איך לא הקיאו והוקיעו את אתי מהיום הראשון..?!

קמי01

New member
איך לא הקיאו והוקיעו את אתי מהיום הראשון..?!

השפה הבוטה, הזילות שהיא משדרת, יותר נמוך מנמוך שבא להקיא מסגנון ההתבטאות שלה, שפת רחוב.

ומה שיותר מדאיג מי הם ה4000 התומכים במיטרד

הבלתי ניסבל הזה על המירקע. פשוט זוועה!!!! תת תרבות בהתגלמות!!!

קמי01

New member
מפטרת את בני אם חלילה יישדח לעצמו ולנו את אתי

זה לא יקרה, לרדת לרמה נמוכה כל כך... "כפרה" סגנון הדיבור, השפה, מעורר בי גועל. איזה פרוסט.

"ערגת אותי" "כפרה" "בבא סלי"- בן יהודה מתהפך

בקיברו לממציאת השפה העיברית החדשה !

klapim

New member
הכי גרוע נשבעת באלוהים ומשקרת

בעעע בחורה מגעילה

קמי01

New member
שיקול דעת ההפקה להשאירה ליצור מתח ותסיסה

סגנון ההתבטאות של אתי מעורר סלידה לצפות בתכנית. מה יש לאיתן, לדניאל ובמיו7חד לקרן האנינה לחפש בחברתה של אתי בתכנית ובכלל...?!

אני בכלל תוהה למה איתן משאיר אותה, מלבד זה

שחברו יוני ביקש ,לי נידמה שנוח לאיתן להשאיר אותה בתוכנית כדי שמשהיא תעשה אקשן במקומו, כי הוא לא מספק ענין, ויהיו קטעים עליה בתוכנית. בנתיים הוא ילך לישון ויתעורר עם חצי מליון לאחר שלושה וחצי חודשים ואולי עם אהבה.

easternstar

New member
אני חושב שהסיבה היא יוני. איתן אוהב אותו

ורוצה להשאר חבר שלו גם אחרי התוכנית. בכל פעם יוני ניגש לאיתן בפנים רציניות ואומר לו:"אני רוצה שתדע שאתי מאוד חשובה לי. דיברתי גם עם גב". גב הבטיח ליוני שבכל פעם שיש לו בקשה ולא תהיה לגב ממש בעיה, הוא יעשה מה שיוני מבקש.

אבל זה בדיוק מה שלא מובן, הם ניראים הרבה יותר

אינטליגנטים להסביר לו שהם לא יכולים יותר להיות בחברתה. לא פלא שהם לא נימצאים בקירבתה כל היום.

KEEK

Member
אני חושב שיש כאן גם השפעה מההפקה

שמעו את איתן מס' פעמים רומז לדניאל ולבנים שיש שיקולים שהוא לא יכול לחשוף. רק לפני כמה ימים הוא אמר את זה ליוני אחרי ההדחה של דנה לדעתי איתן שומר עליה מהוראות של ההפקה

KEEK

Member
היא מבחינתם הכוכבת של התוכנית

היא מקבלת הכי הרבה זמן שידור אביעד וטל תמיד מדברים עליה בשידור היא זאת שעושה את כל הרעש והבלאגן בבית הם חושבים שזה הכרחי לתוכנית ריאליטי אני בטוח שיש להפקה השפעה בהשארות שלה

easternstar

New member
לפי כל הסימנים ההפקה חושבת שהיא הכוכבת

כל פעם שהיא מאיימת שתעזוב הם יורדים על ארבע.
כנראה שנראה אותה בגמר.

למעלה