איך מצליחים לעשות את זה?

איך מצליחים לעשות את זה?

אני כותבת כי אני חייבת להוציא את זה החוצה...כי מסביבי, העדפתי לא לספר לאנשים ...והאמת היא שטוב שכך... איך לעזאזל מצליחים לעשות את זה? את מה אתם שואלים? נפרדתי מבחור שיצאתי איתו.....(או יותר נכון הוא נפרד..זה משנה?) כשהוא אומר לי "אני לא רואה את עצמי מתאהב בך...גם לא בעתיד.." ואני טיפשה שכזו אמרתי לו עוד אז בסוף השיחה שאם הוא מרגיש שהוא טעה..הוא יודע איפה למצוא אותי...בכל אופן זה לא העניין...נפרדנו הייתי שבורה לחלוטין הבנתי כמה אני אוהבת אותו והבנתי שטוב שזה נגמר כי אחרת הייתי צריכה להיות עם מישהו שלא אוהב אותי באותה הצורה... הייתי ממש בדיכאון כמה ימים אבל אחר כך חזרתי לעצמי פשוט התגעגעתי תופת והרגשתי שהלב שלי נחנק...אבל גם התחלתי להפנים את זה שהוא לא יהיה חלק מחיי ואף התחלתי לנסות לצאת עם אחרים. אבל בטיפשותי לא מחקתי אותו מהאימייל ולא מהמסנגר...וככה יום אחד התחלנו לדבר במסנגר ואני שהרגשתי שאולי זה "סימן" שהוא חוזר לחיי הייתי המאושרת בבנות...המצחיק היה שהוא ניסה לשכנע אותי (ולא היה לו קשה..) שצריך לטפל גם בעניין החרמנות..כלומר למצוא פורקן....ואני כמו חרשת....כל כך שמחה שהוא עוד פעם יהיה חלק מחיי...שלא אמרתי לו שיתעופף אפילו שכנעתי את עצמי שכן, גם אני רוצה ממנו רק סקס...שטוב לי להיות איתו ושזה לגיטימי שבחורה בגילי תדאג לצרכים הפיזיים שלה....והלכתי והייתי איתו...ועכשיו אני מרגישה מגעילה...אני מרגישה כמו בובה מתנפחת...שהיתה טובה רק לזה....אלוהים יודע, למה הוא עשה את זה אחרי מה שכתבתי לו בזמנו...אלוהים יודע למה אני עשיתי את זה...כשאני מכירה את עצמי ויודעת שהלב אצלי תופס את כל הגוף ולא נותן מקום לקצת שכל... היום מחקתי אותו סופית....מחיי מהמסנגר מהפלאפון......אבל יקח זמן עד שאני אמחוק אותו מחלומותי....

נימשון

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוב מאוד שמחקת אותך מהמסנג'ר ומהמייל ועכשיו חשבי למי את מתגעגעת ולמי את מצטערת, לגבר שכל כך לא אכיפת לו ממך עד שעשה משהו שידע שיפגע בך
האם לגבר כזה שווה להתגעגע? האם גבר כזה שווה לרצות?

../images/Emo24.gif

אכפת לו ממני....הוא לא אדם רע...כלל וכלל לא....אני חושבת שהוא פשוט חשב שאני מבינה לאן זה מוליך ומקבלת את זה על עצמי....בכל זאת אני אדם בוגר ואף אחד לא הצמיד אקדח לראשי....אני פשוט חשבתי איפשהו שאולי אני גם אסתפק רק בסקס לבינתיים ...אבל זו פשוט לא אני.... אבל לא שווה לרצות גבר כזה....

נימשון

New member
ברור שאת בוגרת ומחושבת

אבל קצת התחשבות מהצד השני עוד לא הרגה אף אחד וזה השציע לך למרות שידע שיפגע בך תחת מסווה של את בוגרת ויודעת מה את עושה עדיין לא גורם לי לחבב אותו יותר

לא אכפת לו ממך

כי אם היה אכפת לו ממך הוא לא היה שוכב איתך... הוא יודע שאת אוהבת אותו וזה עלול לפגוע בך.

3שרונית

New member
../images/Emo24.gif

רק הזמן ואת, זה כל מה שצריך. אולי לא תשכחי ותמחקי, אבל הוא ישאר איזשהו זכרון עמום שאפילו יגרום לך לחייך לפעמים.

גלית35

New member
את הצעד הראשון עשית כבר מחקת../images/Emo20.gif

אתה כל אפשרות התקשורת איתו. מהלב לוקח קצת יותר זמן אבל אפשרי. ושתדעי מגיע לך מישהו אוהב באמת ולא אחד כזה כמו הבחור הזה. בהצלחה

זה מה שנקרא פונקציית הסטירות...

