איך לשחק AA

ereuveni

New member
נשמע כמו פרירול או שהוא היה בצרות

כמה זה רבע מהסטאק שלך לעומת הקופה? ולמה אתה מצפה שהוא יעלה לפני הפלופ עם 89? נשמע לי מהלך הזוי עם סיכוי של פחות מ-50% להצליח (היה לך 8.5% לפול האוס). לא מאמין שה-pot odds היה משתלם מבחינתו. זה הבעיה עם טורנירים (אם הם גדולים), אתה בודק את המזל שלך מול יותר מידי אנשים, בסוף נופלים.

זונע

New member
לא פרירול ולא בטיח

טורניר פריזאאוט!!! כשנשארו בערך 12 איש, 4 לוקחים פרס הבליינדים היו 400/800, כלומר היו בקופה 2400 ואני העליתי ב-2000 לא באמת ציפיתי שהוא יעלה עם 89, זה סתם מעצבן...זה כל מה שאני אומר

eilat11

New member
עוד סיפור עגום מאוד

אני פשוט לא מבין איך זה קורה לי תמיד AJ אוף סוט, אני במידל מעלה בעוד 3 בליינדים, הפלופ בול עלי- 2 8 J , הבליינד היה 50 , כולם בצ'א אני עושה רייז של 400 מקבל 2 השוואות.. קצת מפחד. הקלף הבא פותח אופציה לסוט, 4 , אני ממשיך באגרסיביות עם 300 נוספים. אחד פורש ואחד משווה הריבר פותח עוד J בלי שום אופציה לפלאש או סטרייט, השחקן שמדבר לפני מעלה ב-400, אני משווה והוא פותח לי J4.

זונע

New member
זה לא שהוא עשה טעות כזאת קשה

הוא עם טופ-פייר אז הגיוני שהוא השווה את ה-400, בטרן כבר קיבל זוגיים... ברור שזה באסה כי היו לך קלפים יותר טובים אבל ככה זה

ereuveni

New member
טופ פייר אחלה אבל קיקר גרוע מאוד

אם זה היה שחקן שחושב, היה שם אותך לפחות על JK ומעלה. ואז בשום אופן לא משווה את ה-400. אולי הוא חשב שאתה מבלף, אחרת זה נראה לי טעות של מתחיל. בכל אופן זה לא קורה רק לך...

זונע

New member
אבל יש עוד משתנים

הבליינד היה כולה 50, אני מניח שזה תחילת המשחק אצלכם...לכן רייז 150 לפני הפלופ ועוד 400 אחרי שהוא כבר קיבל את הטופ פייר...ממש לא נורא. אולי הוא חשב שיש לך משהו כמו AK, AQ ופספסת את הפלופ חוץ מזה, אתה מתאר סיפור של הפסד יד...אני עפתי מטורניר שלם על הרבה כסף בגלל זה

DoubleN

New member
מצב מעולה מבחינתך

היו לו 8 יציאות מקסימום(במידה וה-Q וה-2 שנתפתחו היו לבבות, היו לו 7 יציאות) יש לו סיכוי של בערך 32% או 28%(עם 8 יציאות) להשלים פלאש בלי שיתמלא פול האוס. 8 9 לב זו יד קריאטיבית, אם השלבים היו מאוד מאוחרים עם בליינדים גדולים אפשר להבין אותו למה הוא דחף, עם draw, זה סמי בלוף לא רע, מבחינתו הוא מודאג רק מטופ פייר, במידה והוא שם אותך על זוג 7 ומטה, נוספות לו עוד 6 יציאות(אני מניח שהשחקן לא ערך ניתוח כזה ופשוט דחף כי ראה דרואו).

זונע

New member
הוא הלך על פלאש דרו נטו

כך שזה לא משנה מבחינתו מה יש לי, גם אם יש לי זוגיים/שלישייה, ברגע שהוא מקבל פלאש הוא יודע שזה הנאטס. הבליינדים היו 400/800, היה לו סטאק של קרוב ל-30,000 לדעתי משחק מאד לא טוב מצדו, אני מצד שני לא יכולתי לעשות כלום חוץ מלהשוות את האול-אין... that's poker

ereuveni

New member
הפוך גוטה הפוך

אם ה-Q וה-2 שנפתחו היו שניהם לבבות זה אומר שהיו לו 9 אאוטים (יציאות זה בשירותים
) אם אחד מהם לא היה לב אז היו לו 8 אאוטים. כלומר סיכויים של 35% או 32% (במקרה של 8). נכון או לא?

DoubleN

New member
צודק!

