איך להפיץ את הבשורה?

נכון שאתה יכול להתעלם מההודעה הבאה

אבל זאת דעתי... 50 דקות שיכלו להתעגל לשעה, שעה ועשרים... יכל לשנות הרבה. מלבד זה שתן לי להזכיר לי שהיו כל מיני קטעים של סתם קישקושים ככה שחמישים דקות זה לא היה, ובסופו של דבר לא עליתם להדרן. עזוב את האינטרקציה עם הקהל, הם היו אדישים. סלח לי אבל זה שטונה יגיד למישהי בקהל: 'הייתי עושה אותך..' זה לא מה שירים לי הופעה לשמיים. איפה כל ההתרגשות שבהופעה? איפה כל החום שעובר מהשבט אלינו? אדם הוא באמת לא זה שנטל את כל מה שאמרתי על גבו בגלל שהיה שיכור.... זאת תוצאה של כולם. באמת, תצפה/תאזין להופעות אחרות כגון ג'י ספוט/בארבי כפר-סבא/עיר הבירה ותגיד לי שלא היה הבדל עצום בוייבים. לא אמרתי שההופעה באה בלי חזרות הרי ברור שהם לא יעשו כזה דבר, אמרתי שזה היה מאכזב לראות אותם על הבמה ולא להרגיש כלום. לראות שאת מבינה את משה אלפסי שמאחורייך יותר טוב ממה שאת מבינה את מי ששר למיקרופון, לשיר ולזוז עם יותר אנרגיות ממה שכל חברי השבט העלו איתם לבמה. בשיא הכנות, אני אישית נהנתי מכל הופעה אחרת הרבה יותר ותאמין לי שבכל הופעה אחרת השבט היו שיא הערב. (וחברי יכולים להעיד כי אני לא אחת שנשארת עומדת כעמוד בהופעות.. ובטח לא כשהשבט על הבמה...) אני באמת אוהבת את ההרכב הזה ושום דבר פה לא נכתב על דרך השלילה כניסיון לפגוע בדרך כזו או אחרת. המכירות של האלבום נלקחו ממה שאני ראיתי בלבד, אני אשמח אם אני אתבדה. (חפרתי שוב) בוקר טוב.

SHIKO2000

New member
אני לא מתעלם

מתענין להבין כמה דברים. כמו עברי לידר - "אם לא היה אכפת לי לא הייתי שואל" אין הופעה בלי הזיוני שכל - שעה,שעה ועשרה,3 שעות של אהוד בנאי - זה כולל הזיוני שכל לא מוזיקה נטו. אני לא תוקף בקטע של מה ירים את הקהל אני שואל(כתבתי בלי צניות) אני בטח לא יכול להתווכח איתך על איזה אנרגיות הם שידרו לך בתור קהל - כי אני לא קהל אני בא לעבוד. אני יכול בפה מלא להגיד שלפחות מבחינת איך שזה נשמע הג'י היה הרבה פחות טוב. כפר סבא ועיר הבירה זה בלי להקה לכן אני לא משווה לגמרי -אבל כפר סבא לדעתי היה ערב גרוע כולו חוץ מגאמוס(ושיסלחו לי חברי השבט,הפי אר, ואיזי היקרים) עיר הבירה היה חביב. אין לי בעיה עם איך שאת או אחרים כותבים ביקורות - לא מחפש פוליטיקלי קורקט, בונה לא בונה - ביקורת שנובעת מתחושת זה משהו שאני לא יכול לסתור - לכן יש בהודעות שלי את המילה לדעתי הרבה. לעומת זאת שטויות וחוסר הבנה בסיסי מקוממים אותי(אני בטח שראית תשירשורים במוזיקה שחורה)ואני מגיב בהתאם(כמו ילד בן 6 אבל זה ההתאם שלי שאני מתעצבן
) אני חושב שחפרתי לא פחות בוקר אור

Bitchez rule

New member
אתם עוד מבקרים את ההופעה?

שיקו ושמרית,הויכוח הזה מיותר שמרית, את בתור צופה לא נהנית, סבבה. אבל קחי בחשבון שהשבט הצליחו להעלות מופע בכוחות עצמם, בלי חימום ובלי כלום. אז היו פאקים, והיו הרבה, נכון. אבל קחי בחשבון שמטעויות לומדים סך הכל. התרגלנו לראות את השבט עולים להופעה עם מקסימום 3-4 שירים שהקפיצו את הקהל לגמרי. פשוט התרגלנו לראות את השבט לא בתור מופע מרכזי, ועכשיו הם פתאום כן. ומגיע להם. אז מהטעויות שלהם הם יפיקו לקחים, אני רוצה לראות אותך בתור ראפרית מנסה עם ההרכב שלך 7 שנים להגיע למקום מסויים וכשאת מגיעה אליו את לא מעכלת את זה עד כדי כך שאת טועה. הם יתרגלו למעמד שהם לפתע קיבלו. ושיקו- אתה מהצד של המאחורי הקלעים, גם לכם באמת יש מה לשפר וללמוד. וטוב שיום אחרי ההופעה באת לפורום וכמו גדול אמרת את זה והודית שנעשו טעויות שמחייבות שיפור, לפחות לא באת עם פוזות וניסית לחפות עליהם ו... אני חפרתי יותר משניכם(:)

Bitchez rule

New member
אה, ושמרית...

