איך להפיץ את הבשורה?

איך להפיץ את הבשורה?

אני יודע, כמעט כל השרשורים כאן קשורים איכשהו לרכישת הדיסק, אבל אני חושב שכדאי שכולם יראו את זה ולכן פתחתי הודעה חדשה. טוב... לכולנו יש כבר את הדיסק, אבל איך אנחנו מציגים את הדיסק לאנשים שלא הכי קשורים להיפ הופ בארץ? הנה כמה הצעות, תרגישו חופשיים לשים כאן רעיונות שלכם: 1. שימו הודעת אוואי בICQ שלכם, אצלי היא נראית ככה: "הרכב ההיפ הופ "השבט" הוציאו אלבום בכורה, כל מי שלא מכיר שיבקר קודם כל ב www.shevet.com ואחר כך יקנה את הדיסק. הוא שווה כל אגורה, מילה שלי." אתם יודעים איך אנשים אוהבים לקרוא הודעות אוואי... אז אתמול חבר שלא דיברתי איתו כבר המון זמן שאל אותי מה הקשר שלי אליהם (כי יצא לו ליפול על הקליפ והוא אהב), מפה לשם סיפרתי לו שהדיסק יצא ושהוא מומלץ. כצפוי הוא פצח ב"איפה אפשר למצוא את זה באי-מיול?", אז פצחתי במסע שכנועים לכיבוד המוסיקה הישראלית (היות וכאן אומנים לא יושבים על מיליונים כמו בחו"ל) ככה שנזק של 50 ש"ח לא יכניסו אף סטונדט ללשכת הסעד. בסוף הוא הסכים איתי ואמר שיקנה את הדיסק עוד היום. 2. סטיקרים... למי שנשאר... שימו במקום מרכזי בשכונה שלכם... קרוב לחנות תקליטים... 3. פול ווליום במערכת של האוטו, לנסוע לאט... עם חלונות פתוחים... אני מקווה שכל חד ייקח על עצמו את זה כפרוייקט - "להמיר" חבר אחד לפחות שממש לא קשור למוסיקה הזאת ולגרום לו לקנות את האלבום. זה בהחלט אפשרי.

MorningStar2

New member
אני עובדת על הפול ווליום באוטו=)

מקווה שזה יעזור ! ובכל מקרה , נראה לי שהצלחתי בפרויקט=)חבר אחד לפחות שכנעתי לקנות ולא להוריד גם או משהו דומה

The Rattlesnake

New member
בוא נגיד שאין בן אדם שאני מכיר

שלא יודע מי הם השבט (חברים ידידות אפילו משפחה!) הICQ שלי כל הזמן ב away שקשור כמובן לשבט. מדבקות מדביק בכל מצב. מוזיקה כל הזמן מנגנת ת'שבט בבית שלי ואיפה לא! (כל השכונה שלי כבר יודעים מי הם השבט
ואני לא מפסיק לרגע.

M T A

New member
חסיד

הכל תלוי בחברי השבט. אם הם רוצים הם יכולים לגרום לכך שכל הארץ תדבר עליהם, לא סטיקרים,מכוניות,או איסיקיו יעזרו להם. הם צריכים לחדור לעיתונים,לפריים טיים בטלויזיה,לפריים טיים ברדיו. ובשביל זה צריך יחצ''ן טוב שישווק את השם ''שבט''. שים לב נגיד ליוני פלואו שהוא הרכב ברמה מאוד נמוכה(לדעתי) ומאוד חדש בלי נסיון ובלי מעריצים , וההרכב הזה כבר משודר בערוץ 2 בלופים עצבניים וב 24 במצעד!! WTF? תודה בתור אחד שמבין קצת יותר במוזיקה הזאת שהם לא מתקרבים לשבט. אבל מה? הם שכרו יחצ''ן טוב או מישהוא מבפנים ששם אותם על סדר היום של המוזיקה בארץ והיום אח שלי בן 8 יודע מי אלה יוני פלואו. בקיצור השבט צריכים לדאוג לזה(ואם אין כסף ליחצן אז שיפציצו בהופעות ) שיתחילו להתנהג כמו להקה איכותית מהמיינסטרים ולא כמו ילדים בני 18 מהאנדרגראונד כי הדיסק של השבט הוא הדבר הטוב ביותר שיצא פה כבר הרבה זמן ויותר מיינסטרימי ממנו אין! אז יאללה ........

MorningStar2

New member
אז כנראה אתה מפספס

את הכתבה ב ynet ואת ההופעות שלהם בכל מיני ספיישלים (עסק שחור , המקלט , וכו' וכו')

MC SammY

New member
לא הרבה אנשים

מאזינים לעסק שחור והמקלט חוץ מאלה שמודעים לשבט כבר מזמן. זתומרת, אני בטוחה שאף אחד בבצפר שלי לא ידע מה זה המקלט או עסק שחור, אלא אם כן הוא בקטע של ראפ ישראלי.

