איך ממשיכים

מיליתו

New member
מצטערת

באמת קשה להיות בדילמות כאלה. הלוואי והייתי יכולה לעזור יותר. אינני יודעת למה אתה נמנע מלפרט. לפעמים, רק להגיד או תלכתוב את הדברים עוזר בהקלת הנטל... שיהיה לך בהצלחה בכל בחירה שתעשה. חוץ מזה, איך אתה יודע שלא הייתי במצבך? שלא נאלצתי לקבל החלטות שידעתי שישאירו אותי עם בעיות אחר כך?

enwhysea

New member
אין על מה להצטער

אני לא אומר שמצבי הכי קשה, או שאי אפשר להבין אותי.... אבל מצבי הרפואי בשילוב עם גישת החיים שלי והדרך שאני חי, האופי שלי וכו' הוא מאוד מאוד ספציפי... אפילו אם אפגוש משהו בגילי עם אותו גידול באותו מיקום בישראל עדיין אני די בטוח שהוא ואני נראה את העניין בצורה מאוד שונה. אני לא מפרט יותר, כי למרות שכל העולם היום בקטע של בלוגים, אני אישית לא אוהבת שהחיים שלי מוצגים באינטרנט כמו פוסטר על אוטובוס, ושכל חיפוש קטן בגוגל ישפוך את ההיסטוריה שלי לכל המעוניין... האמת.. כבר עכשיו אני מרגיש שאני מדבר יותר מדי כאן. כל מי שאני מכיר יודע שאני חולה, ומה המצב איתי, ואני מדבר על זה 30 פעם ביום לפחות.... כאן הוצאתי את מה שאנשים לא שואלים... את מה שמשגע אותי ביום יום... כי רוב האנשים שלא בטוח הסרט הזה לא מסוגלים להבין את הדברים הקטנים, כל מה שאומרים להם נעלם להם בטוח ה"סרטן" והם עוקבים רק אחרי זה. תודה על ההקשבה והעצות.

הצלחת לבלבל אותי

לרגע חשבתי שהכותב הוא כותבת , "אוהבת" כתבת , מכבדת את רצונך לאנונימיות , זה צורך בסיסי של כל אחד מאיתנו לכן הכתיבה באינטרנט תחת שם שאתה בוחר בו , עושה אותך אנונימי לא ניתן להגיע אליך לחיים שלך , אלא אם אתה חושף מייל או משהו כזה בפתיחת הכרטיס בתפוז לא מחייבים אותך בפרטיך האישיים

enwhysea

New member
סתם טעות.. לא יודע איך יצא

אני כותב בתפוז באותו שם שאני כותב באינטרנט כבר מעל 10 שנים... וחקירה קלה תעלה מי אני די בקלות

אהבתי את ההודעה האחרונה../images/Emo132.gif

"אוהבת" וכו' רק מגביר את הסקרנות שלי מי את/ה
? אגב-הרשת באמת שלא כזו חושפנית, ואת/ה יכול/ה לכתוב למשל על בעיות מסוימות שיש לך בכדי שאולי יעזרו לך בהם, גם בלי לחשוף את זהותך האמיתית. בכל מקרה-יום טוב הרבה הצלחה - ותעשה/י כסף גם בארץ כשתבריא במהרה!

enwhysea

New member
כמו שאמרתי

סתם טעות... לא ידע איך יצא... אני כותב באותו ניק תמיד.... לא בא לי עכשיו לפתוח שם אחד בשביל "אני המסורטן" ועוד אחד בשביל "אני חובב הX" ואז עוד אחד בשביל פרסום טקסטים שכתבתי וכו' האינטרנט הוא בהחלה אנונמי, אבל מי שכאן הרבה זמן ופעיל מאוד, לאט לאט מאבד את האנונימיות שלו, ולניק שלו יש פרסונה שלמה.

יוני תתפלא איך זה עובד

איש אחד הגיע לבלוג שלי ובחיפוש התחיל לקרוא מה אני כותבת למד אותי היטב כי הכתיבה שלי אישית ויצר קשר דרך מייל שנמצא במקלעת שלי נוצר קשר אישי שהפתיע אותי כמה הוא מכיר אותי אבל ששאלתי שאלות עליו הוא ננעל וניתק מגע אז אתה הוא צודק לכן הצעתי לו לכתוב בשם שונה על מה שכואב לו

לא הרי בלוג לסתם כתיבה בפורום...?

מן הסתם בבלוג את מאריכה ודי מבררת עניינים לעומק עם עצמך, וודאי שתהיי ברורה לאחרים עד כדי שיכירו אותך לעומק. בכל מקרה- מניסיון אישי, כתיבה שיטחית בפורום לא ממש מסגירה אותך לעומק. אבל כל אחד ובחירתו שלו. העיקר הבריאות האישית והנפשית לילה טוב ושנה טובה

lili the one

New member
מקווה שתמצא את עצמך

גם בעלי היה מספר פעמים בסין בעינייני עבודה ונדלק...... ומהסיפורים שלו אני קצת מזדהה איתך למרות שאין אני יודעת את עיסוקך. אני באמת מאחלת לך שתמצא את עצמך וכמה שיותר מהר. אולי קורסים באוניברסיטה הפתוחה? אולי איזה שהוא עסק באמצעות אתר באינטרנט? לא חסר מה לעשות ואפילו עם נכות. מחזיקה לך אצבעות שיצליח לך בכל אשר תבחר, אולי השנה החדשה תביא גם דברים חדשים:) ך.

