעות? האם תוכלי לתת דוגמה?

kikona126

New member
טליה

דוגמא קשה לתת פה, אבל גם באנרגיות במימדים היותר גבוהיים יש מניפולציות. אחרי הכל העולם שלנו מופשע גם מהחוץ, ואם בעולם שלנו יש רוע, זאת אומרת שזה קיים גם בחוץ, שמשהו יוצר את זה. אחרי הכל גם בעולם האנרגיות וגם בעולם שלנו הקשרים הינם קשרים של עולם שלנו- אנרגיות וההפך, כלומר הקשר הוא הדדי.

הצחקת אותי ...

אני יכולה לספר לך שני סיפורים שמעוררים מחשבה. 1- יש לי חברה מדהימה שהיא מתקשרת מופלאה. לא מזמן היא ספרה לי, שקבוצת חוצנים החליטה שהם בונים אצלה מרפאה. כיוון שהיא סירבה בכול תוקף, הם נקטו בשיטות שונות כדי לפתות אותה (כשאני כותבת את זה, זה נשמע ממש בדיוני. אבל הכול אמת).... רק אחרי התעקשות רבה הם הסכימו לעזוב. 2- אני עובדת עם אנרגיה מופלאה שמגיעה מהפליאדות. לי אישית האנרגיה עשתה רק טוב, ואני יודעת שהיא עושה טוב גם לרבים אחרים. ובכול זאת, יש אנשים שחשים שהאנרגיה הזאת רוצה מאיתנו משהו, "וחושדים" בה, ויש כאלו שאומרים שהיא מופלאה .... ואני ... אני עדין ממש לא ברמת תקשור וקליטה כזאת שאני מצליחה להבין את הסודות הנסתרים של העולם הזה ... אבל אני כבר יודעת, שיש בעולם הזה הרבה דברים, יותר סוערים, ממה שאנחנו בכלל מסוגלים לדמיין, לחשוב ולראות... טליה, במשך שנתיים למדתי בקבוצה שאמאנית מדהימה ונחשפתי לדברים שלא חשבתי מעולם שאראה כמותם (עוצמות בלתי רגילות של תיקשור בין ממדי זמן שונים, תקשור עם סלעים ואדמה.... דברים מדהימים). והיום אני מוקפת באנשי אור, שנולדו כאנשים מיוחדים, ונחשפת לדברים מרגשים ומפתיעים ש"לא מהעולם הזה". ואני כבר לא תמימה כמו שהייתי, ויודעת שגם בעולם של מעלה (למרות שהרבה ממנו קורה גם פה ולא רק למעלה) יש הרבה חושך ופיתויים.... ולא הכול ברור ... לכן היום אני הרבה יותר חוששת ושואלת...

kikona126

New member
סמדר

כל משחק האנרגיות הינו משחק של מניפולציות. לא רק בין בני אדם אלא ברמה הגבוהה יותר. גם אם התחברת לאנרגיה טובה וגם אם לא, יגידו ימים... אבל לך תהיה למידה מהאנרגיה אליה התחברת ותהיה לך האפשרות, לאחר מכן להמשיך ממנה למקום אחר עם ידע שתקבלי מאנרגיה זו. טוב, לעומת הקודם שקיבלתי והיה ממש עוצמתי והשאיר אותי עם סחרחורת של רבע שעה... הפעם הגיע לי מסר ידידותי, ללא כל תחושות, פשוט נשמע לו
בבקשה: היש אנרגיה טובה מזו המולדת? מוליכה אותנו לחיפוש אחר הקיים? ומחפשים ומחפשים ומכירים בה דרך ארוכה עוברת, והקשר נשאר לו מאחור מאחור... מסולסל ויוצר קשרים עצירות , חיבור, למה שהיה. (אני רק רוצה להסביר שמול העיניים שלי ממש ראיתי מעין סליל שהזכיר את התמונות של הdna שהוא בעצם במעין מצב של אין סוף - ללא התחלה וללא סוף (היתה התחלה, אבל היא היתה רחוקה, לא ראו אותה), ודרך אגב, זאת הפעם הראשונה שאני גם רואה כשהמסר מגיע.)

מעניין

אני יכולה לספר לך על קצה המזלג שהאנרגיה שאני עובדת איתה "מטפלת" ב- D.N.A (לא סתם ראית מה שראית), מחברת את המטופל לקורדינטות של כדור הארץ... ומזכירה לו את מהותו האמיתית. עכשיו תקראי שוב את מה שנאמר לך ותראי כמה דייקת... מדהים.

kikona126

New member
באמת מעניין

מה שיותר מעניין זה שאני לא מבינה את המסרים שמגיעים אלי, אלא רק מי שזה מופנה אליו... גם אם זה כתוב בצורה הכי מוזרה... יש לי שאלה בקשר למשהו שכתבת לבן יומו ירח , את אמרת שאת נוהגת להתיעץ עם אנשים בעלי יכולת תקשור גבוהה משלך כדי להבין יותר לעומק את הדברים. איך את יכולה לדעת שאנשים הם בעלי יכולת גבוהה משלך? ,

