איך מזהים התעניינות אצל בחורה?

traveler03

New member
איך מזהים התעניינות אצל בחורה?

אפשר בכלל? אני יודע שזה שאלה שאין סיכוי לקבל עלי תשובה, אבל מכיוון שרמת האיטימות שלי גבוהה מהממוצע, חשבתי אולי אני מפספס משהו שאחרים לא... (או שזה סתם אני נותן לאגו שלי להתנפח מעבר למותר).. ישנה בחורה אחת אשר עובדת בתחום אחר לגמרי באותו המשרד היא הגיעה אלי בעקבות המוניטין שיצא בסביבה כפותר בעיות (בעיקר vb6, Excel ) ישבתי בשלווה אצלה איזה חצי שעה כדי לתת לה אפשרות להוציא עלי את התסכול והתדהמה שהיא קיבלה מהקוד שעבר אליה (קיבלה 200mb קבצי קוד כש190 מהם התברר כקבצי *.tmp יכול להוציא את המיץ מכל אחד), בכל מקרה בפעמים הבאות שאני רואה חולפת היא מנופפת אלי לשלום בהתלהבות קצת יותר מהרגיל בשהשוואה לאנשים אחרים שמכירים אותי שם, ופעם אחת עצרה אותי בדרך ושאלה אותי אם הפלאפון לא מצלצל (כשהייתי אצלה כל 5 שניות רצו אותי), שאלה חסרת משמעותper se , אבל אני יודע שאני הייתי שואל את זה מישהי סתם בשביל לדבר איתה, אבל then again אני ברנש אצל בחורות זה אולי אחרת. בחורה אחרת (גם כן אותו המשרד) גיל 23, גם כן נחמדה אלי בצורה שאני מוצא קצת יוצא דופן מחייכת אלי לשלום כל פעם שהיא רואה אותי כמו כן היא פלטה פעם "מתי אני אשמע שאתה יוצא עם חברה לסרט ולא עם אבא שלך" כאמרתי לה שאני לערבי סרטים כפולים איתו. לעיתים גם צובטת קלות את הלחי שלי אע"פ שאני מנסה לעצור (עצב קרוב לעור רגיש למגעי קור וחום גורם לדגדוגים חסרי מעצורים אח"כ בתוך הפה, אל תשאלו , עדיף לא לעשות לי את זה...) בכל מקרה כפי שרואים ממידת האוסססביות שלי לפרטים שנראים חסרי משמעות ותוחלת אפשר להבין למה לא כדאי שתהיה לי חברה, כפי שמישהי פעם אמרה (ולא יכלתי להגדיר את זה יותר טוב) אין לי מושג בהתנהגות אנושית מקובלת (ולא ראיתי את זה בתור עלבון). רק רציתי ש second opinion.

Vdrums

New member
אתה חושב יותר מדי, אם נראה לך

שהיא מחייכת אליך ומחפשת את קירבתך אז תזמין אותה לסרט או משהו... לך איתה לארוחת צהריים. אל תתחיל לחפש יותר מדי. לא תשאל לא תדע.

דנה551

New member
איך מזהים התעניינות?

אתה לא צריך לזהות התעניינות אצלה אלא אצל עצמך. אם מישהי נראית לך מעבר לנפנוף לשלום במשרד בו אתה עובד אז תנסה להתעניין אתה בה, לשאול לשלומה, לצאת איתה יחד להפסקת צהריים וכאלו דברים ואז כשתשוחחו מעבר לנפנופי שלום תוכל לדעת אם יש גם התעניינות מצידה ותיזום מפגש בינכם. אבל לדעתי ההתעניינות צריכה להגיע גם ממך במקום לחפש רמזים תרמוז אתה. בהצלחה...

"מושג בהתנהגות אנושית מקובלת...?"

