איך לא סיפרתם לי

• פותח הנושא ilaya
  • פורסם בתאריך

xyxyxy

New member
כל דבר שנראה לך חדש.. נראה גם טוב

מהר מאד תבין.. שכמות האתרים שתומכים במוזילה בצורה סבירה... היא נמוכה, נמוכה אתה בעצם תשתמש בה רק לאתרים הגדולים שתומכים (גם לא מצורה מושלמת) בדבר הזה.. ואתה שוב תיכנס עם האקספלורר אני אישית.. אפילו לו טורח בכלל להכין שורה אחת של קוד לאופרה כמות המשתמשים בה כל כך זניחה שהיא לא קיימת בשבילי..

Salem

New member
פשוט לא נכון

אני משתמש בנטסקייפ כבר יותר מחצי שנה, הרבה יותר. ואין לי בעיות איתו. זה פשוט טעות מדהימה לא להתאים אתרים לנטסקייפ ואופרה, מה עם משתמש LINUX וMAC
לא מגיע להם

ilaya

New member
יש אולי מדריך בנושא ../images/Emo35.gif

יש אולי איזה מקום שמגדיר את כל הדברים שצריך לעשות כדי להתאים אתר גם לדפדפנים אחרים חוץ מאקספלורר ? אני עומד לחדש אתר מרכזי מאוד שלי ואני רוצה לעשות את זה כמו שצריך, פעם אחת ולתמיד....

Salem

New member
תוריד אותו ותבדוק אתרים אחרים עליו

זה הכי פשוט, צריך פשוט להשתמש בקוד W3C. אני ממליץ גם לבדוק על Opera.

ilaya

New member
יש אבל חוקי "עשה ואל תעשה" ?

ומה זה הקוד של ה- W3C ? אני יודע שזה תקן אבל יש ממש פירוט ? חוקים ?

Salem

New member
זה התקן הסטנדרטי לתיכנות

אם אתה כותב לפי החוקים שלו אז זה יתאים להכל. The World Wide Web Consortium http://www.w3.org

skyhawlk

New member
כבר דיסקסנו פה על זה...

תקן של W3 לא עובד טוב עם אקספלורר...ולא בגלל W3... אני חושב שצריך לפתח איזה קובץ JS אינקלוד שיעשה סדר בעניין של ההתאמות והאופטימיזציות בין אקספלורר(לגירסותיו השונות), NS ומוזילה (לגירסותיהם השונות).

xyxyxy

New member
מספיק שאני מתאים למוזילה

אני לא מכין סתם טבלאות עלובות זה אפשר להתאים להכל אלא דברים הרבה יותר מורכבים שכל בעיה שיש.. לוקח שעה לפתור ואני לא מתכוון להכפיל את זמן העבודה בשביל 0.1 אחוז משתמשים זה לא משתלם לי כלכלית ולא משתלם לי נפשית ש ה 0.1 אחוז האלא ילכו לחפש

למעלה