איך לשרשר בצורה נכונה

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifענת...את עולה לי על העצבבבים!

את לקחת את זה מהקומונה, נכון
אז שתביני...אין לי בעיה שתפרסמי כאן כל קובץ שפורסם שם, אבל לא קבצים שאני השקעתי בהם במיוחד והכנתי אותם במיוחד בשביל הקומונה.
לפחות היית מבקשת מני לשים.חוץ מזה, כל הדיונים האלה של "מלאני Sporty Vs Feminine" וכד', נלקחו באופן ישיר או עקיף, מהקומונה, ות'כלס, לי כבר אין כוח להביע ת'עמדה שלי בזה, אחרי שטחנתי על זה כבר בקומונה. אז עשי טובה, תהיי מקורית.
וגם אם את לא מקורית, לפחות תודי בזה, כמו שמור זוהר עושה (בחתימה שלה
, שימי
רק לחתימה
) אז קחי זאת לתשומת-
ך ותשתדלי, לפחות, לא לבגוד בקומונה, כפי שמישהי כאן בוגדת במלאני באופן נמרץ וגלוי (וגם מבריזה לנו למפגשי-פורום על הדרך). ואגב, שמתם לב, כמה אנשים עירבתי בהודעה הזו
ענת, אני, מור זוהר, שרית חדד, ניבה, מלאני, וענבר (שהיא זו שפרסמה לראשונה את העיצוב היפה הזה של אמנות השרשור)

actimel

New member
אוקיי, אני מתנצלת

אז אני לא אחזור על דעתי שניתן לעשות את הכל בצורה מכובדת באמצעות מסר. עכשיו אני עונה על כל הפרטים: 1. הייתי בטוחה שהקובץ הוא כללי של תפוז איך לשרשר באופן נכון, אם אותו קובץ מדובר נלקח בטעות, אז אני מתנצלת. ושוב... עדיף לעשות זאת באמצעות מסר אישי. 2. הדיונים של מלאני לא נלקחו מהקומונה!!! הם נלקחו אך ורק מהאתר הרשמי שלה: www.melaniec.net אוליי זה חוסר מקוריות, מצטערת אם אני לא עונה על הציפיות. בגידה בקומונה? אוקיי, גוט איט ג-נ-ו-ן 3. מבריזה ממפגש פורום??? אני חולה בבית עם 39 מעלות חום... למכולת אני לא הולכת... יש אישור למחוק את הקובץ הזה? כדיי לא לקחת בטעות את העיצוב היפה של אומנות השירשור? כי יש קובץ מתפוז איך משרשרים, אני אשמח לפרסם אותו. מצטערת אם עליתי למישהו כאן על העצבים...

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifלא..תרגעי. הכל בקטנה ../images/Emo13.gif

אבל בכל אופן, פעם הבאה תודיעי, אם תוכלי, כשאת מעתיקה קבצים כאלה או אחרים מהקומונה. את הקובץ הזה, למשל ("אמנות השרשור") הכינה ענבר, מנהלת קומונת בלאק אייד-פיז, ואני חושב שהיה פשוט כדאי מראש ליידע אותה על כך שאנחנו מפרסמים את הקובץ שהכינה. בכל אופן, כדאי לך להגיע למפגשון ביום חמישי. אני ושרית מכינים לך הפתעה מה-זו מגניבה. אז
שלי, כדאי שתגיעי

actimel

New member
בתקווה שעד אז אני אצא כבר מהמיטה

אוף, זה לא עובר... בקשר לעניין הקובץ - הפנמתי. הפתעה... המממ, דווקא נשמע מאוד מעניין... תאחלו לי שאנ אהיה בריאה עד למפגש קומונה.

כמה הבהרות

ענת את לא צריכה להתנצל על כלום, למרות שיפה שהגדלת ראש, התעלת והתנצלת בפני מי שצריך להתנצל בפניך. כאן לא גנון, ולא קרה כלום אם השתמשת בנתון שפורסם. זה בסך הכל לטובת הגולשים בפורום החדש. מה גם שחשבת שהקובץ נוצר ע"י "תפוז". לגבי מי שכתב את ההודעה הלא נעימה... 5 דברים לי אליך: 1. ראיתי את שירשור ההכפשה שפתחת בפורום אנסטסיה, עשית שם דבר שלא יעשה ואין לך שום זכות לבוא בהאשמות לגבי רדיו ירושלים ואנשיו. כל שכן הגעת למסקנות על דעת עצמך מתוך קנאה מיותרת. בשירשור בפורום אנסטסיה, התאפקתי ולא הגבתי אבל אני רואה שאתה ממשיך עם ההתנהגות החוצפנית. 2. כנראה שבהנהלת "תפוז" ידעו למה להימנע מלתת לך לנהל את פורום מלאני. מנהל צריך לשמור על קור רוח ולא להכנס לפסים אישיים. 3. מה הקטע הזה של אגו? מה זה משנה מי מנהל את פורום מלאני ? מעריץ אמיתי ירצה את טובת האלילה שלו ואת טובת הפורום - בכלל בחיים מומלץ לפרגן. ועם כל הכבוד אליך ויש כבוד ענת מנהלת ובעלת האתר-מלאני סי ישראל ובקשר עם חברת התקליטים שמייצגת את מלאני בארץ ואלו לא סתם נתונים. הנהלת "תפוז" בודקת היטב את הנתונים של מנהליה. 4. יכול להיות שהדברים שכתבת נכונים, אבל להבא רצוי להביע אותם בצורה מכובדת למייל או במסר אישי. ולא בצורה נמוכה שכזאת. כולנו בני אדם ואין צורך לפגוע. 5. תתבגר ותפנים. יום נעים של פיוס נגה קדמי שדרנית עורכת ראשית רדיו ירושלים