אין דבר קבוע חיוכי יתר מפחידים ומחשידים אם עזרת למישהי והיא כל כך שמחה שצעקה ייפייהייהיי- והלכה להשתובב במחשבה שאתה האביר על המקלדת, אולי אתה מפרש את זה לרוחק אבל, אם לא תכניס למי הים את כף הרגל, איך תדע אם הם חמים או קרים? זה נכון קצת מביך לשמוע דחייה, אבל קח את הסיכון, אולי באמת "עשית לה את זה" ומנסיון, גם אלו שבעלי ניסיון לא תמיד יש להם מושג איך להתנהג בהתחלה עם קשר חדש- וכן.... גם הולנטינואים הגדולים עושים טעויות הכל תלוי מי נמצא מולך חשוב תמיד להיות מנומס, והדברים הבאים שצריכים לבוא בטבעיות (אם זה אכן באופייך), מצחיקנות, ציניות קלה, צ'ארמינגיות, וכו'לי לפי הבנתי הקצרה, יש לך את זה רק אתה לא יודע להשתמש בזה (זה כמו שייתנו לי ג'יפ חדש, אבל אין לי רישיון.........)

ELIELI22

New member
ובכן ... בתור אחד שמקומות ..

שלום ובכן בתור אחד שמקום עבודה חשוב לו , הייתי מציע לך לא להתחיל עם מישהי ממקום העבודה אלא אם כן ברור לך שזה זה . או שהרמזים עבים מאד .. כי אני לדוגמא יצאתי עם מישהי במקום שאני מתאמן ... שנתיים אחרי שנפרדנו זה עדיין לא נעים כזה כשאני רואה אותה ... לפחות היא עזבה אותי ולא אני אותה ... ככה שקצת פחות נורא לי . וישנה מישהי מהעבודה שרציתי להתחיל איתה ודאגתי שזה יגיע דרך שמועות ... אז היא כנראה לא ממש התלהבה מהרעיון .. אז מידי פעם היא זורקת מבט לא נעים כזה .. היא חושבת שאני כל הזמן מסתכל עליה שאני מבחינתי כבר היו לי אחריה ... ככה זה , מקום עבודה תשאיר נקי שיהיה לך כיף לבוא .. וואלה ואתה טוב ב vb ?? חח יום טוב .

traveler03

New member
יותר מדי טוב בvb רוצה לעבורל net

ולא חושב שיתנו לי, ידוע לי גם הרגישות של מקום העבודה לכן אני עוד יותר זהיר...

אההה!

מלבד לזאת שכתבת מגילה- מילא, קורה לכולנו, לא יכולתי להמשיך לקרוא. כתיבה כזאת שחצנית ויהירה. פשוט בעעע

niva99

New member
איך מזהים התעניינות? פשוט ביותר.

אם אתה חושב שזו התעניינות סימן שאכן זו התעניינות (תלמד לסמוך על החושים שלך). מה שיותר חשוב,לא כ'כ הצלחתי להבין איפה אתה בכל הסיפור הזה. הבנות מאותות ו...(אתה מוחמא? מתכוון לעשות משהו בנידון? להמשיך כרגיל -במחשבה שאולי לא הבנת את כוונותיהן?).

traveler03

New member
אני בוחר בדלת מספר 3...

כי הבנות אולי(!) מאותתות, וזה מפחיד רק לחשוב על זה...

niva99

New member
למה מפחיד?

אתה הרי ילד גדול והן לא נושכות (לא מיד בכל אופן). מעדיף ללכת עם אבא לקולנוע? (נכון שזה כיף , הביחד הגברי הזה-ובכל זאת).

