איך לתת תרופה שנואה?

עידן לא לוקח בקבוק

הוא שותה רק מכוס (הוא עוד יונק, ולא מקבל תחליפי חלב בכלל). נחלתי כשלון חרוץ כשניסיתי לערבב את התרופה עם מיץ.

iris & ben

New member
מתן אנטיביוטיקה-עיצה

כשבן קיבל אנטיביוטיקה היא היתה בטעם תות אז ערבבתי עם יוגורט בטעם תות וזה עבד בהצלחה

אני מזדהה....

כששחר היתה בגיל הזה היה כמעט בלתי אפשרי לתת לה סירופים. היא לא לקחה מוצץ וכשהשתמשי במזרק היא היתה משתעלת ועושה קולות כאילו נחנקת, אפילו אם הייתי מטפטפת כמות מזערית של 5 CC. עד שבסוף היתה מקיאה גם את המעט שהצלחתי לתת לה. הדבר היחיד שהצליח היה אם מישהו אחר נתן לה את התרופה מבקבוק, מהול במים (ממני היא גם לא הסכימה לקחת בקבוק עד גיל הרבה יותר מאוחר). אם משהו מצליח, תספרי...

אני נותנת עם מזרק

בהתחלה נתתי בכוח במזרק, ועם הזמן הוא התרגל והוא כבר פותח את הפה למזרק. נכן שכואב ל"הכריח", אבל אין ברירה בגיל כזה. ומה גם שהפלא ופלא אצלי הוא התרגל וכבר פותח פה לבד למזרק.

איך עשית את זה?

איך גורמים לו להתרגל? אנחנו נותנים לו עם מזרק, כך נשפך/יוצא/נפלט הכי פחות. גם המזרק וגם דרכים אחרות מלוות בהתנגדות נמרצת, ואין לנו ברירה אלא להכריח אותו.

גם אנחנו בשיטת המזרק... ../images/Emo5.gif

ובהתחלה קצת ויתרתי אבל אח"כ חשבתי (יופי ליאת) שעדיף בכוח מאשר להסחב עם המחלות האלה כשהילדה סמרטוט (אצלנו זה היה שלשולים וחום)

וזה מזכיר לי...

למתן היו הקאות ושלשולים (שבוע בחנוכה דווקא) והוא סירב לשתות לגמרי- נתנו לו מים במזרק מידי מספר דקות, וכמובן שגם זה היה בכוח אבל מנע הליכה לבית חולים ואשפוז. כנראה שהוא הבין שגם אם יסרב זה לא יעזור כבר- אז הוא מראש פותח פה למזרק.

למעלה