איך להחליט בין שני בחורים?

בשלולית

New member
סורי מותק.... לא יצא לי לדבר איתך

בכלל בזמן האחרון... בכלל לפני שעה רק חזרתי מהביצפר היה לי כנס מטוס! לפוליןןןן אווו מתחילים להתרגש... וגם פגשתי מלא אנשים חדשים... מי יודע... אולי בסוף יהיה משהו עם איזה אחד משם

בשלולית

New member
טוב.. בואו אני אספר לכם קצת יותר...

אני אכתוב לכם מה הקשר שלי עם כל אחד מהם... ואני מקווה שתבינו את הדילמה.. הראשון : הוא גר 10 דקות נסיעה ממני. יש לו רשיון. הוא מתגייס עוד חצי שנה. נפגשנו. יצאנו (אולי שוב מחר). התנשקנו. ובואו נגיד שאנחנו כבר לא ממש ידידים.... יש לי הרגשה שהוא ממש ממש רוצה אותי... ואני לא יודעת מה אני רוצה עדיין.. למה?... כי יש לי בראש את השני... השני : הוא גר שעה (!!) נסיעה ממני. אין לו רישיון וגם לי אין מה שעושה את המרחק קצת יותר בעייתי. הוא בגילי (קטן ממני ב3 חודשים) - תלמיד י"ב. יש לי חברה שגרה לידו כך שאני יכולה לבוא אליו אחרי הביצפר ולישון אצלה או אצלו.. חחח מי יודע... עוד לא יצאנו.. ועוד לא היה בינינו משהו.. אבל הוא אמר לי שהוא אוהב אותי. ואני אגיד עוד משהו... שאני לא יודעת אם אמור להיכלל בשיקולים שלי... אבל הראשון בתול והשני לא... ואני לא בתולה... ואני לא יודעת איך יהיה לי עם מישהו שהוא בתול... נשמע לי מוזר.. אבל לא החלטתי אם זה באמת ישפיע עליי.. חוצמזה... אף אחד מהם לא יודע על השני... יצא שבמקרה שיקרתי לכל אחד מהם.. ועוד חוצמזה... אין מצב שאני אשחק בשניהם... אני לא בנאדם שמשחק לאנשים ברגשות... הראשון רוצה לצאת איתי מחר ואני לא יודעת... אני לא אגיד לו כן אם אני לא אהיה בטוחה בעצמי... ומצד שני... הוא כל הזמן מדבר איתי והשני לא תמיד... קיצור.... HELP!!!!!

Lancelot99

New member
1. לא מבין מה זה משנה אם הוא בתול

או לא. 2. לדעתי הראשון עדיף, גם כי את מכירה אותו וגם כי כבר יצאתם והוא גר קרוב ויש ניידות אליו וממנו

בשלולית

New member
גם אני חושבת כמוך...

אבל יש כל מיני דברים שגורמים לי להישאר מבולבלת.. ולא בא לי לפרט אותם... אבל אחד שלדעתי הוא בן החשובים.... זה שהשני נמצא לי הרבה יותר בראש......

ברור שאת הראשון בלי לחשוב אפילו..!!

ואין שום קשר שהוא בתול...אז מה....גם לי היו לי 2 חברים שהם היו בתולים ואני הייתי הראשונה שלהם...ממש אבל ממש זה לא קשור שהוא בתול..וחוץ מזה בטח היו לו ניסיונות בדברים אחרים לא רק בסקס...אבל זה ממש לא הקטע פה..! הוא גם גר קרוב אלייך,גם הוא רוצה אותך..גם כבר ניפגשתם..גם התנשקתם..גם יש לו רישיון...גם הוא מתגייס עוד מעט,ככה שהוא בטח גם בוגר..וזה יותר טוב מאחד שבגיל שלך...מה את צריכה יותר תגידי??? הוא מושלם...! מסקנה..עזבי את השני לכי על הראשון..ואני בטוחה שכולם יגידו לך את זה פה...

