איך מצליחים לעשות את זה?

אני יודעת, אני יודעת...

רק שכשהן (המחשבות) יצוצו אני אשלח אותן שוב לשם. בסוף הן תבנה שאין להן בררה, והן ישארו שם לנצח.

מה זה? פורום מתחבקים פה???

טוב מותק קחי חיבוק
קחי נשיקית
גיליתי שיטה שעלי עובדת פלאים, אני שמה את כל הדברים הלא נעימים ככה בראש מאחורה ומתעלמת מהם, והחיים שלי יותר נחמדים.

שירי כשאנחנו מאוהבות שיקול הדעת

שלנו לעיתים מוטעה, קשה לנו להשלים עם זה שהבחור לא מאוהב בנו ואינו רואה בנו חלק מעולמו, אבל לפעמים אנחנו צריכות לקבל את סטירת הלחי הזו בשביל להתעורר ולהבין שבעצם אולי אנו שם בשבילו רק בשביל הסקס וכל עוד זה לא מפריע לך אז תהני, אני יודעת שלך זה מפריע ובמיוחד לאחר שנפגשתם שוב כי חשבת שאולי משהו התעורר אצלו, אני מציעה לא לקחת את זה כל כך קשה שנפגשת איתו בשביל סקס, זה נעשה ואין מה לעשות אלא להתחיל להבין שאולי לא יצא שום דבר מהקשר הזה (במיוחד שהוא הבהיר לך שהוא לא יתאהב בך) מגיע לך להיות עם בחור שיאהב אותך עד מעל לראש, שיהיה שם בשבילך, שיגרום לך להיות מאושרת ולצערי הבחור לא יגרום לך לאושר המיוחל וזה לא אומר שהוא לא בסדר, יכול להיות שהוא בחור מאוד נחמד אבל אין לו את זה, כרגע את צריכה לרפות את הנפש שלך ואת הכאב חומד אל תלחמי בכאב תכאבי, אל תלחמי בגעגוע תתגעגעי, כי רק משם תוכלי לצמוח מחדש ולרפות את נפשך וכאבך.ולדעתי את בדרך הנכונה אז קבלי ממני
ושיהיה בהצלחה.

הו..

זה הזמן לקום, לומר את ברכת הדרך- ולצאת אליה. שימי לאט בתוך ממחטה עם נקודות את הסקס הטוב שהיה-אבל הותיר בך רגשות אשמה ובלבול. המאבק על הנשיות הגבריות והחיבור בניהם יהיה לעולם ועד, ומי יודע כמה שנים של פרות קדושות לבנות מחכות לנו?לכי תצ'בעי את השיער, תעשי מניקור, פדיקור, קצת לנקות שחורים בפנים על הדרך ,שימי כמה חאמסיקות על הדלת ועל המקרר (על המקרר כי צורת היד של החאמסיקה היא כמו תמרור עצור- לא לפתוח) ויאללה יום חדש מפתיע

שירי, כשאנחנו מאוהבות לפעמים

שיקול הדעת שלנו מוטעה, אנחנו מפרשות מסרים בצורה שגויה ואז אנו מתעוררות ומבינות שעשינו טעות. הצעד שעשית כשנפגשת איתו שוב גרם לחשוב שאולי הוא שוב רוצה אותך בחייו אך הבנת שזה לא מה שהוא רוצה, אל תקחי קשה את מה שקרה באותה הפגישה אז היה בניכם מגע. היום את יודעת בוודאות שלא יהיה לך זוגיות איתו, ולך אשה יקרה אסור להתפשר כי מגיע לך את הגבר שיגרום לך לחייך, שיאהב אותך, שיגרום לך להתרגש בכל פעם שתחשבי עליו, מגיעה לך זוגיות אמיתית, לדעתי את בדרך הנכונה פשוט תמשיכי הלאה למרות שעדיין כואב אל תלחמי בכאב ובגעגוע כי רק מהמקום הזה את תצמחי שוב.בהצלחה

אם יורשה לי....