אני צריך לחזור לשחק הולדם ולהפסיק לשחק סטאד:)

DoubleN

New member
אני משחק ראזז

וסטאד היי לו sngs על 2$, אני לא מרוויח המון אבל אני בונה את הבנקרול לאט ובטוח, אני משחק בפול טילט בשם perdanny, תבדוק -sharkscope.com , ב-leaderboards בלשונית של המשחק תסמן stud heads up, ובלשונית השנייה את הלימיט: 2$ ומטה, ותראה איפה אני מדורג מתחילת השנה. לפני שנה גיליתי את הפרירולים של אולטימייט בט, שיחקתי בפרירול של 3500 איש ולקחתי מקום ראשון, ובמשך חודשיים שיחקתי כל פרירול ברשת, עד שכבר איבדתי עניין מהולדם, ואז גיליתי את שאר משחקי הפוקר, שנראו לי יותר מושכים ממשחק של שני קלפים, כמו Horse, ו-PLO8 ששיחקתי תקופה. לאחרונה יש לי דחף לשחק NL הולדם, אבל אני לא ממש יודע לעבוד עם פוקר טראקר ושאר תוכנות המעקב, אני אבנה את הבנקרול שלי, וארשם לאתר אימון, כמו card runners או סטוקס פוקר, וילמד לשחק כמו שצריך. ואולי גם אני אקח מאמן שפירק את הלימיטים הנמוכים שיעזור לי.

זונע

New member
יפה מאד

אני אישית לא מתחבר לדברים אחרים חוץ מהנו לימיט הולדם. גם אומהה זה נחמד מדי פעם(PL) אבל לכל השאר אני ממש לא מתחבר...וגם אף פעם לא הייתה לי סבלנות ללמוד ממש על המשחק. למשל אם הייתי משחק באיזה פרירול של אומהה היי/לו, הייתי משחק רק כשיש לי A2 וזה בדרך כלל עבד
לגבי פוקר טרקר והכל...עזוב שטויות, הכי כיף לשחק לבד. מרגיש יותר מדי מלאכותי עם תוכנות מעקב.

DoubleN

New member
מרוויחים

הרבה יותר עם תוכנות מעקב(זה בעיקר תופס ל-50nl ומעלה), אתה מקבל יותר נתונים לגבי המשחק שלך מפוזיציות שונות עם קלפים שונים, והכי חשוב: זה מאפשר לך לשחק את היריב שלך ולא את הקלפים שלך, בלי צורך להעביר יותר מדי זמן בהסתגלות לשחקן. אין היום שחקן שמרוויח את לחמו מהולדם שלא משתמש בתוכנות מעקב, אולי חוץ מהלימיטים הגבוהים מאוד, שם המשחק מצריך התאמות בזמן אמת, ורוב השחקנים ממילא קבועים במשחקים האלו, ככה שכולם מכירים את הסגנון של כולם.

אחי דווקא באומהה 2 אסים

זה לא כל כך יד טובה אתה צריך לחפש צירופים שיתנו לך סטרייט למשל 9.10.Q.K שני זוגות של צבעים זו יד מצויינת מתאימה גם לפלופ נמוך וגם לגבוה אני לא אהבתי את המשחק הזה עד שלמדתי לשחק אותו עכשיו אני אוהב אותו יותר מהולדם וכבר לקחתי בו פרירול אחד תנסה לשחק קצת אתה לא תוכל לחזור להולד'ם

DoubleN

New member
עם AA כדאי לשחק עם

שני שחקנים נוספים מקסימום. שחקן אגרסיבי יפיק יותר משחקן טייט, מפני שהאגרסיביות הבלתי תלויה שלו ממסכת את טיב הקלפים שלו. נכון לעשות צ'יק רייס, כשאתה יודע שהשחקן בעמדות רחוקות ממך אגרסיבי מספיק בשביל לעלות. במידה והשחקן האגרסיבי העלה, והיו השוואות אחריו, כדאי לעשות העלאה, במיד ולא, צ'ק קול, יהיה בסדר, ובמידה והפלופ לא מסוכן ניתן לשחק בצורה פסיבית, כלומר לתת לשחקן האגרסיבי לפמפם את הקופה. הרבה שחקנים מאוד אוהבים לראות פלופ עם זוג נמוך, כי ברגע שמשיגים טריפס בפלופ, הרווח הפוטנציאלי עצום יותר מכל פוזיציה אחרת בפוקר. וד"א AA זו היד הכי קלה למשחק בפוקר, למרות שהרווח ממנה לא תמיד נמצא ביחס ישר לטיב היד.

למעלה