איך לשרשר בצורה נכונה

בואנה תזהררררר יחתיכת

חסר חיים!!!!! לך תחפשששש תחברים שלך!!!!! תזהרררר לדבר ככה על אנסטסיה!!!!!! כל הודעהשלך היא זיון שכל מוחלט!!!! תפסיק להדחף לחיים של אחרים לך תדרס או משהו... מה אתה נתקע?!?!? ועוד משהו - היחיד שלא רצוי כאן זה אתה!! קאפיש?!?!

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ליהי, עזבי... |במלצה| שלי
לכי לחדרך, תפני את פניך לקיר כלשהו, ותתחילי לנסות להסביר לו את זה. הוא סטח יקלוט "קצת" יותר מאשר הבור החולה-נפש הזה.
וגם לי נראה שרד צריך לעזוב כאן את הפורום. גם ככה הוא לא תורם בגרוש, חוץ מלקטר ולחגוג על חשבון ההשקעה של אחרים. אני במקום ענת, הייתי מנפה אותו מכאן לאלתר. =] מזלו שענת היא כזו נשמה, ושהיא עוד מוכנה לתת לו צ'אנס. אז, ליהע, אשתי האהובה, עצה שלי
תתעלמי
תני לתת-אדם העילג, נבוב ורדוד הזה לריב עם עצמו. העצבים שלנו לא שווים אותו.
אז רד...נראה לי שהגיע הזמן שתבין שאתה לא במקום הנכון, ותעשה טובה ותחליט להסתלק מכאן ולעזוב את חיינו לאלתר.
טוב, אימפו
(קיצור של אימפוטנט
)

RedRecords

New member
חחח, אני בטוח שב"עולם האמיתי" אתה

סתם טמבל קטן. רק פה, באינטרנט, אתה מרשה לעצמך להסתתר מאחורי מילים וירידות. טיפש.

adii1201

New member
מדבר החכם הגדול ../images/Emo6.gif

אתה כנראה לא במיוחד מכיר את האדון אליו אתה מדבר... אם ככה אתה חושב...כי בינתיים בכל ההודעת שלך אתה הוא זה שמסתתר מאחורי מילים וירידות... כבר הזכרתי פסיכולוג בהודעה הקודמת שלי, אני חושבת שכדאי שתשקול את זה היטב כי אתה זקוק לו עד מאוד... מומלץ בחום

Ana Lyn Newkirk

New member
מישהו כאן מכיר פסיכולוג באזור י-ם?

אנחנו צריכים שם מתאים של מועמד ראוי, בכדי לסייע לבחור
פליז, סייעו לנו, והצילו את נפשו של עוד מטורף במצב אנוש

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifשמעתם../images/Emo35.gif אני טיפש../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אבל לפחות אני לא מעריץ נלעג ומזויף של מלאני, שנמצא כאן בעיקר כדי לבלבל ת'מוח לאחרים, וכדי להתסיס כאן את האווירה. מהרגע שהגעת לקומונה, והתחלת להתלונן על שרשורי ה
, אנשים כאן התחילו ממש לתעב אותך. אז תכניס את זה לעצמך לראש: אתה לא ניהלת קומונה במשך חצי שנה, אתה לא תרמת בגרוש לפורום שאתה עכשיו כותב בו, אתה סתם כל הזמן מציק ומעיק על חיי כולנו, ורק למזלך, ענת עוד לא חסמה אותך, אבל לדאבונך, אצלי בקומונה אתה כבר חסום לאלתר, ואם ממש בא לך להתכתב בנוגע לספייס, אתה מוזמן לפתח לעצמך קומונה משלך במקום להתלונן על ההשקעה של אחרים. חצוף

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בינתיים חמוד אתה זה שלא

רצוי בשום מקום ואם כבר מדברים על צוציקית אז מי פה הילד הקטן שמתנהג ככה? עד כמה שידוע לי ה"צוציקית" אליה אתה מתכוון בוגרת ממך ב-10 שנים לפחות כך שעדיף תחשוב טוב טוב על המילים שאתה כותב אם אתה בכלל מסוגל לחשוב... ודרך אגב, אולי במקום להשליך על אנשים אחרים את הפחדים האישיים שלך אולי כדאי שתתחיל להתמודד איתם? מה קרה חמוד אומרים לך שאתה נראה כמו אישה? שעברת ניתוח לשינוי מין? אם אתה רוצה אתה תמיד יכול לחפש בספר טלפונים טלפון של פסיכולוג זה עוזר הרבה יותר מאשר להגיד שאנשים אחרים עברו את הניתוח... תתמודד עם המציאות לא משנה כמה היא קשה...