חשבתי שדברים כאלה קורים רק לי, כי אולי משהו לא בסדר בי. אנחנו חיינו ביחד חצי שנה לערך, עברתי אליו אחרי שבועיים. אחרי חצי שנה החלטנו יחד שזה מאוד צפוף ואינטנסיבי, נפרדנו. חזרנו אחרי חודשיים. קשה מאוד ביחד בלתי אפשרי לחוד. ניסינו שוב. אחרי חודשיים נוספים החלטנו שזה לא הולך לקרות. אני רציתי חתונה ומשפחה, הוא לא רוצה להתחתן בכלל (לאו דווקא איתי). התחלתי בגמילה. אין מילה אחרת. זו היתה גמילה. כואבת, אלוהים כמה כואבת. גם עכשיו כשאני כותבת לך כואבת לי הבטן. היום אני לומדת לנשום מחדש, המדקר שלי אומר שאני לא נושמת, אמרתי לו שהפסקתי לפני שנה. בכל יום בדרך לעבודה אני עוברת ליד הצומת המובילה לבית שלו, למדתי לעצום עיניים, נסעתי עוד 5 ק"מ בסיבוב אחר כדי לא לעבור שם. כשיש אהוד בנאי ברדיו אני מעבירה, הוא אוהב אותו מאוד, אני בוכה. כמוך, לא דאגתי למחוק אותו מכל המדיות, וזה קרה. שלחתי לו מייל בטעות (דבל קליק מיותר). התשובה שלו היתה לשלוח אלי תמונות נופים של כל להמקומות שהיינו בהם יחד. רק נופים - מליון זכרונות. נשברתי, עניתי לו, ענה לי, עניתי לו, התקשר. סירבתי להגיע אליו, הוא הגיע אלי. דאגתי מראש לארגן שנשב בשתי ספות שונות, זה לא עבד. מעולם לא חיבקו אותי כמוהו, מעולם לא אהבתי כמו שאותו, מעולם לא הרגשתי הכי "בבית" כשאני עם מישהו. נפגשנו עוד כמה פעמים, אפילו הייתי אצלו לשעה לערך בצהריים. החברים היו בשוק, אמא שלו היתה בהלם. חברה אחרת כבר התחילה לשמוח שחזרנו. היה אחלה סקס, את יודעת. מאוד נהניתי, כמו תמיד. היה אחלה סופש, היה לנו כייף. היו לנו אחלה שיחות, הייתי מאושרת. ואז היתה השיחה. הוא מצידו היה ממשיך לחיות ב"בערך" "אולי" ו"בואי ניתן לזב זמן" כל החיים, אני רציתי לחזור בשלושה תנאים (שלא יפורטו כאן). ביקש לחשוב על זה. קיבלתי סמס, לא תשובה חד משמעית, לא תשובה בכלל וגם לא לשאלה, פשוט תשובה שממנה הייתי צריכה להבין שאין לי מקום יותר בחייו. אז לא. חזרתי לגמילה. היום אחרי חצי שנה נוספת מאותה סופית, שלחתי סמס שנה טובה ואח"כ סמס יומולדת שמח. קיבלתי תשובה מאוד חמה ואוהבת. חייכתי. בובה מתנפחת? בחיים לא! אין קשה יותר מהגמילה מהאהבה הכי גדולה של החיים שלך. השבוע זה קרה - פלשבקים. חלמתי חלום השבוע - הוא מתקשר לספר לי שקרה משהו לאבא שלו והוא זקוק לי, בחלום הלכתי אליו, בחלום הוא אמר שהבין שהוא רוצה לחיות את חייו איתי, בחלום הסכמתי. התעוררתי. אני בוכה כבר שלושה ימים, כי יצא לי לספר עליו בשלוש סיטואציות שונות. הכל עלה חזרה. אבל דבר אחד אני יודעת ולצורך כך שיתפתי בחוויה שלי - אני יודעת ששם הייתי מאושרת, בכל פעם שקצת רע לי אני חוזרת למקומות בהם הייתי מאושרת. יודעת שהיום החוזק שלי הוא בלדעת שגם אם יהיה לנו סקס מזדמן וחד פעמי, החוזק שלי הוא ברצון שלי (!) לעשות את זה, בצורך שלי "לנצל אותו", כי כשאוהבים אין ניצול. שתינו יודעות, אני מקווה, שהפגישה שלכם, גם היתה לצורך סקס, היתה מתוך צורך שלך, לא פחות מהצורך שלו. אז הוא לא יתאהב בך, הוא לא מוצא לך מקום כעת בחיוו, אבל שתדעי שלעד יאהב ויזכור אותך כחלק מפאזל החיים שלו, ונגד זה אין מה לעשות. גם בעוד שנים, בגלל שהיה שם כל כך טוב, אם תיפגשו ויהיה מצב, אתם תעשו דברים שאולי יהו נוגדים את השקפתך ורצונך הגלוי, אבל זו תהיה משאלת לב -- ובזה אין חוקים. אולי לא תאהבי לדעת, אבל הוא לעולם יהיה חלק מהחיים שלך. כמו כל פאזל, החיים שלנו מורכבים מחלקים קלים יותר וקלים פחות, אבל לכל חלק יש מקום משלו בתמונה השלמה, ובלעדיו התמונה לא תהיה מושלמת. אין מה להצטער או להתחרט, אנחנו סך כל ההחלטות, הבחירות, הרצונות והחוויות שלנו. וזה מה שעושה אותנו למי ומה שאנחנו. מאחלת לך ולי לאהוב לפחות עוד פעם בחיים כמו שאהבנו, ומאחלת לך שיום אחד תמצאי את האחד שיהיה ראוי לך ולאהבתך. שולחת לך חיבוק אמיץ וחיוך (גם עם מלווה בדימעה) אבל עם קריצה, שלך, הקשת