דבר ראשון "סקס עם האקס" זה דבר שדי קורה אצל הרבה,לא מומלץ תמיד אך קורה פונקציית הסטירות לצורך העניין מאוד פשוטה. לשכוח אותו,לא תשכחי ככה סתם גם את תמחקי מהמסנגר והפלאפון(למרות שזה כבר צעד חשוב). כל יום תחטפי סטירות של געגועים וזכרונות. ככל שיעברו הימים תפחת כמות הסטירות והן יהיו פחות כואבות,אח"כ כבר תזכרי בהכל בחיוך. אושר עושר ורק טוב.

רגשות../images/Emo24.gif

כשנפרדים שני הצדדים עוד טעונים ברגשות עזים של כעס, כאב, מאשימים אחד את השני, גם כשהפרידה הייתה בהסכמה ובנימה חיובית. לגוף יש דרכים משלו להגיד "אני עדיין חושק בך". אנחנו גברים נעדרי מסווה, ולכן המסרים שלנו עוברים בדרך טבעית וחופשית ממסכות. יכול להיות שהשיחה היוותה תקדים עם מסר לא ברור ומבלבל. ואולי הסקס הזה היה צריך להיות כחותם סופי לקשר. אל תרגישי רע עם עצמך, להיפך, תודי לו שעזר לך לסיים עוד שלב בפרידה. קחי אוויר נקי, תתחילי להיפרד מהעבר ברגשות נקיים וחיוביים. חיבוק נוסף יעזור?

חיבוקים תמיד עוזרים../images/Emo140.gif

ואהבתי מאוד את המשפט "אולי הסקס היה צריך להיות כחותם סופי לקשר" יכול להיות באמת.... גם לפחות למדתי על עצמי עוד משהו...אני לא מוכנה להיות בקשר של רק סקס...סקס זה נהדר...אבל שהוא מלווה ברגשות הדדים נוספים ושהוא חלק מקשר לא במקום קשר... לא כך?

סקס

הוא פורקן חיובי להכל לרגשות, עצבים, כעס, עונג, סימן לחיברות עם אדם אהוב. ובהחלט רצוי שיבוא ממקום אמיתי פנימי. כחלק משותפות עם אדם שחשוב לך והאינטימיות הזו היא מאין איחוד ולא כפרשת דרכים. צאי לחופש, תעסיקי את עצמך בתובנות חדשות ופעילויות שקצת יסיטו אותך מהכאב. את בכל זאת ישות בפני עצמה שראוי שתזכה במשהו שגורם לה אושר. הנה עוד חיבוק.

הפלא ה8

New member
הי - גם אני רוצה קצת מזה...

אמנם לא נשבר לי הלב לאחרונה אבל גם אני רוצה ...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אם רק היו לי את המילים הנכונות לעזור לך להעלים אותו מלבך, הייתי אומרת אותן לעצמי לפני יותר מ-3 שנים. זה מדהים איך אין שום קשר בין הלב לשכל, ברגע שמתאהבים. אנחנו יכולים להיות הנשים או הגברים הכי אינטיליגנטים בעולם, אבל כשזה קשור לאהבה, אנחנו מפגרים ולרוב מהזן של המפגר, אבל אופטימי=למרות שהמציאות מראה אחרת, אנחנו ממשיכים להאמין שהסרט יגמר עם מארש החתונה... אל תלקי את עצמך, את אנושית, בדיוק כמו כל אחד אחר. תני לעצמך זמן, ומה שהכי חשוב, תמשיכי לצאת ולהכיר בחורים חדשים, זה יעזור לאמאם את קיומו.
לימון

../images/Emo91.gif אין טעם בשאלות האלה...

איך...למה...מה היה אם... כל זה לא משנה ולא תורם לכלום. כולם עושים שטויות בחיים אבל מה שחשוב זה להסתכל קדימה. התפקיד שלך עכשיו זה להיות חזקה. פשוט חזקה. יש קטעים בחיים שצריך פשוט לקפוץ את השפתיים ולהמשיך הלאה. תשתדלי לעשות בעיקר דברים שמשמחים אותך בימים הקרובים. דברים שאת אוהבת לעשות. והנה עוד אחד...

מה זה? פורום מתחבקים פה???

טוב מותק קחי חיבוק
קחי נשיקית
גיליתי שיטה שעלי עובדת פלאים, אני שמה את כל הדברים הלא נעימים ככה בראש מאחורה ומתעלמת מהם, והחיים שלי יותר נחמדים.

גלית35

New member
מכשפונת את יודעת שלפעמים ../images/Emo20.gif

להדחיק זו לא דרך טובה כי הדברים נשארים שם באיזה שהוא מקום וצצים בשלב מסויים. להיות עצובה, להתאבל זו דרך טובה לשחרר. זו דעתי

למעלה