איך לא גיליתי את הפורום עד עכשיו?

מצב
הנושא נעול.

K85

New member
קווים בינעירוניים

לצערי כרגע אין לי אפשרות לסרוק.
לשאלותיך: השתנה הרבה מאד, אין כמעט קו שמסלולו נשאר כמו במפה. התחנה המרכזית בבת גלים לא קיימת, במקום זאת למשל חלק מהקווים לנוה שאנן יוצאים משפרינצק. ויש קווי אוטובוס שעוברים ברחוב נורדאו.
קווים בינעירוניים
האם במפה של שנת 72 מופיעים גם קווים בינעירוניים או שרק הקווים העירוניים של חיפה?

איליה.

New member
המפה היא רק של הקווים העירוניים

קווים בינעירוניים
האם במפה של שנת 72 מופיעים גם קווים בינעירוניים או שרק הקווים העירוניים של חיפה?
המפה היא רק של הקווים העירוניים
וקווי טירת כרמל. בצד האחורי של המפה יש רשימת מסלולים של כל הקווים הנ"ל + קווי הקריות כולל קרית אתא.

קובי00

New member
בשכונתי(בית וגן) יש שלט מ1976 של

זה מעניין
מאוד מעניין אותי אם חלו שינויים בקווי אגד בחיפה משנות ה-70 ועד היום. (או עד הקמת המפרצית) ואם חלו שינויים במספרי הקווים מאז. (בכרמיאל יש שלט אחד ישן מאוד ברחוב שפעם עברו בו אוטובוסים שבו כתוב "לחיפה קו 252, סע בכיוון החץ" כיום מספר הקו מכרמיאל לחיפה הוא 262 והוא כלל לא עובר דרך אותו רחוב.) מעניין אותי גם אם התחנה בבת גלים כבר הייתה קיימת בשנת 72 ומאיפה יצאו האוטובוסים לפני שהיא הוקמה. אולי יש לך אפשרות לסרוק את המפה?
בשכונתי(בית וגן) יש שלט מ1976 של
קו מספר 12 היום מחליף את הקו הזה קו 39. אבל הסיפור הוא שבשנת 1976 היה פגוע בקו 12 ושישה אנשים נהרגו אז השלט הוא כמו אנדרטה לזכר הפגוע.

יש לי מפת אגד של השרון משנת 94

ברוך הבא!

כל קווי דן! זה די הרבה.
גם אני חובב אוטובוסים (בין השאר), בעיקר מסלולי אוטובוסים. יש לי אוסף של מפות קווי תחבורה עירונית בערים שונות בעולם (בנוסף למפות בכלל). בזמנו, כשעוד לא היה לי אינטרנט, רציתי לעשות מאגר מידע על קווי אגד בארץ, אבל אגד הקדימו אותי. האם אתה יודע אם קיימות, או היו קיימות, מפות קווי אוטובוס של אגד בערים נוספות פרט לחיפה, ירושלים וגוש דן? פעם אחת יצאה מפה משותפת של קווי אגד ודן, והשנה דן חזרו להוציא מפה נפרדת משלהם. אתה יודע אולי אם גם אגד הוציאו מפה של גוש דן השנה?
יש לי מפת אגד של השרון משנת 94
חוץ מזה, יש לי ברכת ראש השנה משנת תשט"ו (1954) שאגד הוציאה, שם יש מעין מפה קטנה מאוד של כל הארץ עם סימון של הדרכים בהן עוברים קוי אגד. פריט היסטורי... חוץ מזה, אני עונה גם לSEFFIC, יש לי בבית כמה מפות דן ישנות (מסבתא שלי...), אחת מהן כנראה משנות ה-60 (לא רשומה שנה), והישנה ביותר שרשומה עליה שנה היא משנת 1974.

מצב
הנושא נעול.
למעלה