עוד משהו שחכתי לכתוב...
אממ..בגלל שיש לי הרבה דברים להגיד...את רובם כבא אמרתי..אבל הנה מה שאני חושבת על כל מתמודדת (כמעט כל מתמודדת...) מהפרק של השבוע:
ליסה: אני חושבת שהם ניסו להראות כמה שהיא משוגעת ומצחיקה (ומאוד יפה
) והם בהחלט הצליחו! מהפרק הזה ליסה היא הפייבוריטית שלי!! ויש לה גם מראה כזה של טופ מודל..חמודה כזאת!!!
איזה חמודה שהיא הייתה שיכורה ואמרה "אני חושבת שאני והשיח נורא דומים"..זה הרג אותי!..
ג'יילה: ביאצ'..איזה זונה..המגפיים השחורות האלה..חחח..אבל איזה מגעילות הבנות שהם התחילו לרדת עליה שכהיא הייתה במיטה
והיא שמעה הכל
מסכנה..אבל מגיע לה!!
ניק: נראה לי שהיא הפייבוריטית של השופטים וטיירה..ואני חיעיבת להגיד שהיא יפה, אבל לא עד כדי כך..היא לא מדימה, הורסת, מעלפת..סתם, יפה כזאת
יש לי תחושה שהיא תגיע רחוווק בתוכנית
אוף..
ברי: אוף שתעוף כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני יודעת שכבר אמרתי את זה אבל זה כל כך מעצבן אותי!!!! היא נראית כמו לא יודעת מה...מכוערת...
ניקול: מכוערת. מכוערת. מכוערת. אין לה מראה של טופ מודל בגרוש!! היא ממש חיוורת..לא יודעת. אבל נראה לי שזה רק אני. כי כולם פה כותבים כמה שהיא מדהימה ויפה וכל השטויות האלה. בעיניי לא.
קים: בפרק הזה התחלתי
קצת לאהוב אותה...היה גדול עם המפוחית...בפרק שהיה עם הצילומים של המכונית, היא הייתה צריכה ממש להתאמץ כדי להיות סקסית ונשית, והיא הצליחה בזה בגדול!!! היא הייתה מעולה במשימה הזאת למרות שהיא לא יצאה טוב..היא נראתה ממש נשית...אני דיי סותרת את עצמי..
חפרתי
...בעע..