חלאס להזכיר לי כל שנייה את ה"הייתי עושה אותך" המפורסם... תגידי לו שאם לא הבעל, גם אני הייתי עושה אותו(:)

זה לא ויכוח הדר האני..

זה נקרא להביא דעה... שום דבר מעבר לזה. כמו שאמרתי אני עוד אגיע להופעות, ברור לי כי מטעויות לומדים ואני רואה כי הם מתייחסים לזה, אין לי תלונות לגבי ההופעות העתידות לבוא עלינו לטובה.

זאת דעתך ואני מכבדת אותה...

"וזה חשוב לי, אחרת לא הייתי שואל..." (נו מה הייתי חייבת
) תסכים איתי שיש לשבט חומרים בשביל להרים יותר מ40 דקות הופעה. אני לא יכולה לענות לך על השאלה של מה ירים את הקהל כי הכל פה פשוט תלוי במצב הרוח כנראה של חברי הההרכב... הם היו נראים תשושים ולמרות האכזבה אני מבינה אותם. זה מן שחרור כי הנה הדיסק יצא לאחר כל-כך הרבה שנות עבודה. מבחינתי דווקא ג'אמוס היו החלשים בערב בבארבי והשבט, הפיאר ואיזי עשו עבודה מצויינת אבל על טעם וריח אין להתווכח. (הרי איפושהו בזה מדובר, לא? ) יודע מה, אולי זאת רק אני שהתאכזבה מההופעה בצורה כזאת... אני שוב אומר אני בכל זאת אגיע להופעה הבאה. כי אתם הרכב שאני אוהבת לזוז איתו, שאני מכבדת ומאוד מעריכה. ערב טוב (?)

אבל יש הבדל עצוווום

בין 3 שעות ואפילו שעה ועשרה, לבין 50 דקות! לדעתי ההופעה הזו הייתה נפילה. אבל כמו שאמרו - מטעויות לומדים. בוא נקווה שתחכימו :)

לדעתי

לא תזיק איזו *להקת חימום שתתן סט של רבע שעה ככה כדי להכין את האווירה. *מירושלים *שמתעסקת באפייה

Mיקי_

New member
עם כל הכבוד לרפי (ויש לי הרבה כבוד)

המדור שלו הוא מדור זניח. אין לי מושג איך קוראים למדור התרבות בידיעות אבל נדמה לי 7 לילות הוא המקבילה לפרומו של מעריב.. לשם הם אמורים לשאוף. ומשם כמובן ל 7 ימים וסופשבוע... אני מאד מסכימה עם MTA, וזה לא חדש... בסופו של דבר הדיסק נמכר טוב אבל עם ייחצנות נכונה הוא היה נמכר הרבה יותר טוב. ולי חשוב שהשבט יחזירו הוצאות כדי שיהיה דיסק שני. כי אין להם גב כלכלי שיממן אותם ואם הדיסק הזה לא יצליח לא יגיע הדיסק הבא. ומעבר לזה גם יהיה לי נחמד אם זה תהיה המוסיקה שתתנגן לי ברדיו.. כי אני אוהבת את השבט כי אני מאמינה בהם.

M T A

New member
הופעות לא רק מחזירות הוצאות

הן גם נותנות גב מאוד יפה...

Mיקי_

New member
אמרתי שאני מסכימה איתך

ועדיין בשביל הופעות צריך חשיפה (והן מחזירות חשיפה אגב). חשיפה עוזרת במכירות בהופעות בהכל...

../images/Emo221.gif

בינתיים הספקתי להכיר את השבט לחברה הכי טובה, שבדרך כלל לא שומעת היפ הופ בעברית. אין צורך לומר כי טונה גרם לה להזיל ריר (
) היא אומנם לא תקנה את הדיסק.. אבל היא תגיע איתי להופעה הבאה. (כשתהיה טפו טפו טפו) אה וממ לעוד ידיד שממש התלהב מהם אבל גם הוא לא יקנה את הדיסק. שורה תחתונה אני גרה בפאקינג רעננה ומהפכה לא תהיה כאן.
(למרות שמישהו ריסס פה !השבט על איזה תמרור ועל עוד איזה קיר בשכונה לידי.. אני עוד מחפשת את האשם.
)

"לכולנו יש כבר את הדיסק".זהו,שלי

אין. :(( בצליל בחולון אין,וגם בקניון זהב בראשל"צ. בע,כמה לחכות :\

למעלה