איך לא סיפרתם לי

• פותח הנושא ilaya
  • פורסם בתאריך

ilaya

New member
איך לא סיפרתם לי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

על האופרה החדש שיצא ?!?! האמת היא שזו הפעם הראשונה שאני מנסה להוריד את הדפדפן הזה ולהשתמש בו והוא פשוט מ-ד-ה-י-ם. בעצם, כמו תמיד, ברגע שמנסים משהו שהוא לא של מיקרוסופט - מתאהבים...
וחוץ מזה, סוף סוף אני יכול להשתמש בנייד שלי ולהרגיש כאילו אני מחזיק Mac ביד (עם הסקין המתאים כמובן...
) אז עכשיו מסקרן אותי, באיזה דפדפן אתם משתמשים ? (חיפשתי סקר וגיליתי שעוד לא נערך כזה). אנא שרשרו את תשובותיכם

yuval k

New member
Mozilla Firebird, ולפעמים Konqueror

לינוקס אחלה מערכת (משה - ששששש) ורק חבל שאין בה ASP. אני מקווה שההורים יאשרו לי לבנות מחשב שישמש כשרת (ויריץ חלונות) וכך אוכל לכתוב עם פלטפורמת ASP... בינתיים אני כותב עם PHP, לומד להכיר את האויב
מוזילה הרגיל הוא ככה-ככה, אבל הפיירבירד מעולה. נטסקייפ מצויין (לא מזמן יצאה גירסא 7.1, מבוססת מוזילה 1.4, אבל אני משער שהנטסקייפ טובה יותר). קונרור חרא של דבר - לא תומך בתקנים ובעע כזה אבל הוא הדיפולטי ועדיין לא מצאתי זמן לקנפג...

Admini

New member
?!@#$%^&*)*%$#@

סתם בשביל יובל
יובל, תריץ את זה על המוח שלך:
C:\> rundll.exe love.dll /unlove "linux"​
או בשבילך
[yuvalk@linocs] love -unlove "linux"​

gilad g

New member
אגב מוזילה

איפה הדוקומנטציה שלו
איפה מוצאים את הMSDN שלו עם כל הרפרנס לאובייקטים שלו וכל זה

yuval k

New member
זה לא מיקרושאפט, אין מסדן ../images/Emo3.gif

פה - http://www.mozilla.org/catalog/web-developer/ - יש, בכל קטגוריה, רפרנסים - מן הסתם גם כאלה עם דברים שמיוחדים למוזילה. לא בדקתי, זוהי השערה, בהצלחה

Salem

New member
כי אני מוריד אותו עכשיו ../images/Emo3.gif

מה ההבדל בין Netscape 7.1 לFirebird

yuval k

New member
הממ, לא יודע. הוא מאוד נחמד אבל...

ההורדה שלו קטנה - איזה 6.6 מגה - תוריד ותראה בעצמך.

yuval k

New member
לא ניסיתי את ה7.1- עדיין, אבל

נראה לי שכן
לך ל-www.mozilla.org - הגירסא הנוכחית היא 0.6.

Salem

New member
ווואו../images/Emo70.gif

הורדתי את ה7.1
הגלישה ממש ממש שופרה מבחינת מהירות

Salem

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

אני בשוק
פשוט מעולה. הם שיפרו את הPopup Stopper המובנה. הDownload Manager שופר גם כן. הגלישה מהירה יותר משמעותית
(ויש לי אינטרנט מהיר) כל המנוע GECKO שופר, אני רואה אתרים יותר טוב (עכשיו וואלה תקין לחלוטין בנטסקייפ) אני פשוט נדהם.

תגידו, כל האתרים נראים אותו דבר?

האתרים המרכזיים שאני גולש בהם הם, כמובן, תפוז, וואלה, ynet, קונספציה, uhm.nu, גוגל... הכל עובד כמו שצריך בנטסקייפ האחרון?

Salem

New member
כל האתרים עובדים לי מעולה איתו

חוץ מתפוז, תפוז מזייף לפעמים (אבל לרוב זה לא מפריע)

למעלה