רק בזמן האחרון שמתי לב יותר לשהותך

פה, מעיון קצר אני רואה שאתה מאוד חושב ויודע מה אתה רוצה מעצמך, אני בטוח שהתקופה האחרונה שאתה עובר, היא רק בגלל הטיפולים והדיכדוך שבאה בעקבותיהם, אתה די "תקוע" בחיים כרגע.. (?)
מניסיון אישי, אני בטוח שברגע שתסיים את כל "העסק" במהרה! והכל יהיה מאחוריך (אמן) תבריא בצורה הכי גמורה והתחושה שלך תהיה כשל בריא גמור, רק אז תוכל להחליט לגבי עתידך בצורה הכי בהירה, הכי ברורה והכי טובה. כי כרגע אם אתה בטיפולים (?) לדעתי זה לא הזמן לכל המחשבות לגבי העתיד והעבודה בעתיד. אצלי למשל, אצלי בזמן המחלה הכל התערבב, כל המחשבות, כל הרצונות, המאווים, והרגשות, הכל התנגש והתערבב לי בראש. היו ימים שלא רציתי לחזור לשיגרה כלל, והיו ימים שחיכיתי שהכל יסתיים, לגבי העתיד לא חשבתי בצורה נורמלית, ולא יכולתי להחליט מה טוב לי, יום אחד הלכתי על דבר אחד, וביום אחר על כיוון אחר, והכל בגלל מצבי רוח מתחלפים ומשתנים בצורה מטורפת בזמן הטיפולים. לדעתי- רק כשתהיה מאחורי הכל לגמרי, חופשי "נקי" מריחות ובתי חולים ומאושר, תוכל להחליט מה עדיף לך באמת, מה כדאי, עבודה פה? בסין, שיגרה יומית וכדו' מקווה שהובנתי כהלכה
ביי והצלחה בהההכל

enwhysea

New member
די קלטת את העניין

תודה, בנתיים מה שאמרת זה הכי נכון מרוב מי שדיברתי איתו. ברגע כמו שהדברים נראים, אני לא חושב שארגש כמו "בריא גמור" כשאסיים עם הכל... האמת, שרגע אני מרגיש יותר בריא ממה שאני מסוגל לדמיין את עצמי אחרי הניתוח... זה אולי מה שמציק לי יותר מכל דבר אחר. תודה על ההקשבה וההבנה

מיליתו

New member
זה מה שהיה לי לפני ההשתלה

הרגשתי מצויין, התחלתי לתפקד טוב, הבדיקות היו תקינות, והיה עלי לחץ היסטרי להיכנס להשתלת מח עצם. ידעתי שזה יגרום לבעיות עם הכבד (שהיו כבר קודם), ויביא לפגיעה קשה בפוריות (לא היתה לי הזדמנות להקפיא ביציות, ואין לי ילדים - הייתי בהריון כשהמחלה התגלתה ואיבדתי את התינוק הזה). הייתי בדילמות היסטריות של "למה להיכנס להשתלה עם עכשיו אני מרגישה טוב והכל טוב?" לחצו עלי "כדי שזה לא יחזור". עד היום, כשיש לי עוד בעיות מסביב שחלקן נגרמו כניראה בגלל ההשתלה, אני לא בטוחה שעשיתי את ההחלטה הנכונה. אפילו שרבים אומרים לי שאילו הייתי מחליטה אחרת כניראה לא הייתי היום כאן בכלל...

מיליתו

New member
יוני, הרשמת אותי

כל הכבוד לך. אתה נמצא היום במקום כל כך מחובר וכל כך נכון. יש לך יכולת להסתכל על עצמך ברמות שונות ובתקופות שונות. אני זוכרת את ההודעות שלך כשרק הגעת, ואין מה להשוות... גם אם נדמה לך שהסרטן לא שינה אותך מאוד, אני בטוחה שהוא עשה לאישיות שלך המון דברים טובים.

../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif האמת- כמעט וכתבתי את זה...

בהתחלה כתבתי לו בתגובה ממש את המילים הללו שלך! כתבתי לו שיקרא מה כתבתי פעם, ומה אני כותב היום (אם בכלל..) ויבין אולי מה עובר עליו, כי אני עברתי גם את התהליך הזה ממש, אבל שיניתי אח"כ מעט את הנוסח,,, בכל מקרה- את די צודקת ואני שמח על מה שהמחלה כן עשתה לי ביי והרבה רפואה שלימה לכולנו!

למעלה