איך להחליט בין שני בחורים?

בשלולית

New member
איך להחליט בין שני בחורים?

האמת שזה מה שעובר עליי בימים אלה... וזה באמת דבר מאוד קשה לעשות... אז חשבתי להפוך את זה לדיון... מה הייתם עושים כדי אולי "לבחון" את שניהם ולהחליט מי עדיף? כי כן... אני רוצה את שניהם.... חחחח ותציעו לי מה לעשות! כי אני באמת בבעיה......

MAX D

New member
היית בדייט עם שנייהם?

ספרי איך היה ויהיה קל להבין מזה

king kazabubu

New member
זה קשה...

האמת תצטרכי להסתובב עם שניהם עד שתביני את מי את רוצה יותר.

בואי אני אעזור לך.. ../images/Emo13.gif

צאי עם שתיהם. תראי מי יותר חמוד אליך? למי יותר אכפת ממך.. מי מושך יותר? מי רוצה אותך יותר? תאמיני לי שאחד מהם הוא זה שיאהב אותך יותר מהשני אל תמהרי.

ומה בנתיים?

בנתיים היא תשחק עם הרגשות של הגברים המסכנים האלה? לא יפה. את חייבת להחליטי ומהר על מנת לא לפגוע בהם!

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שאני באתי להגיד.

לשחק ברגשות של אנשים זה ממש לא מוסרי. חבל ששניהם יפגעו בסוף, לא? תחליטי כמה שיותר מהר מי יותר לטעמך ותיפרדי יפה מהשני. עכשיו לגבי ה"איך".... זה רק תלוי בך. מי יותר לטעמך? מי יותר נחמד אלייך? מי נראה יותר טוב? לפי דברים כאלה תוכלי להחליט עם מי להישאר

זה לא נקרא לשחק בהם!!!

היא לא חייבת להיות חברה של שתיהם שתגיד שהיא ידידה של שתיהם לבינתיים שלא תסתיר שום דבר אי אפשר לבחור רק על פי יופי! צריך להכיר אותו מבפנים החתיכים תמיד מניאקים אין מה לעשות!!! אז היא צריכה לצאת עם שתיהם כידידים לבינתיים ואז לחליט מי יותר מוצא חן בעיניה על פי אופי כמובן

לא התכוונתי אליהם!

מצידי שיהיו האוייבים הכי גדולים אבל את צריכה להיות הידידה של שתיהם ולהחליט! אל תתחייבי על ההתחלה תני לזמן לעשות את שלו!

תקשיבי לנופר ול HYPeR SoNiCS

אני בדעה של שניהם שאת חייבת להחליט עכשיו ולא להמשיך לשחק ברגשות של שניהם כי כן..גם לבנים יש רגשות ויהיה חבל אם תמשיכי ככה, ובסוף אחרי תקופה מסויימת שכבר הרגשות של שניהם יהיו חזקים אלייך תיפרדי מאחד...וזה יהיה ממש לא יפה מצידך...כול יום שעובר פוגע באחד מהם כי אחד מהם בסוף יפגע וחבל.. אז לפי דעתי תקחי כמה דקות ותחשבי: מי יותר ניראה לך..?מי יותר חמוד..?מי יותר רוצה אותך..? עם מי ניראה לך תהני, וגם הקשר שלכם יהיה עמוק וארוך..למי יש אופי יותר טוב...? והכי חשוב מה הלב שלך אומר...אל תחכי עוד זמן..תחליטי בזמן הקרוב. כי מניסיון אישי זה יהיה כואב במי שתיפגעי וככול שהזמן עובר כך הכאב יהיה כואב יותר.. בהצלחה!

כנסי לפה מהר! ../images/Emo26.gif

את אומרת שאת רוצה את שתיהם נכון? מזה הם לא יפגעו? הרי כל אחד ואחד מהם רוצה אותך לעצמו בלבד! את לא יכולה לאכל ת'עוגה ולהשאיר אותה שלמה. אז אני מציעה שאל תמהרי להציע לאף אחד מהם חברות פשוט תהיי ידידה שלהם עד שתחליטי את מי את רוצה. בטוח שאחד מהם יש יותר יתרונות מאשר לשני את תמצאי את זה! אל תמהרי את רק בת 17!!! החיים עוד לפנייך!

נו באמת תיהי מציאותית..

בינתיים כול אחד יחשוב שהוא האחד בשבילה...אבל האמת שהוא לא יודע שיש עוד אחד, שגם הוא חושב שהוא האחד בשבילה...לדעתי את ממש אבל ממש לא צודקת. מי שהיא לא רוצה אז הוא צריך לדעת את זה וכמה שיותר מהר, אם היא לא רוצה לפגוע יותר מדיי באחד מהם ולהישאר באמת ידידה שלו, או שגם ידידה בסוף הוא לא ירצה מרוב שזה יכאב לו.

את לא קראת טוב את מה שאמרתי!

היא צריכה לצאת עם שניהם ולא להסתיר את זה מאף אחד!!! לא להתחייב לאף אחד לבינתיים!!! לא לשקר!!!

Zoharrr

New member
אני כועסת!!!!!../images/Emo123.gif

להמ אני צריכה לשמוע על כך בפורום???? נבלה.... סתם..... זה קרה לי פעם..... ואת באמת תצטרכי לבלות עם שניהם תקופה מסוימת של הזמן עש שתחליטי מה ומי... ואת גם יכולה לספר להם אחד על השני ועל הדילמה שלך מי יודע מי יקרה??....

לבלות עם שניהם זה לא נבון בכלל....|

פשוט תחליטי וזהו..אין פה יותר מדיי אופציות, או שאת בוחרת בו או שאת בוחרת בו...אל תתחילי לבלות עם כול אחד בניפרד..ואם את לא יודעת במי לבחור את תקראי את התגובות הקודמות שלי..

למעלה