אני שולחת לך מסר
S sipi1 New member 13/10/04 #10 עכשיו באמת אין לי זמן ../images/Emo4.gif לפחות לא בכמות מספקת. אבל ברגע שאספיק, אסיים לקרוא את "אשת השבוע" ואחליט מה לשאול אותה (דווקא בשבוע הכי עמוס שלי הגיע תורך, שרון ?)
עכשיו באמת אין לי זמן ../images/Emo4.gif לפחות לא בכמות מספקת. אבל ברגע שאספיק, אסיים לקרוא את "אשת השבוע" ואחליט מה לשאול אותה (דווקא בשבוע הכי עמוס שלי הגיע תורך, שרון ?)
א אלינה12 New member 13/10/04 #18 כל כך מוכר לפעמים בהפסקות בעבודה (כמו עכשיו) אני נכנסת לחמש דקות לראות מה חדש ולא תמיד יש לי זמן גם בהפסקות (הרבה עבודה). בדרך כלל אני נכנסת בשעות מאוד מאוחרות כשכולם כבר ישנים אז יש לי את השקט שלי לגלוש בכייף, אבל על חשבון שעות שינה שלי...
כל כך מוכר לפעמים בהפסקות בעבודה (כמו עכשיו) אני נכנסת לחמש דקות לראות מה חדש ולא תמיד יש לי זמן גם בהפסקות (הרבה עבודה). בדרך כלל אני נכנסת בשעות מאוד מאוחרות כשכולם כבר ישנים אז יש לי את השקט שלי לגלוש בכייף, אבל על חשבון שעות שינה שלי...
א אנידס New member 14/10/04 #23 מוכר, לא תמיד יש זמן וכשיש מנסה להגיב כמה שיותר. מה שטוב בפורום הזה שההודעות רצות לאט.