ועוד משהו חשוב מאוד מאוד!!!

לכי תדעי שזה שלא בתול, עם כמה נשים הוא כבר שכב..?ועם מי הוא שכב...? זה שבתול נקי לפחות וזה דבר מעולה להתחיל איתו קשר..זה לפי דעתי..ואני חושבת שהרבה יצדיקו אותי.

MAX D

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי-

כמה דברים:
בתול יותר טוב מלא בתול- הסבר שלי= את יכולה לעצב את חיי המין שלכם לפי רצונך.
מרחק זה לא בעיה אלא אם את הופכת את זה לבעיה- אהבה חוצה כל גבול אפשרי. מניסיון.
רישיון? לא בעיה ממשית, חברה שלי גרה במרחק 30 דקות נסיעה ממני, ביום כיפור לא היתה לי שום בעיה ללכת עד אליה. אל תשכחי שאני גר בחיפה- הכול עליות וירידות.
את לא משחקת באף אחד- את רוצה לדעת מה את מרגישה, לא פשע. את מספיק מבוגרת כדי לדעת שלא פעם גברים משתמשים ב-3 המילים הגדולות "אני אוהב אותך" כדי להשיג בחורה, זה לא תמיד נכון ולא יזיק אם תצאי עם כל אחד מהם עוד פעם/פעמיים כדי לדעת מה המניעים של כל אחד מהם ומה את מרגישה. זאת הדעה שלי, תעדכני מה החלטת ואני מאחל לך שיהיה לך טוב אם מי מהם שיזכה בליבך

אתה צודק בהכול חוץ מ.....

הקטע שאתה אומר שזה לא פשע שהיא משחקת בשניהם..נכון זה לא פשע..אבל זה דבר מגעיל לדעתי..תאר לך שאתה יוצא עם מישהי איזה פעמיים..ויום אחרי זה היא אומרת לך שהיא לא רוצה יותר אותך כי היא מצאה מישהו אחר...איך תרגיש?..(ועוד פה היא מסתירה משניהם את הקטע,הם לא יודעים),ואל תגיד שלא תרגיש רע עם זה..אותו דבר פה,נכון זה לא פשע..אתה צודק. אבל זה ממש לא יפה כלפי מי שהיא בסוף לא תירצה...שוב את כול הדברים האלו אני אומרת מניסיון לצערי הרב...אז זה נקודה למחשבה.

MAX D

New member
אז ככה:

יפגע בי- אולי, אני לא יודע, פעם אחרונה שהייתי במצב כזה- הבנתי את הבחירה ותמכתי שהבחירה תהיה בלב שלם. אם הוא יפגע? אומללות אומללות אומללות, מה עדיף? שהיא תצא עם מישהו שבסופו של דבר אולי לא יהיה לה טוב איתו? לא נראה לי. אסור לה ליבחור בלחץ

glowingoak

New member
אם עוד לא יצאת עם השני..

אז תמשיכי עם הראשון, תראי איך זורם ביניכם, איך את מרגישה בהמשך. הכי נורא- את רואה שלא הולך ביניכם ואז את יכולה (אם זה עדיין אפשרי) לצאת עם השני.

בשלולית

New member
המממ עידכון... קטנטן..