traveler03

New member
זה מפחיד מכיוון שזה יכול לערער את

את הנחות הבסיסיות ביותר שלי.. תמיד חשבתי שזה פחות או יותר מה שיהיה, בלי בית משלי,אישה משפחה, ילדים, עסק , מכונית , אין לי יכולות לנהל כאלה דברים, רק לקום בבוקר לעבוד ולגדל חתול. הפעם האחרונה שקרה לי כזה דבר היה שקיבלתי יותר ביטחון עצמי בעבודה (הם אל אהבו במיוחד טענו שהפכתי לחוצפן..) עד אז חשבתי שכל יום יפטרו אותי. גם היום זה כך, אבל פחות. לקח שנים להתאושש מזה, וזה היה עוד משחק ילדים לעומת ההנחה הזו.

niva99

New member
ממה שהבנתי ממך

אתה עדיין בדרך בתחילתו של מסע מרתק ומעניין אל עצמך. אתה לומד להכיר מי ומה אתה. לומד מהן היכולות שלך. תהיה בטוח שבמסע זה צפויות לך הפתעות. והמלצתי לך:never say never תתפלא אבל לפעמים האשה הנכונה לצידך יש לה יכולות להעלות את הדימוי העצמי(גם לחתול אני יודעת)... ההשתבללות בתוך השבלול שלנו זה שלב וזה חולף.

Rנבוני

New member
אם תצא איתה לסרט

זה לא אומר שאתה כבר מתחתן איתה ונולדים לכם 4 ילדים רעשנים + משכנתא טייק איט איזי, תהנה מהיום, מהרגע. אפילו אל תצפה לכלום... רק תזמין אותה לסרט ואם היא תענה בחיוב אז הלכתם לראות סרט ביחד ונהינתם (או שלא). זה הכל
Rנבוני

ערסlight

New member
תהיה קשוב...

שמע... הנושא שהעלית הוא מעניין ואתה צודק...אין לך מושג. אתה כלכך מנסה לרצות שאתה שוכח מעצמך. שים לב שנתת לנו המון אינפורמציה מיותרת, ניסית להיות שנון ואפילו ביטלת את עצמך בכדי לסחוט איזו מחמאה או מחאה... אפילו לא ברור לקורא...וגם כנראה לעצמך...אם הבחורה [זו או אחרת] מעניינת אותך. ובאמת...איך יודעים? מעבר לצ'קליסט [הלוגיקה]...תשאל את עצמך איך זה מרגיש לך...בתת מודע אתה יודע...אתה "רק" לא נגיש לעצמך. ללמוד להקשיב לעצמך...זה שיעור כבד, יש כאלה שאף פעם לא ידעו...אחרים צריכים שנים של עבודה עצמית בשביל זה. ועד שזה יקרה...תבדוק עם עצמך...מה אתה רוצה...ותסכים עם עצמך שלא נורא אם ידחו אותך...ותנסה... מי שלא מסכים להפגע...לא מגיע לו. הדרך של להתחנף [לרצות]...לא תביא אותך למקום טוב...ככל שתהיה מי שאתה... ככה תהיה יותר אטרקטיבי. והעיקר...אל תפחד...

traveler03

New member
ברןר שלא ברור לי, לכן שאלתי...

חייב להיות מכנה משותף איפשהו שפץ גוף, מחוות, ביטויים, תדירות וכו'... אני מעדיף לא לסמוך על רגשות, אני אפילו לא יודע באיזה הילוך אני עובר באופניים לפי הרגשה...

וואו! אנ'לא מאמינה!

אם לא למדת בטכניון - אתה בהחלט צריך להגיע לשם. תפגוש שם הרבה אנשים דומים לך... אז ככה, הבחורה השנייה לדעתי סתם נחמדה ואולי מעט מרחמת עליך - מילא ללכת לסרטים עם אבא, אבל לספר על זה לבחורות? מה עבר לך בראש? הבחורה השנייה - אולי יש סיכוי. פעם הבאה שאתה נתקל בה, תנסה לפתח שיחה. אולי תשאל אותה על עצמה (לגברים יש נטייה לשכוח שיש לנו חיים). ואל תספר שאתה רואה סרטים עם אבא. יהיה כבר עדיף אם תמציא לך ידידה. MEN...

למעלה