ועוד שאלה באותו נושאאיך לנסח מכתב "התפטרות"
אני נאלצת לעזוב את מקום עבודתי עקב הרעה משמעותית בתנאים. לפי הבנתי זה אמור להיחשב כפיטורין ולא התפטרות. כיצד עלי לנסח את מכתב ה"התפטרות" כך שזה ייחשב כפיטורין, ואהיה זכאית לכל הפיצויים המגיעים לי?
לאועוד שאלה באותו נושא
קיבלנו הודעה בכתב ובע"פ על כך שהשינוי בתנאים (העברת מקום המשרדים למקום מרוחק) יחול בעוד מספר חודשים. ע"מ לא להקלע למצב שאשאר ללא עבודה, אני מחפשת עבודה מעכשיו - בתקווה למצוא בקרוב. במידה ואעזוב את מקום עבודתי הנוכחי לפני ההעברה בפועל, האם זה עדיין ייחשב לי לפיטורין?
תודה על תגובתךלא
על עוד לא נקבע תאריך מפורש להרעת התנאים ולא הוצע לך פיצוי בגין הרעת התנאים אינך יכולה להתפטר בשל כך. את יכולה להודיע בכתב , כי מבחינתך המעבר המתוכנן מהוה הרעת תנאים מהותית, שאם לא תתוקן , בכונתך להתפטר בשל כך לקראת המעבר. החברה יכולה להציע לך פצוי בגין הרעת התנאים (למשל לשלם את מלוא עלות הנסיעות וחלק מזמן הנסיעה יחשב כשעות עבודה) ובמקרה זה, יתכן ולא תהיה לך עילה להתפטרות בגין הרעת תנאים. רק סמוך למועד המעבר, כאשר תדעי מהו מועד המעבר המדויק, תוכלי להתפטר בגין הרעת התנאים.
הנקודות לא עומדות לזכותךתודה על תגובתך
ותגובתי: א. אני לא מעוניינת בפיצוי כספי. אני פשוט לא מוכנה לבלות כ-3 שעות ביום בנסיעות בפקקים. ב. לא נראה לי רלוונטי להחשיב את זמן הנסיעה כזמן עבודה בתחום שלי (הייטק), שבו נדרשות שעות עבודה רבות בגלל לוחות זמנים צפופים ביותר. ג. בתחום המקצועי שלי איני יכולה לדחות את חיפוש העבודה לחודש חודשיים האחרונים, בגלל הקושי הגדול למצוא עבודה בתחום זה. עלי להקדים ולחפש מעכשיו, ואם יתמזל מזלי ואמצא עבודה - היא לא תחכה לי. האם נקודות אלו עומדות לזכותי בנושא זכאותי לפיצויי פיטורין?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.