תקשורת

שלום KIKONA יש מסביבי הרבה "אנשי רוח" שיש להם יכולת מרגשות של קבלת מסרים ותקשור. ראשית, יש לי מורה מדהים, דב, מהרוח הגדולה, שלראות אותו בפעולה זו חוויה מפעימה, והוא גם הביא לעולם הזה כמה שיטות ריפוי בעלות עוצמה, חומר על תרבות למוריה ועוד ידע רב מבעלי ברית עתיקים מאוד, ועוד.... יש לי שותף מדהים, שחר, שהיכולת שלו לראות אנרגיות, לתקשר איתן ולהביא ידע והבנות - מרגשת. לפעמים, כשאני מתבוננת בו במהלך טיפול, אני מרגישה שאני מטיילת בין עולמות. יש לי חברה, שמקבלת מסרים, רואה ויודעת דברים שמגיעים אליה בקלות ואהבה.... התברכתי באנשים דומים-אחרים, שבמקרה גם הגיעו לפה "כחריגים" מיום הוולדם (לא למדו את הדברים אלא נולדו איתם וחיו אותם לאורך החיים) והם מקור אור ענק עבורי. (ואני יודעת שיש גם הרבה אנשים מדהימים שנבחרו, באמצע חייהם, להיות מדריכי אור והם מדהימים: אריק פרל, מרגליית אילון ועוד רבים אחרים...). וכן, יש הבדלים אדירים ביכולות של האנשים. בדיוק כמו ה"מתחזים" שיש מסביבנו. כאלו שרואים, שומעים, מרגישים - חרטא, ומשחקים כאילו הם אנשי אור, יש אנשים בעלי עוצמה אדירה, שיודעים לספר על העולם האחר דברים ומביאים אלינו ידע אדיר ומרתק... .ואני נהנת להיות תלמידה שלהם. אני אישית, נזהרת מאוד מכול האנשים "המוארים" ומבקשת הדרכה מאנשים שאני מאמינה בהם וראיתי את תוצאות עבודתם. אני תלמידה בבית הספר הקוסמי. ואת בוודאי יודעת שזה עולם אדיר, קסום ובעל עוצמה אדירה, שלא הרבה אנשים באמת מבינים בו. יום של אור

ברשותך סמדר

אין אנרגיות טובות או רעות, אנרגיה היא כח, פוטנציאל.. בדיוק כפי שכח חשמלי או מגנטי הם אנרגיות, בדיוק כמו אנרגיות של חום או אור... השימוש באנרגיות הם שלך, את היא זו הבוחרת להשתמש באנרגיה חשמלית למכונת הכביסה או כדי להכניס (רחמנא לצלן) יד אל תוך התקע החשמלי. את היא זו הבוחרת להנות מאנרגית השמש א להתבשל שעות עד שריפה כדי להשתזף. בכל אלו אין תחושה ראשונית האומרת אם אנרגיות אלו טובות או רעות. מסרים שמתקבלים מאנרגיות לא מוכרות יכולים בוא בכל מיני צורות-הצעתי, אם אלו יש בהם רגשות-עזבי, כך גם אלו שלא ברורות. אנרגיות שרצוי להתחבר אליהן הן אלו שמגיעות כמסר חד וברור נטול רגשות. אז לשאלתך, זה לא הגוף שאומר אלא האינטואיציה, מה שקוראים תחושת הבטן- אם זו מופיעה לכי איתה ואם התשובה לא ברורה-עזבי. ולDNA אהבתי את הקישור לקטבים, אלו יש להם השפעות קיצוניות על מבנה הד.נ.א ולא רק. אצלך אני מזהה השפעת די אן איי אנרגטי מגונן מצד יישות שקוראת לעצמה שושנה. תבורכי שיש לך אנרגיות מגינות. יום טוב

תודה

קראתי את דברייך ואני לא בדיוק מסכימה איתך. בעולם האל חושי יש הרבה אנרגיות שרוצות "לקבל" מאיתנו כל מיני דברים .... ולפעמים הן עושות זאת גם "בכוח" ... ואנחנו, "מוטציות כדור הארץ" (לפי הספר של "מסר האנשים האמיתיים") לא תמיד יודעים להבדיל בין האנרגיות ולזהות אותן ואת מטרותיהן. גם אני חשבתי פעם שכל האנרגיות טובות .... היום אני כבר לא אומרת זאת בביטחון. ולגבי האנרגיה שאני מחוברת אליה - אינני יודעת את שמה, אבל היא בהחלט אנרגיה רבת עוצמה ומבריאה (אני לא נוהגת לשאול את שם היישות האנרגטית), ואני בהחלט מרגישה מבורכת, אבל גם זהירה. אני נוהגת להתיעץ עם אנשים בעלי יכולת תקשור גבוהה משלי כדי להבין יותר לעומק את הדברים. העולם הזה מרתק, מסעיר ומגביהה. אכן עולם של אור (וגם חושך). יום טוב סמדר

אכן

מארלו מורגן עברה חוויה נפלאה והיטיבה לכתוב זאת, ספר מומלץ. עם זאת, תמיד כדאי להוות המקור השולט על האנרגיות סביבינו ולא להיות נתונים לכוחות אלו ואחרים (ואנני שם אותם בקטגוריה של טובים או רעים). המציאות נבראת מתוכינו, מתוך הבחירה שלנו, מתוך האנרגיות שאנחנו מנווטים אל היקום. ע"פ עניות דעתי כך כתבה גם מארלו מורגן בספרה ולא קיטלגה אנרגיות לטובים ורעים. אותם אנרגיות שאת נכנה "רעות" מפורשת ביהדות כ"עין הרע" כוחות מסיטים ומפריעים שלא ניתן לשלוט בהם. במסכת פסחים בתלמוד נאמר כי עין הרע יכולה לפגוע רק בי שמאמין בה, ולא יכולה לפגוע באלו שמתעלמים ממנה. וטיפ קטן , עיסוק בתכנים חוויתיים טיבם שיחוו ויביאו איתם את ההארה שבהם, כל ניסיון לפרש חוויה בעזרת השכל הישר נידונה לכישלון, לא חייבים להבין הכל. יום טוב

למעלה