איך לא פתחו שרשור על הפרק??

purple rain2

New member
איך לא פתחו שרשור על הפרק??

אז מה אם היה רק לקט
בכל אופן הפרק הזה רק הוכיח לי כמה אפשר להוציא דמויות באור שונה, הכל בידי העורכים... תראו למשל איך התמקדו לרעה בג'יילה הפרק... אני עדיין חושבת שהיא בין היפות שם [רק חבל שהשיער שלה עבר שם מסכת התעללות, קודם האריכו אותו ואח"כ קיצרו אותו- הכי היה לה יפה איך שהיא באה], אבל לאחרונה אני גם מתחילה ממש לחבב את ניקול... ולהלן עוד כמה תובנות: -ברי חייבת להיות הבאה שתעוף. פלוס, הקול שלה מעצבן -ואחריה ליסה. או לפניה, לא ממש משנה. -ניק היא היחידה שהמייקאובר באמת היטיב עימה. ואני אוהבת אותה. -כשהראו את אבוני באודישנים כאילו אז בכלל לא זכרתי שהיא הייתה חלק מהנבחרת
-קים אומרת יותררררררררר מדי like -לשרה יש פשוט שפתיים מפחידות + בשיר הפתיחה היא מממממש מפחידה -אשלי ממש מזכירה לי שחקנית מפורסמת ואני לא יודעת איזה -לקסנדרה היה ממממש מכוער הבלונד אפרוח. הזכיר לי את קייטי מעונה 2
-משעשע איך אחרי המייקאובר כשהראו לכל אחת את ה before וה after בחרו "במקרה" תמונה לא מחמיאה במיוחד מה"לפני" ותמונת סטודיו עם איפור ל"אחרי"... הם חושבים שעשו אותנו באצבע?! וזהו לבינתיים
-

hadasusha

New member
מנמנמנ

אשלי דומה לשחקנית- דוגמנית הזו ששיחקה ב"מונסטר" נו.. האוסטרלית הזו... אה!!!! שרליז ת'רון... ממש. וליסה דומה לזו ממעמקים (באמת שאין לי שמץ מה שמה) את הפרק הפסדתי. נו טוב אני אראה מחר...

Sahar 11

New member
אשלי מזכירה לי

את קיירה נטלי, במיוחד בתמונה שג'ולי שמה בחוליה החלשה

Mayoosh5

New member
ברי כל כך חייבת לעוף בפרק הבא../images/Emo46.gif

באמת הפרק הוכיח שאפשר להוציא דמויות באור שונה!!! בכל אופן, אני גם חושבת שהכי יפה היה לג'יילה איך שהוא באה (מבחינת שיער). ברי כ=ל כ=ך חייבת לעוף בפרק הבא!!!! היא מכוערת!!!!!! אני באמת לא מבינה איך היא נשארה וקייל
עזבה
בפרק הזה התחלתי לחבב את ליסה גם מבחינת האופי
לא יודעת היא משוגעת כזו..חמודה
ללא ספק, בפרק של הקודם עם הפרסומת והסודות (לא ראיתי אותו...) ליסה יצאה הכי טוב... משום מה, אני עדין לא מצליחה לגלות מה כולם מוצאים בניקול
היא ל=א יפה!!! רדו מזה!!!!
אני לא מבינה איך היא ניצחה... |סופילר| זהו, זה כל מה שיש לי להגיד על הפרק...

loligoth

New member
../images/Emo214.gif:O:O:O

למהקראתילמהקראתילמהלמהלמה=[=[=[=[ רק שניה אחרי זה שמתי לב שקראתי ספוילר >< למהלמהלמהלמהלהמה אמאשלה. בכלל לא מתאימה להיות טופ מודל >< כאילו, היא יפה.. אבל לא יחודית כלכך. ולגבי ליסה
כזאת פסיכית.. איך אפשר שלא לאהוב אותה?

miss pufi

New member
יוווווווווווווווו יוווווווווווווווו

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!! שמעי בהודעה העליונה מבין השתיים.... לא רשום שזה ספוילר ובהודעה עצמה רשום: נגיד ככה: עלדרךחעלך'רחעךףקר קרילקחילךקריחקרךףי\ *ספוילר* והמנצחת... כאילו שורה מתחת לספוילר כבר רשמת ככה שגם אם רציתי לא לקלוט קלטתי

loligoth

New member
../images/Emo214.gifזה בסדר ../images/Emo24.gif

אל תרגישי רע.. אשמתי לגמרי. :]

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאה בעצם לא XD

אבל לא נורא נו... היית צריכה לשים
לפני שכתבת על ניקו, לא אחרי
כי אז אנשים כבר קוראים את זה... ואם תשימי את ה
לפני הם יפסיקו את הקריאה לפני שהם מגיעים לזה.

לגביי ניקול../images/Emo58.gif../images/Emo87.gif

בעיניי היא מאוד יפה... אבל לא מגיע לה לנצח לדעתי.. לג'יילה או לניק מגיע לנצח... וגם לליסה.. היא לא נראית כמו הטופ מודל... אבל היא חייבת להיות לפחות בפיינל 4... אולי דעתי תשתנה בהמשך

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif זה הפרק שמראה לנו

שבהחלט ההפקה מחליטה איך להוציא כל אחד בחיים לא ראינו שג'יילה הייהה כלבה כזאת שכולן שנאו בהתחלה אין לי הרבה מה להוסיף ליסה לגמרי מלכה ניק מדהימה

mc lyte

New member
אשלי מזכירה מאוד את שרון סטון

אין היא כל כך דומה לה.

loligoth

New member
../images/Emo214.gifקים הרגה אותי הם המפוחית XD

ליסה מדהימה.
ברי... הקול שלה והמבטא שלה יהרגו אותי בסוף ><
איך זה שג'יילה כזאת ביטצ' וגילנו את זה רק לפני איזה שני פרקים?
היא כזאת דוחה... >< ויש לה טעם נוראי בנעליים XD
ובקשר לקסנדרה -
הרבה יותר יפה לה הבלונד :]

למעלה