תודה על השיתוף

התרגשתי לקרוא וחשתי בכאבך. מאחלת לכולנו את הדברים שאיחלת. אמן

צנצנת ריבת חבושים

מקדישה לך. כי ישבתי וקראתי ה-כל. וזה לא חיזיון נפרץ אצלי. הייתי צריכה את התיאור הזה, כי אני לא מצליחה להיגמל, אבל אולי עכשיו אני אצליח לנסות, ואז אצליח להצליח. תודה.

מפחיד

כאילו כתבת בשמי... את כל מה שהתחולל בי במהלך שנה שלמה, אחרי קשר של חצי שנה בלבד. היום, אני כבר לא מצליחה לעמוד את הזמן..היה לפניי שנתיים או שלוש... אני כבר לא בוכה על הפרדה ממנו. היום כבר מחקתי את כל אופציות ההתקשרות. ( לא שאני לא זוכרת בע"פ את הסלולרי שלו..). כן, הצביטה של איפה ומי מחבקת אותו במקומי קיימת, ויחד איתה, גם האמונה , שאם הצלחתי לאהוב כמו שאהבתי אותו, סימן שיש בי את היכולות לאהוב גם אחר. ועכשיו, רק נשאר לי לצוא אותו, את האחר.

../images/Emo24.gif כולי צמרמורת

ריגשת אותי במילותייך, בכנות שלהן, באומץ שלך לכתוב אותן, להביט ולהתמודד. מאחלת לשתיכן ולכל אחד שצריך ורוצה, את מה שאת מאחלת לעצמך

phizik

New member
תמיד יהיה לי חולשה לשם שירי

בכל מקרה חזקי ואמצי,עשית את הבחירה הנכונה.....לפי דעתי. אבל אין ברירה בלב הוא ישאר תקופה ויהיו דברים שיזכירו אותו אבל את צריכה להיות חזקה ולהסתכל לעתיד...זה מה שחשוב אני וכל השאר פה יכולים רק לחזק אותך ולתמוך בך.

advak

New member
../images/Emo24.gif המונים לך...

לצערי אני מבינה על מה את מדברת... חוויתי את זה לפני שנתיים. לא היה נעים בכלל, בלשון המעטה. אין ספק שאחת הדרכים להתמודדות היא מחיקה של כל הפרטים שלו. אך, זוהי רק מחיקה טכנית ולא מעבר לזה. המחיקה הרגשית היא שלוקחת המון זמן. אני מדברת על קשר שהיה קצר יחסית אליך ועדיין לקח לי זמן להתגבר עליו... קחי את הזמן, אל תלחצי על עצמך. קבלי
והרבה...

shirygo

New member
שירי, זה טרי אז זה כואב ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

מי כמוני מבינה אותך. אבל צעד מעולה שמחקת אותו מהמסנג'ר והפלאפון. אם זה מעודד, אני מיחה שלא הרבה, את לא היחידה ש"נפלה" בנושא הזה, אבל זה עובר! אין מה לעשות. פשוט לעתיד, לא בקטע של הטפה, זה משהו שאני גם אומרת לעצמי, אם יש מישהו שאני דלוקה עליו והוא לא דלוק עלי, אני גם לא אשכב איתו, כי אני יודעת שזה ירסק אותי. מקווה שאת מרגישה טוב יותר!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוי...אני כ"F מבינה אותך.. אני גם חוויתי פרידה קשה והיה לי מאד קשה. בכיתי המון ולא עבר לי גם אחרי שנה (יצאנו תקופה ארוכה). אני ממש מבינה לליבך ואיך את מרגישה, אבל תני לי לייעץ לך משהו - כמה שזה קשה, וזה קשה, אני יודעת, אל תסכימי לשום קשר איתו. תסלחי לי שאני אומרת לך את זה, כי אני מתארת לעצמי שאת רוצה לקרוא פה תגובות חיוביות, שיתנו לך "סימן" שצדקת ושיש תקווה. אבל אני חושבת שאת לא צריכה להיות איתו, בכלל, לא בשום קשר שהוא. הוא יודע שאת אוהבת אותו, לא? נתת לו להבין ואני מתארת לעצמי שהוא הבין. ולמרות זאת הוא ממשיך להכאיב לך ע"י זה שהוא שוכב איתך ויודע שלא ייצא מזה כלום. לפי דעתי הוא פשוט כלב. לא מגיע לו מישהי כמוך מצטערת שזה יצא לי קצת פוגע...אבל את חייבת להוציא אותו מחייך...

למעלה