איך יוצאים מיזה ? עשיתי טעות......

מצב
הנושא נעול.

תמריא

New member

הי ומקווה שכאן המקום הנכון לקבלת עיצה. בסוף ינואר הורידו אותי ממישרה מלאה לחצי מישרה והעברה למחלקה אחרת והציעו לי חצי מישרה או פיצויים על רקע של הרעה בתנאים. קבענו שבסוף פברואר אחרי ניסיון של חודש אחד בחצי מישרה נשוחח שוב. לא נפגשנו כי לא ידעתי מה אני רוצה לעשות ובטעות לא ניגשתי לשיחה להארכת "הנסיון". עכשיו עוד מעט סוף מרץ ואני רוצה באמת ללכת אבל עם פיצויים כי הסכום לא מבוטל...... האם יש מוצא? האם "אכלתי" אותי כי לא פניתי בזמן? לא רוצה ללכת ככה סתם......

שיר ורד

New member
תפני בכתב למנהל שהבטיח לך

הי ומקווה שכאן המקום הנכון לקבלת עיצה. בסוף ינואר הורידו אותי ממישרה מלאה לחצי מישרה והעברה למחלקה אחרת והציעו לי חצי מישרה או פיצויים על רקע של הרעה בתנאים. קבענו שבסוף פברואר אחרי ניסיון של חודש אחד בחצי מישרה נשוחח שוב. לא נפגשנו כי לא ידעתי מה אני רוצה לעשות ובטעות לא ניגשתי לשיחה להארכת "הנסיון". עכשיו עוד מעט סוף מרץ ואני רוצה באמת ללכת אבל עם פיצויים כי הסכום לא מבוטל...... האם יש מוצא? האם "אכלתי" אותי כי לא פניתי בזמן? לא רוצה ללכת ככה סתם......
תפני בכתב למנהל שהבטיח לך
את השיחה ותודיעי לו כי למרות שקבעתם לקיים שיחה בסוף פברואר , עבר כבר חודש נוסף מאז וטרם קוימה השיחה (כלומר תגלגלי אליו את האחריות לאי קיום השיחה). את יכולה לציין במכתב , כי אינך מוכנה להרעת התנאים ודורשת לחזור להיקף המשרה הקודם או לסיים את יחסי העבודה ולקבל פצויי פיטורים . אפשר לדחות הודעה זו לשיחה עצמה, אך לדרוש שהיא תופיע בסיכום השיחה שימסר לשני הצדדים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה