איך להציל ממרח אפונה שלא הצליח?
עוד אחד מהכישלונות הקולינריים שלי
אז כאמור ניסיתי להכין היום ממרח אפונה. בישלתי אפונה מיובשת (קטניה) ולאחר מכן טחנתי אותה במעבד מזון עם חלק מהמים של הבישול, הוספתי כף טחינה גולמית, כף שמן זית, לימון וקצת מלח.
למרות כל הנוזלים והשמנים זה לא יצא ממש ממרח. אלא מעין פירורים שמנסים להתחבר אחד לשני. (לא יודעת איך להסביר את זה). כלומר זה לא קיבל מרקם חלק של ממרח.
השאלה היא מה עוד אפשר לעשות עם התערובת שנוצרה?
לנסות להוסיף עוד נוזלים כדי שיקבל מרקם יותר של ממרח?
אופציה אחרת שחשבתי עליה היא אולי לעשות קציצות אפונה.
כאן אשמח לקבל רעיונות איך לעשות זאת. כלומר באיזה חומרים להשתמש כך שאפשר יהיה להדביק את התערובת וליצור מזה קציצות?
עוד אחד מהכישלונות הקולינריים שלי

אז כאמור ניסיתי להכין היום ממרח אפונה. בישלתי אפונה מיובשת (קטניה) ולאחר מכן טחנתי אותה במעבד מזון עם חלק מהמים של הבישול, הוספתי כף טחינה גולמית, כף שמן זית, לימון וקצת מלח.
למרות כל הנוזלים והשמנים זה לא יצא ממש ממרח. אלא מעין פירורים שמנסים להתחבר אחד לשני. (לא יודעת איך להסביר את זה). כלומר זה לא קיבל מרקם חלק של ממרח.
השאלה היא מה עוד אפשר לעשות עם התערובת שנוצרה?
לנסות להוסיף עוד נוזלים כדי שיקבל מרקם יותר של ממרח?
אופציה אחרת שחשבתי עליה היא אולי לעשות קציצות אפונה.
כאן אשמח לקבל רעיונות איך לעשות זאת. כלומר באיזה חומרים להשתמש כך שאפשר יהיה להדביק את התערובת וליצור מזה קציצות?