RedRecords

New member
אממ... למען האמת, אני לא רואה כאן

מה הבעיה בדיוק? את הקובץ הזה של "אמנות השרשור" לא אתה יצרת ולכן אין לך זכויות עליו. כנ"ל לגבי הדיונים. הפורום הזה הוא המשך ישיר לקומונה, ושוב - אין לך זכויות על דיונים. ת'כלס, זה די ברור שאתה ממורמר על זה שאתה כבר לא מנהל. ומה זאת אומרת "לבגוד בקומונה"? המטרה של הקומונה הייתה להקים פורום למלאני. שכחת?

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאוקיי, אז תגובתי היא כזו:

אדון אלי היקר, יכול להיות שבמובן מסוים אתה צודק, ושסתם התעצבנתי על ענת במקרה הזה הספציפי. בכל אופן, עליי לציין, כי לאור הציטוט האחרון מתוך ההודעה הזו ("ת'כלס, זה די ברור שאתה ממורמר על זה שאתה כבר לא מנהל. ומה זאת אומרת "לבגוד בקומונה"? המטרה של הקומונה הייתה להקים פורום למלאני. שכחת?")... ובנוסף, לכל התנהגותך בקומונה במשך החודשים של קיומה, הגעתי למספר מסקנות, שאיני בא להעביר אותן בגישה נוקבת, אך כדאי שתפיק מהם את הלקחים, והמסקנות הן: א. אתה אחלה מעריץ של מלאני, אחד מהשרופים ביותר, והערצתך למלאני מעוררת התפעלות. ב. הידע שלך בכל מה שקשור למלאני הוא שופע ונהדר, ות'כלס, זה קטע שממש מעורר התפעלות. ג. אתה עזרת ותרמת באופן משמעותי להגשמת המטרה הידועה (הקמת פורום), בכך שעזרת במקרים רבים להעיר את הקומונה, ובמשך כל תקופתך כחבר קומונה, תמיד תמכת ועזרת בכל התהליך המדובר של הקמת הפורום. ואני יכול למצוא עוד כמה וכמה מסקנות כאלה, שלדעתי, אין לאף אחד מאיתנו, יתר חברי הפורום, שום עילה לפקפק בהן. אבל: למרות/נוכח (איך שתבחרו להסתכל על זה) היותך בן 18, יש לך בעיה רצינית ביצירת קשרי-אנוש. אתה כל הזמן עוקץ ומעיר הערות שלא במקום, ות'כלס, בכל התקופה שגלשת בחודשים הללו בקומונה, נוכחותך בקומונה גרמה לאווירה עכורה. אתה יצאת נגדי באופן מביש ומחפיר, והערת הערות דוחות ומגעילות כלפי ליהי, חברת פורום אנסטסיה, על כך שהתנגדה לרעיון של הוצאת אנסטסיה מנושא הפורום. לאחר-מכן, אתה עברת לפסים אישיים נגדי, והתחלת להציף את הקומונה בהודעות בוטות כלפיי, ולמעשה, הרתעת גולשים רבים מלהכנס לקומונה. רק בזכות כך שהערכתי את הערצתך למלאני כ"כ, והבנתי עד כמה זה יכול לפגוע בך להחסם מלכתוב בקומונה שלה, לא חסמתי אותך לאלתר מכתיבה בפורום. ממה שהתרשמתי, התנהגותך והערותיך, אינן תואמות אפילו את רמתו של פעוט בן 3, שהולך פעם ראשונה למעון, בלי אימא'לה. אז נכון, יש בך הרבה צדדים טובים, אך בצד העיקרי החשוב לנו, כאנשים, אתה נכשל שוב ושוב בגדול. וגם אם היו מספר חילוקי דעות ביני לבין ענת, אני לא חושב שיש כאן טעם להכנס לפסים אישיים. ונכון, אני באמת מאוכזב מעצם העובדה שאני לא מנהל את הפורום, וכמו שטענתי, לא היה ואין מועמד יותר ראוי לניהול הפורום, מאשר אני, אך שיהיה ברור-אינני מאשים בכך את ענת, מכיוון שהיא לא האשמה בכל שניהול הפורום אינו ניתן לי, ולהיפך-אני חושב שענת היתה עושה צעד שכל אחד היה עושה, ובנוסף, אין שום מועמדת יותר מתאימה ויותר ראויה, מענת, שהייתי מעדיף שתנהל במקומי את הפורום. ובעקבות כל זאת, אני גם חושב שאין לך זכות להכנס בינינו, ושמה שאתה עושה עכשיו, זה לעורר מתחים ואווירה עכורה ביני לבין ענת ושאר הפורום. ותסלח לי נורא, אדון רד, אבל בינינו-מי שבאמת ניהל והשקיע את הנשמה שלו בקומונה ושבזכותו בעצם יש למלאני היום פורום, הוא אני. אם אני לא הייתי מקים את הקומונה ומשקיע בה כ"כ, ענת לא היתה מקבלת את הלגיטימציה ואת האמונה ברעיון להקמת הפורום, ובינינו-אתה היית ממשיך להיות מעריץ נכזב ללא שום פורום/קומונה. אז אני לא מבקש שתצדיע לי, אבל לפחות טיפונת של כבוד והערכה. עם כל ההערצה הנכבדת שלך למלאני, שאכן ראויה להערכה, אני עדיין קצת יותר גדול ממך, ואני כן חושב שיש טעם שלפחות תתן כבוד לגדולים ממך, ובמיוחד, שאותו בנאדם השקיע וקרע את התחת שלו במשך חצי שנה, על חשבון לימודים ומבחנים, שבחלקם הצליח פחות, עקב השקעתו העצומה בקומונה. אתה, עם כל הכבוד לך, היית אמור להכנס רק מתי שמתחשק לך, ולא היתה לך שם שום מחויבות. אז לפחות טיפה הערכה על העניין הזה, ודי להיות כזה נוקב וילדותי. תתבגר

