איך לא הקיאו והוקיעו את אתי מהיום הראשון..?!

וזאת בדיוק בבעיה../images/Emo46.gif אבל למה הוא לא מתחשב בנו?

כי אם באמת אתי היתה חברתו האישית של יוני הייתי מבינה ,אבל יש לו חברה בחוץ. איתן יכול להסביר לו שהם המחליטים והוא צריך להתחשב ולקבל את החלטתם. כי אם אתי הייתה מעניינת אותם הם היו יושבים לידה כל היום.אך כניראה שגם נוח להם שהפריים עובר לאתי הבעיתית ויורד מעליהם העול לעניין את הצופים.

klapim

New member
איזה אקשן אתי עושה?

קודם שלום לאחות הגדולה היא גם לא מסוגלת לעשות אקשן רק לצרוח ולקלל בגלה אני לא רואהבשדור חי יש לי בחילה שאני רואה אותה אתמו ל עם השמלה והחזייה מגעילה בעעעעעעעעעע

KEEK

Member
עובדתית היא עושה

אתה יכול לאוהב את זה או לא, אבל היא הכוכבת של התוכנית. אני למשל לא אוהב אותה בכלל.. אבל אי אפשר להתעלם ממנה. אתה רוצה עובדות? תסתכל בפורום הכוכבות של הפורום הן אתי וקרן. רק עליהן מדברים כאן. לא על הרווקים, ולא על דניאל.. אתי וקרן זה שיחת היום בכל מה שקשור לדור הבא ולכן גם הפרקים מתעסקים רק בהן.

דיי3

New member
קיק אני מתפלאה עליך. אתי הכוכבת? ההפקה

לא יכולה לחשוב שהיא מביאה רייטינג כשלא מסמסים לה. הועמדה כבר בפעם השלישית. אם לפחות היתה חכמה. סה"כ מדובר בבחורה עם הפרעות אופי קשות ביותר. בעזרת הכדורים שהיא לוקחת (כנראה מקבוצת הSSSR) היא לא בדיכאון כל היום. איך אישה טיפשה עם חוסר מודעות כל כך רציני יכולה להיות כוכבת של תכנית? זה לא ערוץ המדע שמראים חיים של אישה חולה

זה העניין , היא רק חושבת שמגיע לה בגלל כל

ה"רייטינג" כלשונה שהיא מייצרת. מגיע לך רק לעוף אתי!!! ומהר!!! גם בי היא מעוררת גועל נפש ,בשפה, בלבוש ,בהתנהגותה ובמחשבתה!

כל השרשור הזה זה בדיוק מה שאני חושבת המון זמן

לא ברור בכלל מה אתי עושה שם למעט התערבות ההפקה. לדעתי זו התכנית הראשונה והאחרונה של הדור הבא. תת רמה.

למעלה