איך מזהים התעניינות אצל בחורה?

traveler03

New member
דווקא אם זה דבר רע, אספר...

להסתיר את זה פירושו להונות אותה. ויש דברים אחרים שאני מסתיר ולא אוכל לספר ולכן זו עוד סיבה לא להתחיל. טכניון? הצחקת אותי אין לי אפילו תעודת בגרות, אין לי מושג קלוש במתמטיקה. התואר הכי גדול שאוכל לעשות זה הנדסאי תוכנה (אולי). אז שתרחם עלי, לפחות היא יודעת האמת, זה עדיף מהמצאות. למען האמת אני צריך באמת ללכת איתו לעוד 2 סרטים ברצף, פשוט אין לי זמן לקבוע זמן.

greenguy2002

New member
מה קשור טכניון???

תגידי את מאלה שבאות לסלסה בימי שלישי כדי לתפוס חתן מליאן?

../images/Emo8.gif יש כמה אופציות...

או שאני עתודאית, או שהתחתנתי ולא עשיתי צבא או שסתם שיקרתי לגבי הגיל... תבחרי מה שבא לך. אבל תואר של הטכניון בהחלט יש לי ביד והרווחתי אותו בהרבה דם, יזע ודמעות.

mixmaster

New member
אתה יודע מי אתה?

אתה סיינפלדדדדדד......או לפחות חי בעולם כזה(אובססיבות לפרטים שנראים חסרי משמעות)

ransky1

New member
איך תידע אם בחורה מעוניינת בך!

שלום רב! אני חושב שאם הבחורה מתעניינת, אז היא מרבה לשלוח רמזים שהיא רוצה בקירבה, אם ע"י מבט ואם ע"י אהבה. מיכאל רנסקי

קשה, קשה

זה הוכח במחקרים רבים שמוח האישה הממוצעת בנוי יותר פיסית לתחום התקשורת מאשר מוח הגבר הממוצע כלומר במקרה בו ההבדל היחיד בין שני בני אדם הוא המגדר ובשאר התחומים אין פחות או יותר הבדל רוב הסיכויים שבן המגדר הנשי יתבטא טוב יותר. במוח האישה הממוצעת יש קשרים חזקים יותר בין חלקי המוח השונים מה שמתבטא ביכולות התבטאות גבוהות יותר בעל פה בכתב ובכל דרך העברת מידע אחרת ופיסית בנפח מוח קטן יותר עקב הקשרים החזקים והקרובים, הגבר הממוצע לעומת זאת ישתמש ביותר הפסקות וקראות הא... באמצע הדיבור. מאותה הסיבה אישה ממוצעת תקרא שפת גוף בהצלחה הגדולה פי 10 מאשר הגבר הממוצע. על כן אין לצפות שהגבר הממוצע יבין סימנים ורמזים אף על פי שיש הרבה זכרים שאינם הגבר הממוצע ויכולים לקרוא סימנים ורמזים ברמה הפיסית אף יותר מהרבה נשים. זכר גבר צריך בדרך כלל סימן אשר אינו משתמע לשני פנים. על כן יש טעות בסיסית בכך שעל הגבר לפענח את הסימנים ולעשות את הצעד הראשון בכל שלב כאשר רוב הסיכוייםשהגבר הממוצע יטעה טעות פטאלית בפיענוח הרמז. לכן גם אם יש איזשהו יתרון אבולוציוני בכך שגבר עם יכולת טובה יותר מתרבה, אני בעד שהצעד הראשון לא יהיה כלל בלעדי לגבר אלא אף יותר מזה הרבה אי הבנות יכולות להמנע אם הבחורות היו עושות את הצעד הראשון. מכאן נובעת גם הנטייה שיש לגבר הממוצע להפוך את האישה לאובייקט, מפני שכל כך הרבה פעמים למעשה בכל שלב על הגבר מוטלת המשימה החברתית של לקרוא את הסימנים ולהתקדם ואם רוב הסיכויים הם שהוא יכשל לקרוא את הסימנים נכון הרי שעדיף לקבל דחיה מאובייקט מאשר מאדם. ולסיכום הצעות מעשיות להווה, לברר באמצעות חברים משותפים או להעז ולהסתכן.

traveler03

New member
ובאמת לא הפכתי רק אישה לאובייקט....

(כולם אובייקטים בשבילי עם תכונות, שיטות והורשה
) בנוסף לכך יש לי adhd שזה יותר גרוע מכיוון שלפי מיטב הבנתי זה חוסם אותך יותר מגירויים חיצוניים. (לכן אני תמיד נמצא במצב אפוף משהו). איזה חברים משותפים? אין לי בכלל חברים לא משותפים

atayen

New member
עולם אכזר!

