סמדר יקרה
אני מאמינה שחיבור לתדרי אור הוא עניין של אמונה, רצון וכוונה. ידוע שהאור מושך אליו את החושך ומתמיר אותו. לעומת זאת כאשר אנחנו יורדים למקומות הנמוכים של החושך (דוגמא נסחפים לרכילות, לשון הרע, קנאה וכו'...) אז החושך יגבר על האור. אם אנחנו מחליטים להשאר במקום שמעל הדברים האלה, מי שחש את התחושות האלה וירצה להתחבר אלינו יצטרך לעבור שינוי ולא להפך. בתחילת דרכי הרוחנית נבהלתי מעודף מידע מסיפורים על רוחות וכו'... בעולמות שלמעלה יש הכל. לרוחות וישויות למיניהן, קל לתקשר עבור אנשים חיים בגוף הפיזי, בגלל שהם נמצאים במימד אחר ורואים הכל, או נגישים למידע בגלל שהם לא בגוף פיזי.. על פי העקרון דומה מושך דומה, אני מאמינה שכל מתקשר מושך ישויות בהתאם לתדרים שלו. אם את מרגישה שאת בתדר שכולו אור. השארי שם. אין לי ספק שאת מושכת רק ישויות אור ואין לך שום סיבה לפחד מאנרגיות שהם בתדרים אחרים ולא טהורים. בעולמנו יש מקום לכולם, השאלה באיזה מקום את בוחרת להיות. אני מאמינה שאם את בוחרת להיות במקום מסויים, את חוסמת באופן טבעי את הדלת לאנרגיות לא רצויות. התחושות השליליות שלך יאותתו לך ממי להתרחק, או למי לא להתחבר ובאותה מידה למי כן. בעיני, מספיק לחסום את זה במחשבה.