I am a freak
New member
איך לא להישבר../images/Emo35.gif
שלום לכל הקוראים, שבת שלום. ראשית, אני מצטער שאני כותב את ההודעה כאן ולא בפורום תמיכה רגיל שפתוח לגולשים. פשוט, אני מעוניין שכמה שפחות אנשים ידעו על קיום ההודעה הזו ואני בסך הכול רוצה להיות בטוח שאותה בחורה שההודעה נכתבת עליה לא תקרא אותה [היא לא מנהלת בתפוז, לכן אני כותב כאן.] מדובר בידידה טובה שלי, ממש טובה שלי. היא עברה כל כך הרבה בחיים, כל כך הרבה... [עוד מעט תקראו].... ועכשיו, היא ניצבת מול בעיה. היא מדברת איתי המון על הבעיות שלה... ותמיד יש לי מה להגיד לה- תמיד אני מוצא איזו פרצה קטנה שדרכה היא תוכל לעבור את המכשול. אבל, עכשיו, כמה שאני מנסה- אני לא מוצא את המילים. אבל, הכי מפחיד אותי שהיא תישבר ותתחיל לפגוע בעצמה [היא כבר חתכה את עצמה פעם אחת, כי היא לא רצתה לדבר איתי, כי היא חשבה שזה רק יפגע בה עוד יותר] או הכי גרוע, תתאבד. הנה קטע שהיא כתבה בעקבות הבעיה הזו, כדי שתבינו מה עובר עליה ותוכלו להיות יותר מדוייקים בתגובה לשאלה שאני אשאל בסוף. איך זה
"איך זה שכשאנסו אותי פעמיים לא בכיתי ולא צעקתי איך זה שגיליתי שהחברה הכי טובה שלי גרמה לאונס הזה לא בכיתי ולא צעקתי. איך זה שכשהוא הסתכל לי בעיניים ושאל אנשים אם הם היו מוכנים להזדיין עם שמנה כמוני - לא בכיתי ולא צעקתי. איך זה כשכולם ידעו מה עובר לי בין הרגליים לא בכיתי ולא צעקתי איך זה שחברות שלי היו צוחקות עלי מאחורי הגב לא בכיתי ולא צעקתי איך זה שהחברה הכי טובה שלי הייתה מפיצה עלי שמועות לא בכיתי ולא צעקתי איך זה.. שלא ידעו את השם שלי אבל קראו לי "מזדיינת" לא בכיתי ולא צעקתי. איך זה שבמשך שלוש שנים לאפחד לא היה איכפת ממני לא בכיתי ולא צעקתי. איך זה שהייתי מאוהבת בילדה שנתיים והיא הרסה לי את החיים לא בכיתי ולא צעקתי. איך זה שהיו מנצלים ילדה בת 14 מינית והיא לא בכתה ולא צעקה. איך זה שאחרי כל פעם שהיינו חוזרות מיבנה ואחרי כל מה שהיה קורה שם - לא בכיתי ולא צעקתי. איך זה שאחרי כל יום שישי וההשפלות במסיבה לא בכיתי ולא צעקתי. איך שהוא היה עומד שם וצוחק עלי ומוריד לי את הבטחון העצמי לא צעקתי ולא בכיתי. איך זה שנראה לך כבר שהכל בסדר את מגלה שהיא זאת שאחראית לכל החרא בחיים שלך וגם אז לא בכיתי ולא צעקתי. איך זה שאתמול ראיתי אותו רק כמעט בכיתי ואיך זה שנראה לך שהכל כבר באמת טוב ואת מתחילה מע' יחסים עם מישהו שרוצה אותך בשבילך הוא בוגד בך עם חברה שלך ואז אומר שהוא ציפה ליותר מידי ולא נתתי לו למה אז רק בכיתי קצת? איך זה.. שרק בגלל שאני אוהבת אותך.. ואת כל כך רחוקה מלאהוב אותי אני צועקת ובוכה.. ורוצה ללכת מפה.. שיהיה לי קצת שקט . אני רוצה לחפש מקום יותר טוב. למה דבר כל כך קטן שובר אותי, אחרי הרשימה של כל הדברים שבגללם לא בכיתי ולא צעקתי למה את זאת שגורמת לי את זה? איך זה שתמיד אני חושבת שזהו.. נגמר.. עכשיו טוב לי. בא משהו והורס. ואולי אני לא חזקה מספיק כמו שכולם חושבים? או שאולי אני כן וכבר מזמן הייתי אמורה להשבר. אז איך זה שאני נשברת רק עכשיו? בגלל דבר כל כך קטן? היה לי חלום, הוא אמר שאני כל פעם נלחמת בעבר שלי, ולתקופה מסויימת הוא מפסיק להפריע ואז הוא חוזר. אבל עוד מעט אני אמצא את הפתרון לשתק אותו לגמרי שלא יפריע לי יותר. איך זה שלוקח לפתרון המזדיין הזה כל כך הרבה זמן להגיע?! ואיך זה שאני לא מוצאת אותו? איך זה שמה שמפריע לי זה שאת לא אוהבת אותי.. ולא כל מה שעברתי. איך זה?" ______________________ כמו שבטח הצלחתם להבין, היא בחורה מדהימה. היא חזקה בצורה מפליאה ותמיד מחזיקה מעמד. עכשיו, יש לה בעיה עם מישהי שהיא רוצה להיות איתה בקשר [כן כן, אתם לא טועים, היא אוהבת בנות] אבל, למרות שהיא הצליחה לעבור בחיים שלה זוועות [קראתם בקטע], את זה היא לא מצליחה לעבור. איך אני עוזר לה, לפני שהיא מתפרקת לי לחתיכות ממש בידיים
מה אני אמור לעשות
איך אני אמור להגיב
תודה על כל חוות דעת שהיא, על כל תגובה.... הפריק.
שלום לכל הקוראים, שבת שלום. ראשית, אני מצטער שאני כותב את ההודעה כאן ולא בפורום תמיכה רגיל שפתוח לגולשים. פשוט, אני מעוניין שכמה שפחות אנשים ידעו על קיום ההודעה הזו ואני בסך הכול רוצה להיות בטוח שאותה בחורה שההודעה נכתבת עליה לא תקרא אותה [היא לא מנהלת בתפוז, לכן אני כותב כאן.] מדובר בידידה טובה שלי, ממש טובה שלי. היא עברה כל כך הרבה בחיים, כל כך הרבה... [עוד מעט תקראו].... ועכשיו, היא ניצבת מול בעיה. היא מדברת איתי המון על הבעיות שלה... ותמיד יש לי מה להגיד לה- תמיד אני מוצא איזו פרצה קטנה שדרכה היא תוכל לעבור את המכשול. אבל, עכשיו, כמה שאני מנסה- אני לא מוצא את המילים. אבל, הכי מפחיד אותי שהיא תישבר ותתחיל לפגוע בעצמה [היא כבר חתכה את עצמה פעם אחת, כי היא לא רצתה לדבר איתי, כי היא חשבה שזה רק יפגע בה עוד יותר] או הכי גרוע, תתאבד. הנה קטע שהיא כתבה בעקבות הבעיה הזו, כדי שתבינו מה עובר עליה ותוכלו להיות יותר מדוייקים בתגובה לשאלה שאני אשאל בסוף. איך זה