נראה לי שאתה פשוט בנאדם יותר שכלי, ולכן יותר קשה לך להבין רגשות של אנשים. וזה די באסה, כי גם אתה בנאדם וגם לך יש רגשות, רק שאתה לא יודע מה לעשות איתם... (הדיאגנוזה שלי נכונה? תקן אותי אם אני טועה!) גם אני ככה רק שלי זה יותר קשה, כי אני: בחורה. (אפקט ההפתעה עבד??) והרי כל מה שבחורים רוצים מבחורות זה קצת רגש...(טוב, זה לא כ-ל מה שהם רוצים...!) הייתי זורקת את כל השכל שיש לי (למשל, 5יח' מתמטיקה, 5 יח' אנגלית...מותר להשוויץ =) תמורת קצת אינטלגנציה רגשית.

oded32123

New member
למה לעבוד על עצמך?

הסימנים זה תרוץ שלך להמנע מעצמך. אתה חייב להסגר על עצמך, מה אתה רוצה? אם אתה רוצה אותה, לך על זה- ואם לא תלך על זה-אתה לא רוצה וכניראה שאתה משקר לעצמך. שקר עצמי זה כנראה הדבר הכי גרוע שאדם יכול לעשות לעצמו. פחדנות היא לא דבר חיובי...היא תוצאה של המצב שלך, והמצב הוא שאתה לא יודע מה אתה רוצה בהצלחה...

traveler03

New member
אינטילגנציה רגשית לא תעזור לך לשרוד

בחיים כמו 5 יחידות. (כן מותר להשוויץ, אמנם אני מרגיש על הרצפה בגלל זה, אך מכיוון שאני משוויץ בירידה במשקל, הדדיות היא חובה
)... לכן זה תמיד עדיף. וכאשר תיפגשי (אם לא פגשת עדיין) בחורה ברמה האניטילגנטית שלך, בסופו של יום הוא יעדיף את השכל שלך מאשר התפרצויות בלתי צפויות (ראה ערך "אוף!! גברים..." וכו'..) שהיה יכול לקבל מבחורה אחרת.

jackiz

New member
אתה צריך...

כל מה שאתה צריך זה לעזוב את הפסיכולוגיה! אם נדלקת על אחת מהן או על שתיהן... ואם אתה רוצה להתחיל איתה, אתה תתחיל איתה. האישה היא הרבה יותר מתוחכמת בנושאים האלה לדעתי, (בלי פמניסטיות...) אם אשה רוצה מישהו היא תדאג שהמסר יעבור נקי... שלא נצטרך לאמץ את השכל יותר מידי
בהצלחה בהתחלה נ.ב מומלץ לצנזר דברים כמו סרטים עם אבא לפחות לפגישה חמישית....מינימום...

traveler03

New member
אמרו לא לצנזור...

כי מה יקרה אם באמת היא תסתכל עלי באור שונה מידע שכזה, הלכו לה סתם 5 פגישות.. דברים כאלה אני מספר בלי בעיות, (חוץ מזה כמה אנשים יכולים לעמוד בצפייה ב-2 סרטי קולנוע אחד אחרי השני ברציפות בלילה אחד..

שמישהו יסביר לי בבקשה

מה הבעיה שהבחור הולך לסרטים עם אבא שלו?!?! כל מה שזה מראה זה שיש להם יחסים טובים. מתי בדיוק חזרנו לגיל 10 שחיבוק להורים הוא פאדיחה?

jackiz

New member
זה לא פדיחה

אבל יש דברים שאפשר לשמור למאוחר יותר זה לא קשור לילדותיות או משהו.. למה דבר כזה אמור לעניין מישהי שרק עכשיו הכרת? (יש לי נקודה

אבל תקרא טוב

הוא לא רק הכיר איתה , הוא עובד איתה אז הוא כבר מכיר אותה. וחוץ מזה לא צריך להכריז על זה , אם זה עולה בשיחה ("מה עשית אתמול?", "ראיתי סרט עם אבא") אז אחלה, אם לא אז לא. אבל לא צריך לתזמן את כמות הפגישות. (2 נק' לי..
)

aviron55

New member
תתעניין

אתה צריך לקחת את היוזמה. תמשיך איתה את השיחה, תראה לאן זה מוביל, ותסיק את המסקנות בעצמך, לאן זה מוביל. המבוכה שלך ברורה. את פשוט לא רוצה להוביל את הסיפור קדימה מחשש לכישלון. את מעוניין לתת לזה להתגלגל ולהשתעשע במחשבה שהיא מעוניינת בך. קום בחור קח את העינינים לידיים שלך וצא קדימה. בהצלחה!

למעלה