איך מספרים להורים?

risha

New member
איך מספרים?

אני פשוט ניגשתי אליה ואמרתי לה שאני שוקלת "לעשות את זה" (כי לא ידעתי איך אומרים...) אז היא הסבירה לי שכדאי לי לחשוב טוב אם זה לא מוקדם מידי (היינו חודשיים ביחד ואני הייתי בת 16) ובסוף היא היתה אחלה. דיברנו המון זמן והיה לנו משהו שרק אנחנו ידענו... אני חושבת שאם את לא מרגישה צורך להתייעץ או לספר אז אין צורך. אני אישית שאלתי כאילו במטרה לקבל "אישור" כלשהו שזה בסדר. הבנתי שזה לא פעם ראשונה, אז בכלל. אני מכירה מישהי שעד היום "לא סיפרה" לאמא שלה. אני משערת שאמא שלה לא חיה באשליות שהיא עוד בתולה... אם את כן מתכוונת לספר אז לדעתי פשוט כדאי לך לבוא בלי לפחד ולהגיד לה שאת רוצה לשאול אותה משהו או לדבר איתה ותזרמו בשיחה... אני מאחלת לך בהצלחה. ואל תדאגי- מה כבר יכול לקרות???

חבצולה

New member
אטיוד5....

אז זהו שאני רוצה לספר ואני פשוט לא יודעת איך לספר - לגבי ההריון והמחלות אין מה לדאוג - לנושאים האלו אני מאוד מודעת, מודעת יותר מדיי אפשר להגיד, אני מסכימה איתך שהעיניין הוא אכן פרטי שלי... הרצון לספר בא מהורדת אבן מהלב... ופשוט להגיש יותר טוב ונוח עם עצמי, תודה שהגבת לי, חבצולה.

אטיוד5

Active member
אז אם את לא פוחדת מהתגובה

ורק רוצה לשתף, אז מה הבעיה? משהו כמו זה : חבצולה : קרה לי דבר משעשע. אמא : מה קרה חבצולח´קה ? חבצולה: חלמתי חלום. אמא: נו? חבצולה : חלמתי שאני עושה את זה עם חבצולי. אמא: מה? מה עושה? חבצולה: נו, אמא, באמת, מה כבר יש לי לעשות עם חבצולי. אמא: הלכתם לסרט? חבצולה: משהו כזה. אמא: נו, מה חבצולח´קה? חבצולה: בחלום חבצולי התפשט והראה לי את השרירים שלו. אמא: וזה היה משעשע? חבצולה: הכי משעשע היה כשנרדמתי והבנתי שזה לא היה חלום. יאללה חבצולה, בהצלחה.

gal-or

New member
חבצולה יקרה,

לא עכשיו!!!!! נכון, את שורצת אצלו המון, אבל שבועיים זה מעט מידי זמן כדי לשכב איתו!!!! את לא יודעת איזה מחלות הוא נושא ועם מי הוא היה לפניך. את גם לא יודעת עם איזה חבר´ה הוא מסתובב ומה עלול להיות אחר כך (הוא יכול לספר על המעללים שלכם במיטה(. תחשבי על מה שאמרתי. עדי

אטיוד, תלוי באופי ובגישה

האישי של האמא האישית, בכל מקרה אני דוגלת בגישה חופשית ופתוחה. בקשר ללכת לרופא נשים, שהוא אקט לא כל כך נעים לכל אישה - ובמיוחד בפעם הראשונה שבת עשרה צריכה ללכת, עדיף ללכת עם אמא, או מישהו קרוב.

חבצולה

New member
גל-אור

אני מכירה אותו כחצי שנה - ואת המשפחה שלו אני מכירה קצת יותר.. למזלי (או לצערי) הוא לא היה עם אף אחת לפני, לגבי המחלות - הוא אתלט, ספורטאי מוכר ומעולה כך שאין לי מה לחשוש מזה. ואני מכירה אותו ובוטחת בו שהוא לא מספר ולא שום דבר כזה, אני מכירה את החבר´ה איתם הוא מסתובב והוא לעולם לא יספר על מצבנו האינטימים, בזה אני יכולה להיות בטוחה. תודה שהגבת לי, חבצולה.

gal-or

New member
חמודה,

א. חבל שלא רשמת שאת מכירה אותו מזה זמן. ב. אנשים משנים את פרצופם אחרי אקט כזה (זה קרה לי(. עדי

דליה .ד

New member
אני לא כל כך מבינה מה הבעיה?

את נשמעת בחורה בוגרת ומפותחת. את אסרטיבית וברורה - אז למה לא להיות כנים עם ההורים? מה הבעיה אם הם ליברלים ופתוחים? אני הייתי שמחה אם הבת שלי היתה משתפת אותי ומספרת לי. אני כאם הייתי מבררת האם היא זקוקה לבדיקה אצל רופא נשים, האם יש לה מידע ואביזרים נחוצים כדי להגן על עצמה מפני הריון לא רצוי ומפני מחלות. וזהו.... בתי הגדולה די התלבטה בנוגע לאחד החברים אבל בסוף החליטה שלא ובזה הסתיים העניין. מה ששימח אותי שהיא באה עם ההתלבטות אלי, שוחחנו, צחקנו, ריכלנו והיה כיף.... והשארתי ערוצי תקשורת פתוחים עד השמיים........

למעלה