איך לא להישבר

I am a freak

New member
בשביל זה אני שם....

כנראה לא באמת הבנתם אותי. אני רוצה לתת לה את הדחיפה, לגרום לה להבין, להיות איתה- אפילו לבכות בשבילה אם צריך. אני רוצה כלי אחד שיעזור לי לדחוף אותה קדימה, כי- למרות שהיא תמיד אומרת שהיא התגברה והמשיכה הלאה- היא תמיד נזכרת בזה ונתקעת שוב ושוב בעבר. הלוואי והייתי יכול לפרוס לפניכם את כל קורות החיים שלה, כי אז הייתם מבינים כמה זה מסובך- הרבה מעבר למה שניתן בכלל לשער [אני לא בטוח שאפילו אני, כגרום מבחוץ, הצלחתי להבין איך היא שרדה את כל השנים האלה, את הסיוט הזה.]. אז, פשוט להיות חבר ולנסות לדחוף לעבר טיפול פסיכולוגי
זה הכי הרבה שאני יכול לעשות בשבילה
הפריק.

מוּסקט

New member
מצטערת

שלקח לי זמן עד שהגעתי לענות. אחת הסיבות מדוע חברים לא יכולים להיות המטפלים קשור למעורבות יתר. מטפל מתוקף תפקידו שומר על המקום היותר אובייקטיבי בקשר, שבסופו של דבר עוזר למטופלים לצאת או לזוז מהמקום בו הם נמצאים כרגע. קשר טיפולי הוא קשר שקשה להסביר למי שלא חווה זאת. ובחזרה לחברה - לא חייבים ללכת דווקא לפסיכולוג אם קשה לה להפתח. אפשר לנסות טיפול בתנועה, טיפול באמנות... כל מה שיספק לה מקום בטוח לעבד את מה שעובר עליה מול איש מקצוע מיומן שגם יהיה מאוד בעדה וגם חזק מספיק לעמוד מחוץ לשולי הבור ולהושיט יד, מבלי להיכנס למעורבות יתר. בגדול, אנשים מאוד מפחדים מפוטנציאל ההרסנות הקיים בהם. לכן, אחד הדברים החשובים למטופלים בתהליך הטיפול הוא לדעת שאפשר להגיד למטפל כל מיני דברים ולספר לו כל מיני סיפורי זוועה ולדעת שהוא לא יזועזע. שהוא יהיה מספיק חזק לשמוע, ולהישאר שלם ובריא כדי להמשיך את הטיפול.

I am a freak

New member
אני אודיע על התפתחויות

בינתיים, החיים שלה מתחילים להסתדר. אז, אני לא רוצה להעלות את זה שוב ולפגוע בה. שאראה סימן קטן שמשהו לא הולך בסדר, אני אדבר איתה על זה. תודה על הכול
באמת! עזרתם לי כולם מאוד.
בתקווה שאני אצליח לעזור לה. חג שמח |תנובה| שוש.

למעלה