איך לא פתחו שרשור על הפרק??

תגובתי../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

באמת ברי חייבת להיות הבאה שתעוף!! התמונות שלה לא משהו.. ואני דווקא בעד ליסה! הייתי רוצה לראות אותה לפחות ב2 האחרונים!! לדעתי היא מדהימה.. אני ממש מקווה שקים תעוף וכמה שיותר מהר.. שמתי לב שכל שבוע היא ניצלה.. עמדה על הקצה אבל בסוף נשארה... היא חייבת לעוף וכמה שיותר מהר.. ג'יילה, ניק, ניקול וליסה בעיניי צריכות להיות ה4 האחרונות... זאת העונה היחידה שלא בחרתי פייבוריטית
כי פשוט לא הייתה אחת שממש משכה אותי! אני לא ידעתי שאשלי קיימת בכלל
לא הבנתי מי זאת.. ואז נזכרתי שלא ראיתי את הפרק הראשון...

Mayoosh5

New member
עוד משהו שחכתי לכתוב...

אממ..בגלל שיש לי הרבה דברים להגיד...את רובם כבא אמרתי..אבל הנה מה שאני חושבת על כל מתמודדת (כמעט כל מתמודדת...) מהפרק של השבוע:
ליסה: אני חושבת שהם ניסו להראות כמה שהיא משוגעת ומצחיקה (ומאוד יפה
) והם בהחלט הצליחו! מהפרק הזה ליסה היא הפייבוריטית שלי!! ויש לה גם מראה כזה של טופ מודל..חמודה כזאת!!!
איזה חמודה שהיא הייתה שיכורה ואמרה "אני חושבת שאני והשיח נורא דומים"..זה הרג אותי!..
ג'יילה: ביאצ'..איזה זונה..המגפיים השחורות האלה..חחח..אבל איזה מגעילות הבנות שהם התחילו לרדת עליה שכהיא הייתה במיטה
והיא שמעה הכל
מסכנה..אבל מגיע לה!!
ניק: נראה לי שהיא הפייבוריטית של השופטים וטיירה..ואני חיעיבת להגיד שהיא יפה, אבל לא עד כדי כך..היא לא מדימה, הורסת, מעלפת..סתם, יפה כזאת
יש לי תחושה שהיא תגיע רחוווק בתוכנית
אוף..
ברי: אוף שתעוף כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני יודעת שכבר אמרתי את זה אבל זה כל כך מעצבן אותי!!!! היא נראית כמו לא יודעת מה...מכוערת...
ניקול: מכוערת. מכוערת. מכוערת. אין לה מראה של טופ מודל בגרוש!! היא ממש חיוורת..לא יודעת. אבל נראה לי שזה רק אני. כי כולם פה כותבים כמה שהיא מדהימה ויפה וכל השטויות האלה. בעיניי לא.
קים: בפרק הזה התחלתי קצת לאהוב אותה...היה גדול עם המפוחית...בפרק שהיה עם הצילומים של המכונית, היא הייתה צריכה ממש להתאמץ כדי להיות סקסית ונשית, והיא הצליחה בזה בגדול!!! היא הייתה מעולה במשימה הזאת למרות שהיא לא יצאה טוב..היא נראתה ממש נשית...אני דיי סותרת את עצמי..
חפרתי
...בעע..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אה ו...

אממ..כשצפיתי בעונה ה5 שהיא שודרה באמריקה ממש שנאתי את ניקול כאילו לא יכולתי לסבול אותה ועכשיו כשאני רואה את העונה בפעם ה2 אני ממש כאילו מחבב את ניקול וקשה לי להבין איך לא אהבתי אותה היא עכשיו נראית לי מן בחורה כזאת שיכולה להתחבר אליי בשניה ואני והיא יכולים לשבת,לדבר ולצחוק שעות על גבי שעות

olgosh

New member
כמה נקודות מהלקט.../images/Emo129.gif

- ג'ילה כלבה. זה לא חדש, אבל מעכשיו היא גם חשפנית. - ליסה כזאת חמודה, אני אוהבת אותה, היא כזאת אנרגתית ואופטימית. - אשלי דומה ממש, אבל ממש, לאשלי ג'אד. http://www.tam.co.il/5_7_2002/images/cin.jpg -פתאום רואים ניקול שונה, ממש חמודה ומצחיקה. ^^ - היה לי עוד משהו. שכחתי.

L U Z I A

New member
לא הפסדת הרבה../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

באמת שזה היה אחד הפרקים המיותרים

Mayoosh5

New member
לא נכון!!!

דווקא אחד הטובים
אני חושבת שיש תוכניות כמו הישרדות וכאלה שלקט לא עוזר בהם, וזה סתם בשביל רייטינג, אבל בתוכנית כמו טופמודל פרק כזה מאוד מאוד מאוד מאוד חושב בעיקר בגלל שעיניין בפרק הזה ההפקה "מעצבת" כל מתמודדת מבחינת אישיות.

JULI4561

New member
כן אני גם אוהבת פרקים כאלה =/

נו טוב נראה מתישהוא שיהיה שידור חוזר עוד כמה חודשים
[מתפללת שיהיה
]

למעלה