איך *לא* להתחיל עם בחורה באתר היכרויות

Surrealistical

New member
וטוב מאוד שלא פנית לכאלה

אני מניחה שהן רק הרוויחו. כי אף בחורה לא רוצה לדבר עם מישהו שרואה בהכרות איתה כקנייה ב"שוק בשר". בחורה רוצה שמישהו ידבר איתה כי הוא רואה שיש להם תחומי עניין משותפים וכי הוא חושב שהיא מעניינת, ולא כי היא "בשר" יפה. חשיבה די מגעילה.
ודי מגוחך לחשוב שמי שלא שולחת את התמונה שלה לגברים זרים משחקת ב"משחקי כבוד". כנראה שאתה לא מבין נשים בכלל.

וחוץ מזה, בכלל פספסת את מהות הפוסט. היא לא התלוננה על זה שלא מתחילים איתה כי היא לא שמה תמונה. היא התלוננה כי איזשהו טמבל חושב שהיא חייבת לו משהו ומדבר איתה בהתאם. בלי שום נימוס או כבוד.

הרבה אנשים פספסו... גם אחרי שהסברתי...

אבל אני לא חושבת שזה רק עניין מגדרי. יש גברים שהבינו, ויש נשים שלא.

את מניחה הרבה דברים

תתחילי בזה שלא תחשבי שאת יודעת מי אני, ומי הרוויח או הפסיד.

שוק בשר זאת עובדה. אוהבת את זה או לא, זאת בעיה שלך.

Surrealistical

New member
אל תדאג

אתה לא מספיק חשוב שאני אתחיל לשבור את הראש על "מי אתה" באמת.
אני אשמח אם תביא לי לינק למחקר המדעי שקבע את העובדה הזאת. אבל משהו אומר לי שאין לך. כנראה כי זאת לא באמת עובדה אלא הראייה האישית שלך. אתה חושב שזה שוק בשר כי אתה עושה מזה שוק בשר, וזה כבר מרמז עד כמה הרוויחו הנשים שלא פנית אליהן באתרי הכרויות.

דרך הסקת המסקנות שלך משעשעת

הייתי יכול לעקוץ יותר ממך,
אבל מדובר ברמה שאני לא ארד אליה.

בהצלחה בחיים.

Surrealistical

New member
לגביך כבר מובן

שבשביל להגיע לרמה שלי אתה צריך רק לעלות.
העיקר שאתה משתעשע. כי אני מוצאת את זה די עצוב שבן אדם מבוגר כזה חסר מודעות עצמית.

בהצלחה בשוק הבשר. ולטובת בנות העולם אני מקווה שתמשיך לסנן בחורות.

Surrealistical

New member
לא יעזור לכם חבר'ה

בן אדם שהשטחיות שלו גורמת לו לראות באחרים כ"בשר" בשוק, ובמיוחד להתייחס לזה כאמת אונברסלית, הוא בן אדם בעל רמה נמוכה בעיני. לא משנה כמה
תעשו לי לא ישנה את זה.

אולי תפסיקו כבר?

בתור פותחת השרשור אני מרגישה סוג של אחריות...

מה גם שזה נראה כמו רב-שיח של חרשים.

אפרופו מודעות עצמית...

אתן לירידה שלך לפסים אישיים לעשות את העבודה ולהראות בדיוק מי ברמה היותר גבוהה.

Surrealistical

New member
אל תדאג (עוד פעם)

אם אמת נתפסת בעיניך כעוקצנות אז זה היה די צפוי שתכתוב את זה.

טום גיא

New member
באמת טוב מאוד!

הוא לא פנה אליהן, ולא בזבז את הזמן שלו על מי שכנראה לא היתה מתאימה לו. לעומת זאת, עד כמה שאני יודע, הוא כן פנה לבחורות אחרות, והוא יצא לפחות עם אחת מהן, והם בקשר ושמחים להיות ביחד.

ככה שלא רק שזה מפריך את הטענה שלך לגבי כך ש"אף בחורה לא רוצה לדבר איתו", אלא גם נותן לו קרדיט לא רע בתור מי שיודע על מה הוא מדבר. לא סתם אחד שמזיין בשכל על מה שצריך להיות או להיות בעולם האידאלי שלו, וגם לא אחד שמרשה לעצמו להיות מבין בכל דבר רק מכך שהוא מדמיין מה קורה בעולם האמיתי מבלי שהעז לנסות בכלל. אז חוץ מזה שכל הכבוד לו על ההצלחה שלו, אני חושב שעדיף לקוראים כאן לקבל את העצות שלהם ממי שהצליח ויכול לאמר "איך כן להתחיל עם בחורות באתר היכרויות" ולא ממי שלא הצליח וכל מה שהוא יכול לאמר זה מה אנשים אחרים עושים לא בסדר.

ואגב, אני חושב שכל מי שכותבת על מישהו אחר ש"הוא לא מבין נשים", בעצמה "לא מבינה נשים". כי אין כזה דבר "להבין נשים". מה שיש להבין הוא שנשים הן בני אדם, וכמו כל בני האדם, הן שונות אחת מהשניה, חושבות על דברים שונים בצורה שונה, ומה שטוב לאחת לא בהכרח טוב לאחרת. לדעתי, כשאת כותבת כזה דבר את כנראה מזלזלת בנשים יותר מאשר כל גבר שאי פעם כתבת או תכתבי לו דבר כזה.

Surrealistical

New member
באמת? אתה בטוח?

כי אם הגבת להודעה שלי אז כנראה לא קראת אותה בכלל. תקרא עוד פעם ותגיד לי איפה באתי בטענה ש"אף בחורה לא רוצה לדבר איתו".

טום גיא

New member
את אמיתית???

את כתבת: כי אף בחורה לא רוצה לדבר עם מישהו שרואה בהכרות איתה כקנייה ב"שוק בשר". לפי מילת הקישור "כי" והמשפט שרשום לפניו אפשר להבין כי את מתייחסת ספציפית אליו (וכנראה שגם לא בצדק, עד כמה שהתרשמתי בעצמי) כאל מי שרואה בהיכרות עם בחורה כ"קניה בשוק בשר".

אגב, זה לא פורום "קשיים בהבנת הנקרא", ואם אין לך שום דבר ענייני לכתוב עדיף שלא תכתבי כלום.

Surrealistical

New member
אם אתה לא הית כזה קשה הבנה

אז לא היתי צריכה להתחיל להסביר לך משפט במשפט ממה שכתבתי בהודעה שלי למטה.

למעלה