השיחה קצת נרדמה לה אבל אתמול היו התפתחויות כך שהחלטתי לעדכן - את מי שזה מעניין אותו.. וגם.. אני הולכת עוד שעתיים לחברה שלי שגרה ליד נתניה ומחר אנחנו יוצאות לטיול של 4 ימים עם התנועה כך שבחישוב מהיר אני הולכת ל5 ימים ואחזור רק ביום שלישי בלילה... אז.. החלטתי לעדכן עכשיו וגם להיפרד מכם
אתמול הראשון בא אליי... זה שגר קרוב.... החלטתי - לא משנה מה יקרה עם השני שגר רחוק - גם אם זה לא ילך - גם אם הוא לא ירצה אותי או משהו ------- אני לא רוצה את הראשון! זהו הוחלט נפתרה הבעיה
בעצם עכשיו רק צריך להגיד לו את זה....
ולצערי אני חייבת לגרור את זה עד אחרי הטיול... רציתי אתמול להגיד לו אבל היינו עם חברות שלי ואז כשהן בדיוק הלכו חברים שלו הגיעו לקחת אותו... (מיותר לציין שהוא מזהההה התבאס
) אז הממ איך עושים לו את ה"שיחה"? ואיך אני גורמת לשני להראות יותר עניין בי?
אם תענו עד 12 וחצי ככה אני עוד אראה את זה ואגיב ואם לא.... אז המממ לא חח סתם תאחלו לי טיול נחממממממדדד

איך הגעת להחלטה?..מה השתנה?

יפה שהגעת להחלטה סוף סוף...אבל מה בסוף גרם לך לבחור בשני ולא בראשון?..מה קרה?..תפרטי קצת...

לא חבל שויתרת עליו?וגם אני מצטרפת..

לפי מה שסיפרת אז הוא ניראה לי בחור טוב..לא חבל? וגם אני מצטרפת לשאלה..מה קרה? מה השתנה שהחלטת ככה?

בשלולית

New member
אוקיי אז ככה....

דבר ראשון חזרתי מהטיול! כולי מגורדת - מפוצצת - בעקיצות!! אין לי מושג אפילו אם זה מיתושים מרוב הכמות שלהם והצפיפות שלהם.. היה פשוט טיול מושלםםםםםםםםם הכרתי פווווווול אנשים והיה מממממש אחלה!!!! והממ לשאלותיכם... אני פשוט הבנתי שהוא לא ממש מעניין אותי... כי בסך הכל כל מה שתגידו פה לא ממש יעזור לי להחליט - זו החלטה שלי בלבד לבסוף. והחלטתי שאני לא רוצה אותו. שאם אני חושבת כל הזמן על השני אז זה אומר משהו. וחוצמזה כשהוא היה אצלי רק הבנתי כמה שהוא לא בוגר ולא לרמה שלי. וחוצמזה.. ביום שישי הייתה לנו שיחה ~קשה~!! הוא התקשר ואמר לי את התוכניות שלו לשבוע- שקיבלו אותו לעבודה אבל זה כל השבוע באחה"צ והלילה. הוא אמר שהוא לא יודע כי אם הוא יעבוד אז הוא לא יוכל לראות אותי... ואני לא אתאר את כל השיחה משתי סיבות: גם יצאתי קצת ביצ'ית (התנצלתי על זה אחר כך ) וגם כדי לחסוך מכם סיפור ארוך וממושך, אבל מה שכן.. אני יכולה להגיד שפשוט אמרתי לו באותו רגע שאין לו מה לחשוב עליי בכלל ושאין בינינו כלום ושגם לא יהיה כלום! הוא דיי נפגע אני חושבת... אבל עשיתי את הדבר הנכון מה, לא? רציתי לשאול איך הייתם "גורמים" לשני להתעניין *יותר*...?

beach boy18

New member
המממ..

דבר ראשון אני שמח שנהנת בטיול זה כבר חשוב יש לי כמה שאלות על הזה שלא בחרת בו.. - מז"א לא בוגר ולא לרמה שלך? - אם הוא ככה חושב עלייך (כל העסק עם הבורגר) זה לא אומר שאת אמורה להתחשב גם בו? ולגרום לשני להתעניין... - בחיים לא פגשת אותו אז לא בטוח שייצא מזה בכלל משו - אם את רוצה לגרום לו להתעניין תראי סימנים על זה שאת רוצה אותו - כדאי מאד שתיפגשו עוד לפני שאת מחליטה שאת רוצה אותו.. - שהיהיה בהצלחה..

למעלה