פעם ראשונה (ובנתיים אחרונה) שאכלתי סייטן
היה בטעם של מעורב ירושלמי. משהו בסגנון. הטעם היה כל כך דומה לבשר, שלא יכולתי לעמוד ברעיון שזה לא באמת בשר. כך שלא יודעת עד כמה ההתנקנקות הזו אפשרית לי. לגבי המתכון הגרמני, מזכיר לי נשכחות מביקורים בגרמניה, ואכילה ברחוב של נקניקיות (אמיתיות, למרבה הבושה, מצטערת, זה היה פעם) עם הכרוב הכבוש וזה דווקא משהו שנשמע לי מעניין לנסות לבדוק את הוורסיה הטבעונית שלו. תפוח עץ מגורד? עשית את זה?
היה בטעם של מעורב ירושלמי. משהו בסגנון. הטעם היה כל כך דומה לבשר, שלא יכולתי לעמוד ברעיון שזה לא באמת בשר. כך שלא יודעת עד כמה ההתנקנקות הזו אפשרית לי. לגבי המתכון הגרמני, מזכיר לי נשכחות מביקורים בגרמניה, ואכילה ברחוב של נקניקיות (אמיתיות, למרבה הבושה, מצטערת, זה היה פעם) עם הכרוב הכבוש וזה דווקא משהו שנשמע לי מעניין לנסות לבדוק את הוורסיה הטבעונית שלו. תפוח עץ מגורד? עשית את זה?