איך יש לכן זמן לפורום

Tovlli

New member
איך יש לכן זמן לפורום../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אני כולי קנאה
אני נכנסת פעם ביום, בדרך כלל בערב רגע לפני השינה (כשסוף סוף יש לי קצת שקט...). אני קוראת את השרשורים בדף הראשון, מתרגשת איתכן, כואבת ושמחה אתכן ומבעיקר מאוד מזדהה עם רוב הנושאים שעולים כאן (עבודה/קריירה, זוגיות וכל היתר). אבל לפני שאני מספיקה לכתוב אפילו הודעה/תגובה אחת, או שאני שומעת קריאה מאלה שמתעוררת ורוצה ציצי, או שהעיניים פשוט נעצמות לי ואני פורשת לישון
. אני מתגעגעת לימים הפעילים שלי בפורומים, והרבה פעמים ביום עוד מנסחת לעצמי בראש הודעות לכתוב בפורום (רק כפי שכתבתי, הן לעולם לא זוכות להיכתב
). אצלנו הכל בסדר, אלה התחילה ללכת ומדברת המון (היא כבר בת שנה וחודש מפה לשם
), עברנו לבית חדש, ואצלי שב לו בשעה טובה (אחרי שנה, עשרה חודשים ושבוע
) המחזור
שמחה וששון, אפשר להתחיל לתכנן את מספר 2, אבל רק לתכנן בנתיים
. זהו בנתיים, אני ממש נרגשת שהצלחתי לכתוב הודעה שלמה, ועוד כזאת ארוכה! יום טוב
לכולם ממני (לשעבר "מיה שם בדוי" למי שלא זיהה...
)

נטע 123

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת...

כמוני כמוך, מתה להגיב אבל לרוב מספיקה רק לקרוא עידכון קצר...

Tovlli

New member
מבעס, נכון? ../images/Emo4.gif

ואם אני כבר בפורום (כמו עכשיו) זה תמיד מלווה ברגשות אשם שיש הרבה דברים אחרים שאני צריכה לעשות בזמן הזה... אוף מה יהיה עם המירוץ המטורף הזה אחר הזמן??? ממש מתיש

נטע 123

New member
בדיוק...

תמיד אני חושבת על הכלים בכיור שמחכים לי או אפילו על זה שאם היא ישנה כדאי שאני אלך לנוח...

nubi

New member
אין זמן

ופה המקום להתנצל...פשוט אין לי זמן.

זה באמת קשה

אני לא מספיקה להיות פה כמה שאני רוצה, לא מספיקה להגיב לכל הודעה שאני רוצה להגיב לה. פשוט, להיות ממש פעילה ומעורבת, אפילו בפורום הזה, שהודעות בו לא נעצרות על מהירות, דורש המון זמן. אז יש תקופות שאני עסוקה, וממש מכריחה את עצמי לא להציץ בפורום עד שאני לא מסיימת את המטלות שלי, ויוצא שיש ימים שלמים שבהם אני בקושי פעילה, ויש תקופות קצת יותר רגועות שבהן אני מספיקה יותר. מה שבטוח - אני לא מוכנה לוותר על הפורום הזה, ועל מה שהוא נותן לי. אני חושבת שיש פה נשים מדהימות ממש. אחת-אחת. כאילו איזה מלהק מוכשר במיוחד הכניס אותן לפה אחרי בדיקות מדוקדקות. אני גם חושבת שמתרחשת פה תופעה חברתית מרהיבה וחדשנית. לו הייתי עיתונאית, מזמן הייתי עושה כתבה על הפורום הזה ועל דיירותיו.

בלינקה

New member
אולי תעשי כתבה?

תוכלי לפרסם אותה בפורום נשים לאחר לידה-תמיכה. אני מאד אהנה לקרוא אותה.

עמית@

New member
לא על הפורום הזה ספציפית...

אבל על פורומים (בעיקר פורומי תמיכה) פה (קצת משוויצה)

sipi1

New member
ויש לך במה להתגאות !

את באמת עושה שם עבודה נהדרת.

בלינקה

New member
מאד מעניין, וכתוב נהדר

אבל קצת חד צדדי, לטעמי (לויודעת אם זה מה שניסית לעשות).

שִירָה

New member
כתבה נחמדה וממצה!

אבל אם יורשה לי - ישנן כמה וכמה שגיאות ניסוח בכתבה. בהצלחה בהמשך!

איזה יופי, עמית!

כתבה נהדרת וכל-כך נכונה וממצה! אני כל-כך אוהבת את הכתיבה שלך, ואהבתי את "קריאות הביניים" מעוררות המחשבה בין הסוגריים. (אני כותבת, אני כותבת! מקווה שכבר היום יהיה לי מה לשלוח לך.)

lulyK

New member
נהדר, עמית.

בשביל עבודה כמו שלך, אפילו אני הייתי שוקלת לצאת מהבית.......

עמית@

New member
הלוואי והיה לי תקציב לעוד עורכת

או כתבת, ישר הייתי מוציאה אותך מהבית

למעלה