תקשורת
שלום KIKONA יש מסביבי הרבה "אנשי רוח" שיש להם יכולת מרגשות של קבלת מסרים ותקשור. ראשית, יש לי מורה מדהים, דב, מהרוח הגדולה, שלראות אותו בפעולה זו חוויה מפעימה, והוא גם הביא לעולם הזה כמה שיטות ריפוי בעלות עוצמה, חומר על תרבות למוריה ועוד ידע רב מבעלי ברית עתיקים מאוד, ועוד.... יש לי שותף מדהים, שחר, שהיכולת שלו לראות אנרגיות, לתקשר איתן ולהביא ידע והבנות - מרגשת. לפעמים, כשאני מתבוננת בו במהלך טיפול, אני מרגישה שאני מטיילת בין עולמות. יש לי חברה, שמקבלת מסרים, רואה ויודעת דברים שמגיעים אליה בקלות ואהבה.... התברכתי באנשים דומים-אחרים, שבמקרה גם הגיעו לפה "כחריגים" מיום הוולדם (לא למדו את הדברים אלא נולדו איתם וחיו אותם לאורך החיים) והם מקור אור ענק עבורי. (ואני יודעת שיש גם הרבה אנשים מדהימים שנבחרו, באמצע חייהם, להיות מדריכי אור והם מדהימים: אריק פרל, מרגליית אילון ועוד רבים אחרים...). וכן, יש הבדלים אדירים ביכולות של האנשים. בדיוק כמו ה"מתחזים" שיש מסביבנו. כאלו שרואים, שומעים, מרגישים - חרטא, ומשחקים כאילו הם אנשי אור, יש אנשים בעלי עוצמה אדירה, שיודעים לספר על העולם האחר דברים ומביאים אלינו ידע אדיר ומרתק... .ואני נהנת להיות תלמידה שלהם. אני אישית, נזהרת מאוד מכול האנשים "המוארים" ומבקשת הדרכה מאנשים שאני מאמינה בהם וראיתי את תוצאות עבודתם. אני תלמידה בבית הספר הקוסמי. ואת בוודאי יודעת שזה עולם אדיר, קסום ובעל עוצמה אדירה, שלא הרבה אנשים באמת מבינים בו. יום של אור