איך להימנע מ"טילטים" הרסניים??????

ToonArmy1

New member
איך להימנע מ"טילטים" הרסניים??????

יש למישהו עצות איך להירגע ולהפסיק לשחק אחרי בד ביט??? הלך לי כמעט כל הבנקרול אתמול!!!!!

exbeliver

New member
בפול טילט

Requests -> Responsible Gambling -> Self-Exclusion לבחור שם משהו בין 12 שעות ל3 ימים, הדרך היחידה שבאמת הצליחה לעצור אותי אחרי שיצאתי במבצע להשמיד לעצמי את הבנקרול.

ToonArmy1

New member
אתה ענק!!! ../images/Emo45.gif

לא ידעתי על קיומה של האופציה הזו בפול טילט, חבל שלא שאלתי לפני.. אני כבר השמדתי את הבנקרול שלי כליל!

exbeliver

New member
קראתי על זה כאן בפורום ובדקתי כשאני בטילט

עושה בדיוק את מה שזה אומר שזה יעשה, פשוט לא נותן לך להירשם לטורנירים/להיכנס לקאש, אפילו לא לפרירולס, יש איזה עמוד שלם של אזהרות והסבר לוודא שזה מה שאתה באמת רוצה. מרגע שאתה מאשר, אין דרך לשחרר את הנעילה עד תום הזמן.

2המרפא

New member
כה ככה שרפתי לעצמי את הרול פעם שעברה

ו5K בסטארס. עדיף שלא תהיה לבד בבית שיהיה מישהו שיתן לך סטירה בשנייה שאתה מפסיד יותר מדי

ToonArmy1

New member
הלוואי שמישהו היה מכניס לי אגרוף!

הפקדתי 100$ לפני שבוע, עליתי ל370$ ושרפתי הכל אחרי בד ביט עצבני בטורניר של 6 שעות כשהייתי כבר בתוך הכסף עם עוד 20 איש לפיינל טייבל... אחרי זה נכנסתי לטילט וככה זה נגמר...

Barko8

New member
בנקרול מתאים

צריך להשמר ולהזהר ולא להתפתות לשחק עם רול לא מתאים. אתה כתבת בגאווה לא מזמן שעלית לשחק ב12$ עם רול של 300$ ואיזה דגים יש שם. נשאלת השאלה מיהו הדג?

ToonArmy1

New member
בסכומים האלה אני בטוח לא הדג!

12$ ביי אין מתאים לרול של 300$ - 5%. העניין הוא שכשהייתי עצבני מהטורניר + 2 ליטר בירה... החלטתי ברוב טיפשותי לקחת את הרול שלי במלואו ולשחק HU.. מפה הנפילה הייתה כואבת ומהירה. אז לא צריך להיות חוכמולוג ולזרוק משפטים חסרי בסיס. בS&G של 12$ הלך לי מעולה ולא נפלתי בגלל ששיחקתי איתם ברול לא מתאים אלא בגלל טעות וחוסר שליטה עצמית- לא בגלל רמה לא מתאימה!

darkAI

New member
אם לדייק, זה 5% למשחקי קאש ו2% לתחרויות

מה שאומר לא יותר מ$6. אבל אתה משחק MTT, שאלה תחרויות עם הרבה יותר variance מSNG של שולחן אחד ובהם אני ממליץ לכל מתחיל ששואל לשחק על לא יותר מ-1% מהבנקרול. מה שאומר - לא יותר מ$3. וכן, זה שנכנסת לטילט רק הרס את זה יותר מהר

ToonArmy1

New member
אבל אני לא אמרתי שאני משחק מולטי טייבלס של

12$... המולטי טייבל ששיחקתי היה של 5 דולר... 12$ רק בS&G של 6 או 9 איש.

darkAI

New member
סבבה. במקרה כזה אתה עדיין טכנית מוגבל לסכום

של $6 עם בנקרול של $300

darkAI

New member
אגב, אם אתה רוצה להבין למה צריך כזה בנקרול

תלך לsharkscope ותסתכל על הגרפים של השחקנים הכי מורווחים. אפילו בגרפים הכי מושלמים, אתה תראה לפעמים נפילות קטנות. כשאתה מסתכל על התמונה הגדולה אחרי שהשחקן שיחק מעל איזה 30,000 טורנירים, זה ייראה כמו נפילה קטנה, אבל בפועל זו הייתה תקופה שנמשכה מאות/אלפי טורנירים ובהם השחקן נפל בכמה מאות/אלפי דולרים. אתה צריך בנקרול שיכול להתמודד עם תקופות כאלה אם אתה לא רוצה להפסיד הכול.

Kenner

New member
על איזה שחקן מורווח לדוגמא כדאי להסתכל?

סתם מעניין אותי ואני לא כלכך יודע אילו שחקנים נחשבים (בטורנירים, לא בקאש).

darkAI

New member
ולא נפלת איתם בגלל שלא הגעת לתקופה של

downswing ארוך, שבו אתה יכול למצוא את עצמך נופל הרבה יותר מ$300 אם אתה משחק תחרויות של $12.

למעלה