תודה על התשובה.. מה זה ה"זה"? הגבר? היקום? משהו ערטילאי?
O o fri New member 18/1/06 #30 אפשר להגיד שזה האינסוף, עצמי האמיתי, החיים, אלוהים, הנגואל, וגם - הבלתי ניתן לביטוי
ז זעקת העשבים New member 21/10/05 #25 יש חור בדלי תקני אותו יונה יש חור בדלי המים נוזלים. תקן אותו יוסף הו יוסף הו יוסף תקן אותו יוסף המים נוזלים. ועל זה אומר מוישה אופניק -" אוף עוד חור שצריך לסתום"...
יש חור בדלי תקני אותו יונה יש חור בדלי המים נוזלים. תקן אותו יוסף הו יוסף הו יוסף תקן אותו יוסף המים נוזלים. ועל זה אומר מוישה אופניק -" אוף עוד חור שצריך לסתום"...
ת תימי הגינגי New member 22/10/05 #26 יש תמונה אחרת? כל הדיבורים האלה על חורים מה זה מגרים אותי (אינטלקטואלית עושים לי חלומות שאני נופל לתוך חורים שחורים וחורי ביוב) איך דון חואן קורא לחורים? (בדלי)
יש תמונה אחרת? כל הדיבורים האלה על חורים מה זה מגרים אותי (אינטלקטואלית עושים לי חלומות שאני נופל לתוך חורים שחורים וחורי ביוב) איך דון חואן קורא לחורים? (בדלי)
א אחד אפס New member 19/10/05 #14 לחסומה בהתנדבות הדבר הראשון שעלייך לעשות זה לא לקרוא לעצמך חסומה כי זה התדר התמידי שאת יוצרת במו פיך - ח ס ו ם דבר שני החזרת ניצוצות נשמה ( כל הכח שנתת לאנשים , חפצים , וכו ) ועל ידי החזרת נצוצות אלו תוכלי להתקדם
לחסומה בהתנדבות הדבר הראשון שעלייך לעשות זה לא לקרוא לעצמך חסומה כי זה התדר התמידי שאת יוצרת במו פיך - ח ס ו ם דבר שני החזרת ניצוצות נשמה ( כל הכח שנתת לאנשים , חפצים , וכו ) ועל ידי החזרת נצוצות אלו תוכלי להתקדם
ח ח ס ו מ ה New member 20/10/05 #20 אני אחשוב על שינוי שם.... איך מחזירים ניצוצות נשמה ומה זה בכלל? איפה קונים וכמה זה עולה?
א אחד אפס New member 20/10/05 #21 החזרת ניצוצות זאת טכניקת מדיטציה שבעזרתה האדם מחזיר את כל האנרגיה ששתו לו במהלך החיים והגלגולים השונים אם תרצי אשלח לך את זה בהודעה פרטית
החזרת ניצוצות זאת טכניקת מדיטציה שבעזרתה האדם מחזיר את כל האנרגיה ששתו לו במהלך החיים והגלגולים השונים אם תרצי אשלח לך את זה בהודעה פרטית