איך להימנע מ"טילטים" הרסניים??????

2המרפא

New member
אתה בטוח שאתה לא הדג בסכומים האלה?

בראש בראש? מי אתה חושב משחק ראש בראש בסכומים האלה? (אני מניח ששיחקת קאש 25\50 סנט). אחי רק גריינדרים רציניים, יש לי חברים שעשו רול של אלפים מאנשים כמוך שמה. ראש בראש זה משחק שונה לחלוטין תשאל כל אחד מהקבועים ומי שמשחק קאש ראש בראש שחקן הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב עם הוא קבוע שמה.

ToonArmy1

New member
תשובה

ראש בראש אני משחק רק על 5% מהבנקרול S&G ואני עם אחוזים טובים מאוד שם. אני לא משחק קאש בכלל לא ראש בראש ולא שולחן רגיל. בפעם האלף הייתי בטילט!!! נכנסתי עם כל הבנקרול לHU ב S&G ולא בקאש...

Barko8

New member
רול מתאים

גם 5% זה הרבה. רצוי ללכת לפי 2%, לראש בראש לדעתי עדיף אפילו 1%. כל שחקן שישחק בלי רול מתאים , טוב ככל שיהיה יתקשה מאד להתקדם ולהרוויח. יש Swings של מאות משחקים וצריך להיות שקולים, לא להתפתות ולשחק לאט ובטוח וככה עולים.

darkAI

New member
אני קורא את התגובות בשרשור ואני פשוט חושב..

שזה רק עניין של זמן עד שלצד אלו המפרסמים אתרי פוקר, חנויות פוקר וaffiliates.. עוד מעט יתחילו להיפתח פה שרשורי פרסום של פסיכולוגים
בכל אופן - מי שלא יכול לעמוד בפני בד ביטים אני רק יכול להמליץ ללכת לשחק סטים של super-turbos ולהתחסן קצת

shaywh

New member
נצלש אררר

לא משהו גדול. אבל קיבלתי עכשיו את היד השנואה עלי Q3 ארבע פעמים בשבע ידיים. ftp is rigged

LamLamos

New member
סופר טורבו חיסון מצוין=]

רק היום הפסדתי שם עם אסים ל5 8 ואסים לאס 6 =]

AdAmD1

New member
אם כבר הסופר טורבו

לא הספקתי לשאול אותך בשרשור שפתחת (צבא מטומטם) בקשר לזה. תכלס, בכמה זמן נטו כמה הרווחת ובאיזה לימיטים?

Kenner

New member
נצלש כוסעמק

הפסדתי עכשיו עם AK מול A7 כשבפלופ יצא סטרייט ל-7 וזה איזה שלושה ימים שאני רק מפסיד כל מה שהרווחתי. אז בעמק

Harleydude

New member
האמת שבשבילי טורנירים

בגלל שצריך כ''כ הרבה סבלנות והם איטייייייים, אז זה מרגיע אותי. אבל בגדול אם תלך ל2+2 (www.twoplustwo.com), ותלך לפורום של מיקרו סטייקס פול רינג, יש שם רשימה של משהו שנקרא COTW, שזה קונספט השבוע, שזה כל שבוע הם מדברים על איזשהו קונספט במשחק כשמישהו מבין עניין כותב מאמר. יש שם מאמר מ-ע-ו-ל-ה על שליטה בטילט שפשוט הציל אותי כשאני הייתי במצב הזה. הוא נותן לך כמה נק' מעולות למחשבה על איך עובד טילט, איך הוא משפיע, ובתכל'ס עד כמה זה דבר שברגע שמבינים אותו הרבה יותר קל להתמודד איתו.

eilat11

New member
לא לא לא !!!! איזה עצבים!

6 אחרונים ב10 אלף גרנטיט, 10+R כניסה. אני חלש בצי'יפים עם בערך 130 אלף, השורט עם 100 אלף.... כל שאר השולחן עם סביב ה-300 שהצ'יפ עם 800 אלף. הבליינד 10 אלף, מקבל בביג AA. השורט דוחף, הצ'יפ אחריו ואני איך לא משווה. השורט חושף TJ, הצ'יפ לידר מוציא KK פלופ 4 9 Q טרן 2 ריבר K וככה הלכה לה זכייה גדולה מאוד (מקום ראשון 3 וחצי אלף) ולקחתי לי 650$...

למעלה