Funky Giraffe

New member
אני מכיר מלא שנתקלים בעייסק

ונהיו עסקנים קבועים ואין להם שמץ מה זה ראפ בעברית פרט למה שרץ שם

skretch

New member
הופעות בעסק ובמקלט הן לא הופעות

שבאמצעותן אתה פורץ. אתה רוצה פריצה אמיתית דרך הרדיו? שדידי הררי ישמיע אותם. הוא משדר באמצע היום ואלפי אנשים מכל הארץ מקשיבים לו, תאמין לי, שים אצלו את השיר הכי קליט שלהם וכמה מילים של דידי הררי לפני השיר יעשו ייחצון מעולה!

M T A

New member
הכתבה והרדיו

עדיין לא מגיעים למספיק אוזניים ועיניים. המקלט זאת תוכנית מאוד קטנה של ילדים שרק מי שמבקר בפורום תפוז מכיר. ועסק שחור זאת תוכנית מצוינת אבל עסק שחור עושה מלא מלא ספיישלים על כל דבר שיוצא בהיפ הופ בישראל (שים לב שאפילו קודמן היה שם בתוכנית זה לא אומר שהבנאדם סלבריטי). הלהקה צריכה להפציץ עם המוזיקה האיכותית שלה. אגב זה שהם עולים להופעה שיכורים ומחלקים דיסקים שבורים לא מועיל לשום דבר. עד עכשיו השבט לא עושים את מה שהם צריכים לעשות.

MorningStar2

New member
תקשיבו אתם נותנים קטע של

ביקורת רעה לא ביקורת בונה היחס שלך ושל ה מיקי הזה או לא יודעת מה נורא שלילי נורא חכם להגיד מה צריך לעשות , אבל מי אומר שהם לא מנסים ? והדרך שלהם להופיע בהופעות והקטע שאחד מהם או כולם התשכרו אולי זאת הדרך שלהם לא להיות בלחץ נכון שזה לא הכי מקצועי אבל פול אומנים גם בחו"ל עושים את זה . אז מה ? העיקר הם נותנים הופעה טובה אני לאהייתי בקולטורה וכנראה שאם לא התלהבתם אז האלכוהול באמת הפריע להופעה אבל בכללי זה לא פייר לשפוט אותם על זה . וזה מה שאתם עושים , שופטים אותם . אם כבר ביקורת בונה אז לדעתי תמיד מתחילים מקטן ועל זה הם יכולם לסמן וי . אני מקווה שהקליפ יעורר מספיק תגובות גם ממקומות אחרים , ושאנחנו המעריצים נעזור להם להתקדם במצעד אתם יודעים זה גם עלול במקרהההההה להשפיע .

Mיקי_

New member
שלילי? קודם כל אני בת...

ודבר שני אני הכי חיובית בעולם, אדם מיטל ושאר חברי הצוות שמעו אישית את כל מה שיש לי לומר לטוב ולרע הם לא צריכים את הפורום כדי לקבל את הביקורת שלי. מה גם שאת הדברים החשובים באמת אין סיבה שאני אכתוב בפורום... ההופעה הייתה נהדרת, רקדתי כמו שלא רקדתי הרבה זמן שרתי את כל השירים אבל יצאתי מבסוטית. באולפן הפריסטייל הפיל אותי על הרצפה בכמה הוא היה מקצועי... והוכיח לי ששתויים או לא שתויים יש פה אנשים מוכשרים בטירוף. בהחלט היו בעיות גם באולפן וגם בהופעה, בעיות שצריך לתקן, ואני מאמינה שהן ייתוקנו, אני יודעת שהם מנסים, ואני מעריכה כל ניסיון שלהם. ועדיין כקהל אני רוצה שדברים ילכו חלק, וגם כחברה שלהם. זה בא רק מהרצון שהם יצליחו... אז שלילית..?? אתה כנראה לא מכיר אותי מספיק.