RedRecords

New member
חחח, אני אפילו לא יודע איך להגיב על

ההודעה האינפנטילית הזו. לא זו בלבד שהיא שופעת אי דיוקים היסטוריים, אלא היא גם מצליחה לעורר בי גיחוך קל! אני רק אציין שמעניין מאוד לגלות שפתאום אתה טורח להגיב רק בשרשור הזה ולא בשרשורים אחרים. וכל מילה נוספת מיותרת.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רד, יש לך כשרון בלהפיל את האשמה על אחרים, אה
בוא נדבר רגע עובדתית, בקשר להאשמה הנסתרת שלך: אני, וענת הקמנו קומונה, השקענו בה במשך חצי שנה, השקענו בלפתח את הגלריות, את הסקרים, ולפרסם את הקומונה בכל חור אפשרי. בהמשך הצטרפה שרית, שגם-כן עמלה קשה, ופרסמה את הקומונה בעשרות/מאות פורומים. חוץ מזה, גם אבישי וניבה, ניסו לעזור בכל מה שיכלו בפרסום והפצת הקומונה. במקביל, הגיע ביום בהיר אחד לקומונה, יוזר בשם רד, שאמנם מעריץ שרוף של מלאני, מושא הקומונה, אך למעשה, חוץ מלכתוב הודעה פעם בחודש, ולבקר בלי סוף את התנהלות הקומונה והמנהלים שלה, אתה לא עזרת בכלום!!! אתה סתם ניצלת את ההשקעה של אחרים. אני, אישית זוכר שישבתי לילה אחד לפני איזה מבחן חשוב בטריגונומטריה בשביל לדאוג שהקומונה לא תתרוקן לחלוטין, ואני ארגנתי שני מפגשי פורום, כשהמפגש השני היה ביום של הבגרות שלי בלשון, ולמרות שהייתי אמור ללמוד, העדפתי להכין עוגה וציוד למפגש. בוא נסכים שאתה לא תרמת בגרוש לכך שיהיה לנו פורום. אתה סתם הטרדת במסנג'ר אותי ואת ליהי מתי שרק יכולת, ורק מתוך חמלה, לא חסמתי אותך מלכתוב בקומונה לאלתר. אז אל תשחק איתי משחקים. לא מעניין אותי עד כמה ההערצה שלך למלאני חזקה, בתור חבר פורום, הייתי מצפה שתעשה עוד כמה דברים, כמו להסתכסך כאן עם אנשים. אז די להיות בן-אדם עצבני, קח ת'חיים בקלות. די להיות לחוץ כמו
. ובקשר אליי, אני לא חושב שיש לך בכלל רשות דיבור...קודם תפתח קומונה, תטפח אותה במשך חצי שנה, ואז דבר
זה שלא הוצאת תעודת בגרות, לא אומר שמותר לך להתבטא בסגנון דיבור כזה בוטה. אז תרגיע, פליז, ולך תתבגר, יא תינוק

RedRecords

New member
אני לא רוצה להשתמש במילים האלה.

