../images/Emo72.gifאוקיי, אז תגובתי היא כזו:
אדון אלי היקר, יכול להיות שבמובן מסוים אתה צודק, ושסתם התעצבנתי על ענת במקרה הזה הספציפי. בכל אופן, עליי לציין, כי לאור הציטוט האחרון מתוך ההודעה הזו ("ת'כלס, זה די ברור שאתה ממורמר על זה שאתה כבר לא מנהל. ומה זאת אומרת "לבגוד בקומונה"? המטרה של הקומונה הייתה להקים פורום למלאני. שכחת?")... ובנוסף, לכל התנהגותך בקומונה במשך החודשים של קיומה, הגעתי למספר מסקנות, שאיני בא להעביר אותן בגישה נוקבת, אך כדאי שתפיק מהם את הלקחים, והמסקנות הן: א. אתה אחלה מעריץ של מלאני, אחד מהשרופים ביותר, והערצתך למלאני מעוררת התפעלות. ב. הידע שלך בכל מה שקשור למלאני הוא שופע ונהדר, ות'כלס, זה קטע שממש מעורר התפעלות. ג. אתה עזרת ותרמת באופן משמעותי להגשמת המטרה הידועה (הקמת פורום), בכך שעזרת במקרים רבים להעיר את הקומונה, ובמשך כל תקופתך כחבר קומונה, תמיד תמכת ועזרת בכל התהליך המדובר של הקמת הפורום. ואני יכול למצוא עוד כמה וכמה מסקנות כאלה, שלדעתי, אין לאף אחד מאיתנו, יתר חברי הפורום, שום עילה לפקפק בהן. אבל:
למרות/נוכח (איך שתבחרו להסתכל על זה) היותך בן 18, יש לך בעיה רצינית ביצירת קשרי-אנוש. אתה כל הזמן עוקץ ומעיר הערות שלא במקום, ות'כלס, בכל התקופה שגלשת בחודשים הללו בקומונה, נוכחותך בקומונה גרמה לאווירה עכורה. אתה יצאת נגדי באופן מביש ומחפיר, והערת הערות דוחות ומגעילות כלפי ליהי, חברת פורום אנסטסיה, על כך שהתנגדה לרעיון של הוצאת אנסטסיה מנושא הפורום. לאחר-מכן, אתה עברת לפסים אישיים נגדי, והתחלת להציף את הקומונה בהודעות בוטות כלפיי, ולמעשה, הרתעת גולשים רבים מלהכנס לקומונה. רק בזכות כך שהערכתי את הערצתך למלאני כ"כ, והבנתי עד כמה זה יכול לפגוע בך להחסם מלכתוב בקומונה שלה, לא חסמתי אותך לאלתר מכתיבה בפורום. ממה שהתרשמתי, התנהגותך והערותיך, אינן תואמות אפילו את רמתו של פעוט בן 3, שהולך פעם ראשונה למעון, בלי אימא'לה. אז נכון, יש בך הרבה צדדים טובים, אך בצד העיקרי החשוב לנו, כאנשים, אתה נכשל שוב ושוב בגדול. וגם אם היו מספר חילוקי דעות ביני לבין ענת, אני לא חושב שיש כאן טעם להכנס לפסים אישיים. ונכון, אני באמת מאוכזב מעצם העובדה שאני לא מנהל את הפורום, וכמו שטענתי, לא היה ואין מועמד יותר ראוי לניהול הפורום, מאשר אני, אך שיהיה ברור-אינני מאשים בכך את ענת, מכיוון שהיא לא האשמה בכל שניהול הפורום אינו ניתן לי, ולהיפך-אני חושב שענת היתה עושה צעד שכל אחד היה עושה, ובנוסף, אין שום מועמדת יותר מתאימה ויותר ראויה, מענת, שהייתי מעדיף שתנהל במקומי את הפורום. ובעקבות כל זאת, אני גם חושב שאין לך זכות להכנס בינינו, ושמה שאתה עושה עכשיו, זה לעורר מתחים ואווירה עכורה ביני לבין ענת ושאר הפורום. ותסלח לי נורא, אדון רד, אבל בינינו-מי שבאמת ניהל והשקיע את הנשמה שלו בקומונה ושבזכותו בעצם יש למלאני היום פורום, הוא אני. אם אני לא הייתי מקים את הקומונה ומשקיע בה כ"כ, ענת לא היתה מקבלת את הלגיטימציה ואת האמונה ברעיון להקמת הפורום, ובינינו-אתה היית ממשיך להיות מעריץ נכזב ללא שום פורום/קומונה. אז אני לא מבקש שתצדיע לי, אבל לפחות טיפונת של כבוד והערכה. עם כל ההערצה הנכבדת שלך למלאני, שאכן ראויה להערכה, אני עדיין קצת יותר גדול ממך, ואני כן חושב שיש טעם שלפחות תתן כבוד לגדולים ממך, ובמיוחד, שאותו בנאדם השקיע וקרע את התחת שלו במשך חצי שנה, על חשבון לימודים ומבחנים, שבחלקם הצליח פחות, עקב השקעתו העצומה בקומונה. אתה, עם כל הכבוד לך, היית אמור להכנס רק מתי שמתחשק לך, ולא היתה לך שם שום מחויבות. אז לפחות טיפה הערכה על העניין הזה, ודי להיות כזה נוקב וילדותי. תתבגר