../images/Emo221.gif

אף אחד לא בא להעביר עליהם ביקורת שלילית.. ולהוא מתחתייך - לא צריך להיות נחמד אלא להיות צודק בקטע הזה. האהבה, ההערכה והכבוד שאני רוכשת לחברי השבט מונחת במקומה. אבל הם איכזבו.. בתור אחת שרגילה לקפוץ ולהשתולל בזמן שאני מתלהבת מהפאנצ'ים, מהעינטוזים של טונה, מריירת מהקול של מתוקה (וטונה
) ונלהבת מהראסטות של אדם המקפצות על הבמה (אוז יסלח לי.. אין לי יותר מדי לומר מלבד אוז בא ) אני חשה צורך לבוא ולומר תסלחו לי התאכזבתי מהופעה שכל-כך ציפיתי לה. הייתי בטוחה שאני אגיע לערב שאותו השבט ירימו לבדם והתאכזבתי לגלות כי מאה שקל הלכו לחינם.. ארבעים שקל על הופעה של ארבעים דקות כשהם עולים שיכורים ולא זאת לא פעם ראשונה שהם עולים עם בקבוק בירה ובדרך כלל הם דופקים שואו מטורף אבל הפעם זה היה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו, החוסר באנרגיות, השטויות, ה 'יאללה בואו נסיים עם ההופעה ונעוף מפה..' נראה כאילו הם נרגעו כי וואלה הם הוציאו דיסק ואנחנו קיבלנו את שלנו... אני עדיין אגיע לכל הופעה שרק אוכל להגיע אליה כי מבחינתי אין כמוהם.. אני פשוט אומרת מה דעתי הכנה על ההופעה האחרונה שלהם ואת מוזמנת לחפש בארכיונים של פורום מוזיקה שחורה כמה התלהבות הייתה לי מכל הופעה קודמת שלהם.. הפעם זה פשוט לא היה זה. בטח שזה פייר לשפוט אותם על זה, הם הרכב שפועל כבר כמה.. שמונה שנים? בתור הרכב שמכבד את עצמו ואת הקהל שלו הם היו צריכים להכין את עצמם ולהגביל את סף השתייה, לחמם את האוירה ולעלות יותר מוקדם לבמה, לחייך ולזוז יותר.. זה חלק מהשואו שבשבילו הם הגיעו ובשבילו שילמנו. ולגבי הכתבות והפירסום.. אני מאמינה שלמרות שכמה כתבו פה כי נגמרו הדיסקים בערים מסוימות זה רק כי הגיעו עותקים ספורים וכי יש ביקוש מצד אנשים הפורום הזה ופורום מוזיקה שחורה (וכן.. יש עוד כמה מחוץ לעולם הוירטואלי, נכון.) המכירות של הדיסק לא הגיעו למספר גבוהה וכן כתבה בעיתון כמו ידיעות/מעריב כשהם ידברו על קצת יותר מסקס סקס סקס (מה שנראה בקליפ..) יצליח להרים אותם עוד יותר. בינינו אנחנו והחברים שלנו לא נצליח לספק להם הצלחה מסחררת. (ויש לי הרבה כבוד לקהל הקטן שמלווה אותם)

DCZ 95

New member
וואלה צודקת

והלוואי שניראה הופעה איכותית מהם כל הכבוד לך שאת ככה שמה הכל על השולחן-רק מראה כמה באמת את אוהבת אותם.. נ.ב. הודעות ארוכות..(^8

DCZ 95

New member
למה כמה הופעות כבר היו להם?

אני כל הזמן מחפש ופשוט לא יודע על כלום-שמעתי על שלוש הופעות וזהו..

SHIKO2000

New member
נכון שאני אדום

אבל ההודעה הבאה מיצגת אותי את דעותי ולא משהו רישמי של השבט. נתחיל מזה שההופעה היתה 50 דקות בול(הקלטתי אותה ככה שאני יודע). הרכבים עם יותר חומר מהשבט לא נותנים היום יותר משעה שעה ועשרה כולל הדרן בממוצע. אולי אומן של 2-4 דיסקים יכול לתת יותר - אני באמת שלא מכיר הרכב צעיר עם דיסק אחד שנותן הופעה שתארך יותר משעה. היום היה לי זמן ארוך בנסיעת אוטובוס שנמשכה 4 שעות לשמוע את ההופעה - אני באמת לא יודע מה הקהל מצפה מאומן בכלל או מהשבט בפרט אבל היתה אינטראקציה עם הקהל רוב הזמן - ככה שלא בציניות הייתי שמח לדעת מה בדיוק אומר לחמם את הקהל?אני עשיתי את כל ההופעות האחרונות שלהם ובתור צופה על הבמה לא ראיתי משהו שונה חוץ מחבר שבט אחד יותר שיכור מהרגיל. בסעיף להכין את עצמם?באמת נראה לכם שההופעה הזו באה בלי חזרות? 2 דברים אחרונים - גם התו עוד לא יודעים כמה הדיסק מכר - זה נתון שיהיה רק בסוף החודש ככה שלדבר על מוכר או לא מוכר זה קצת מוקדם - כן העניין עם טוואר מבאס אבל זו המדניות שלהם בקשר לתו השמיני(לעוד מישהו עולה המילה מונופול בראש?)ואני חושב שיהיה קשה לנצח אותם. ולמרות כל מה שכתבתי עד עכשו כולנו ראינו מה כתבתם פה ובמוזיקה שחורה,במסנג'רים של כולנו ובאיסקיו של כולנו - וכל דבר שראינו לנכון לאמץ על מנת שהפעם הבאה תהיה יותר טובה נלקח בחשבון. לילה טוב

למעלה