RedRecords

New member
הופה, הופה...

הסתערות של הפאקצות של אנסטסיה. זהירות, פאקצות לפניך!

actimel

New member
../images/Emo18.gifהמנהלת מתערבת בפעם האחרונה

במידה והשרשור לא ייפסק אנשים כאן יחסמו! תעשו את הכל במסרים אישיים. וזאת באמת הפעם האחרונה!!!

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאני לא יודע מהי המדיניות שלך.

אבל אצלי לפחות, בקומונה, אלי כבר נחסם.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif"זהירות, פקאצות לפניך"

כמה בזוי זה נשמע, תאמין לי
Ya know, לפעמים או אומרים שלפעמים לא מזיק לשתוק, או שהשתיקה שווה
אז תחשוב שנייה לפני שאתה מלאה אותנו בסיסמאות הנלעגות והריקניות שלך
ותאמין לי, שהיית מת לראות את עצמך במקום של אנסטסיה. בינתיים, היא כוכבת הפופ המובילה בארה"ב, ואתה, עד כמה שזה עצוב, יכול להיות רק כוכב הגייז המוביל ביבשת.
כמה מעציב

חחח צביק'וש..

היא לא זמרת הפופ הכי טובה בארצות הברית, אבל בכל מקרה היא כוכבת ענק..

RedRecords

New member
אף אחד לא מכיר את אנסטסיה בארה"ב.

האלבום האחרון שלה אפילו לא יצא שם מרוב שהיא פלופ גדול. פחחח...

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifכן, מיס מיוזיק...

משחק אותה מבין גדול במוסיקה.
בינתיים, הרושם היחיד שהצלחת לעורר כאן, הוא של יצור עילג שנזרק מהצבא
(מה, לא? איך תסביר את זה שבגיל 18.5 אין לך חיים ואתה נאלץ לשבת כאן שעות מול המחשב ולבלבל ת'מוח של אחרים?)אז אלי, עשה טובה, את כל הודעותיך הרבות והשונות, אתה מוזמן לשלוח לפורום הבא
(כי זה מה שהן שוות, ת'כלס) רק שם אולי הן איכשהו יתקבלו בברכה. אוקיי?

adii1201

New member
מה קרה חמוד?

הסתכלת במראה וגילית שלא רק שעברת ניתוח אתה גם פאקצה עכשיו?!?!

actimel

New member
../images/Emo41.gifחברי פורום יקרים../images/Emo41.gif

כנראה שלא הבהרתי את העניין בצורה טובה. אז לפניי שאנשים כאן יתחילו להחסם - הדיון הזה החל מעתה סגור
כולכם מוזמנים לנהל אותו באמצעות המייל, המסרים והאם אס אן מסינג'ר! חובתי לבקש פעמיים - כנראה שלא ממש אכפת למישהו מה מבקשת מנהלת הפורום, ככה שבמידה והדווקות והעקיצות יימשך, אני אאלץ בליית ברירה כמובן להתחיל לחסום כאן אנשים. השרשור הזה מעכיר את האוירה כאן, לא נעים לבקר כאן. ואם אכפת לכם ממני ומפורום מלאני שנמצא כידוע תחת נסיון - לעצור את הדיון ומהר. זאת לא בקשה. לבקש יפה כבר ביקשתי מכם. זה לא עובד. לפחות תכבדו אותי תודה ענת

DirrtyShay

New member
הו סוף כל סוף ../images/Emo9.gif

הרבה אנשים לא יודעים לשרשר.. וזה מזה מבאס אותי לראות את זה.. כי זה מזה מבלגן את הפורום וזה נראה כמו "פורום חובבני" (כינוי שאותה נתנה ידידה שלי שנכנסה לפורום הזה ומכירה הרבה פורומים בתפוז).. אני מקווה שילמדו לשרשר. [ניצול הודעה - אני מפרסם את הפורום בפורומים השונים שאני גולש על ידי החתימה שלי
]

למעלה