איך ממשיכים לאחר הגשה בקשה לפטנט

Glilon

New member
איך ממשיכים לאחר הגשה בקשה לפטנט

שלום, מה הצעדים המומלצים לאחר הגשתי את הבקשה לפטנט פריויזורי? איך הכי כדאי למסחר ולשווק את הפטנט? היכן ניתן למצוא את השותפים המתאימים? האם פירסום מודעה בעיתון? האם יש חברות המתווכות בין ממציאים ליזמים בעלי נסיון וקשרים? זה המצב בו אני נמצא ואודה מראש לעונים. בברכת סוף שבוע רגוע.

בזהירות מאוד

שלום Glilon, מאחר ובקשה זמנית בארה"ב אם לא נוסחה כבקשה מלאה עלולה להיות מסוכנת מאוד. מומלץ קודם לשמור על סודיות. מסחור הרעיון יכול להיעשות בדרכים רבות, אבל בכל מקרה הדרך חייבת להתאים ליזם. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

Glilon

New member
אבל תכלס - What is the next step

יש לי בקשה ביד (יופי, אשתי מאד גאה בי....) נו, ומה עכשיו? אני מנסה לפנות לאנשים שאני מכיר על בסיס אישי שאני נותן בהם אמון אבל אילו דכרים אופרטיביות יש לי על מנת באמת לקדם את הרעיון באופן המקצועי ביותר? האם בכלל יש בנמצא חברות רציניות בעלות נסיון, מוניטין ויכולת שתהיינה מעונינות להיכנס לשותפות תמורת הוצאת הרעיון לפועל ולשווקו בעולם? או במילים אחרות: איך יזמים לא מנוסים אם בקשה לפטנט ביד ממשיכים לשלב הבא בדרך אל הגשמת החלום????

חליפה ליתום?

שלום Glilon, אין כללי אצבע, קשה מאוד לתת "תכלס" בלי לדעת בכלל על מה מדובר... אפשר לפנות לחברות מתחום ההמצאה, לבקש להיפגש עם האחראי עם פיתוח עסקי או עם האחראי על המו"פ ולראות אם יש התעניינות. אפשר לפרסם באתרי יזמות. אפשר לעשות דברים רבים ורוב הדברים יהיו צעד בכיוון הנכון. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

לא רק מובילים

לדוגמא יש את biog, האתר של י.ם הזדמנויות ואחרים. אבל אם לפרסם, לפרסם בכל מקום כי אתה אף פעם לא יכול לדעת מאיפה יגיע המשקיע. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

Glilon

New member
האם קיים מאמר שלכם בנושא

האם תוכל להפנות אותי למאמר בנושא צעדים והמלצות לממציא לאחר שהגיש בקשה? כולל שמות אתרים, גופים וחברות שעשויות לעזור (זאת בנושסף לחברות מסויימות הקשורות לנושא ההמצאה הספציפית) שבוע, טוב

מאמרים

יש מספר מאמרים בנושא באתר שלנו, הם לא יענו על כל שאלותיך אבל אני מניח שעל חלק כן. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

למעלה