אבל אין לי ברירה. אתה פשוט חתיכת דפקט. אם לומר את האמת, לא ברור לי איך *אתה* בדיוק השקעת בקומונה. אם אתה קורא לפתיחת אינסוף שרשורי אוף-טופיק לא מעניינים המועתקים מפורום אנסטסיה השקעה, אז לא תודה! הגיע הזמן שהאמת תיאמר. שרשורי האוף-טופיק שלך היו משמימים, משעממים ולא נחוצים. אגב, כשתצליח להגיע לממוצע התלת ספרתי של הבגרות שלי, תודיע לי.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifטוב, אני מודה...

אני לא השקעתי בגרוש בקומונה. מודה.
הורדתי לך אבן מהלב, אה, אלי
סבבה, כ"כ התעקשת שאני אודה, אז הנה, אני מודה: אני לא הקמתי את הקומונה הזו. אני לא הפצתי אותה בכל מקום. אני לא העליתי בה סקרים ותמונות. אני לא חיפשתי במשך חודשים אחרי מנהלי משנה שיקדמו את הקומונה . אני לא קרעתי ת'תחת והכנתי עוגה וצ'ופרים למפגש פורום האחרון, באותו יום שהיתה לי בגרות בלשון. אני לא דאגתי לשלוח כאן בקומונה הודעות כל יום. אני לא נכנסתי לכאן בבקרים, בשעות שלפני בי"ס, כדי לדאוג לשמור על רמת הפעילות של הקומונה. אני לא פניתי עשרות פניות להנהלת תפוז, בנסיונות לבשל אצלם את הרעיון להקמת הפורום. אני לא הפצתי את העצומות שהיו בקומונה (לפתיחת הפורום) ב-70 פורומים בערך בתפוז. אני לא נכנסתי לכאן כל שבוע, בקביעות, בחלון היחיד הפנוי שיש לי בבצפר. אני לא נכנסתי לכאן ממועדון בהרצליה [
], ביום שהייתי ממש עמוס, ושזו היתה הדרך שלי להתחבר. אני לא יזמתי ופישרתי בינך לבין ליהי, כדי שהקומונה תמשיך להתנהל כראוי, ולא נאלץ לסגור אותה, עקב הגידופים הרבים שליהי ספגה ממך. אני לא הבן-אדם שממשיך להכנס לכאן בתקופה של עומס בלימודים שלו, בשביל שיהיו לך כאן דיונים פעילים. אני לא דיברתי ומדבר עם ענת ושרית כל יום בטלפון, על דיונים ורעיונות הקשורים להפעלת הקומונה והפורום. אתה כן
עכשיו אתה מרוצה?!?

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifובקשר לציונים שלך..

אתה יכול לדחוף אותם אתה יודע לאן
קודם תראה את כישוריך כבן-אדם, אח"כ תראה עד כמה אתה משכיל.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifואפרופו, ממוצע תלת-ספרתי

לליהי יש ממוצע כזה באנגלית (אבל על אמת
) היא קיבלה נראה לי מתחילת שנה 104, 101, 109, 102 ו-95 (ביום שהמורה ממש התכסחה איתה, ושהלך לה ממש לא טוב
) תלמד מאנשים קצת יותר חכמים ומשכילים ממך. ליהי יכולה להעביר לך הרצאה על ה-ABC

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifואפרופו...

המלה "דפקט" מסמלת בדיוק את הממוצע ה"תלת-ספרתי" אליו הגעת. אתה מצפה בטח שעוד נאמין לך
בטח סתם עוד מב"רניק מדופלם, שלמד עם כל הליקויי-למידה הרציניים למיניהם.

אעממ..

אתה באמת לא ממש עזרת בקומונה, ולעומת זאת צביקה עשה פי אלף ממך, אז אל תבוא בתלונות למי שעשה יותר ממך! וחוץ מזה שאני זוכרת שפעם אתה גם שיגעת את כל העולם ואשתו במסנג'ר, אז בלי שטויות, אורייטי?!

RedRecords

New member
תראו את הצוציקית.

מעריצי זמרים שעברו ניתוח לשינוי מין אינם רצויים כאן. וכן, אני מדבר עליך, מעריצת אנסטסיה.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifבוגר מצדך../images/Emo70.gif

ממש אמירה ראויה
אתה חושף בפנינו את האינטיליגנציה המרשימה שלך
נראה לי שהנושא של ניתוחים לשינויי מין דיי מעסיק אותך. עצה שלי, לך לאורולוג ופתור את בעיות המין שלך

למעלה