איך מתחילים למכור בEBAY?

evilihi

New member
לדעתי אפשר פשוט לטגלן את התשובה שלי ../images/Emo3.gif

או שאני אעשה קופי פייסט כל פעם..

donkeyshoot

New member
אגב איך אפשר לחפש מוצרים של ישראלים?

יש אפשר חיפוש מיוחדת כזו למדינה מסויימת?

PROG3

New member
אני מבין לגמרי

אני רק אומר שיש אנשים חדשים בפורום , שעדיין לא יודעים שום דבר ורק שואלים ראשונה , שאת פשוט מפחידה אותם לטעמי
ונכון , אני גם מסכים שאין מה לשאול פה שאלות מפגרות כמו מה למכור , אבל אנשים מנסים את מזלם , אין להם מה להפסיד, חוץ מכמובן דברי תוכחה ממך. ד"א שתפי אותי בקצת מידע , את נשמעת כמו קשישת איבי... כמה זמן את מוכרת באיבי ? בת כמה את בכלל בעצם ?

evilihi

New member
../images/Emo140.gif

כמה זמן אני באיביי? הממ בערך 9 שנים. למרות שהכרטיס הנוכחי שלי הוא פחות....אבל הנסיון הוא בערך 9 שנים או משהו כזה....אכן קשישת איביי
אתה לא יודע שלא שואלים אישה לגילה?

roeeya

New member
../images/Emo45.gif אני איתך

זה ככה בכל תחומי החיים. לא מזמן הייתי בהרצאה של משקיע נדל"ן, ובמקום לשאול שאלות וללמוד ממנו כל מה שאנשים רצו לדעת זה את הכתובת המדוייקת והשם של המתווך שימכור להם את הדירה שממנה הם יעשו מיליון דולר בלי מאמץ ככה אנשים, אין מה לעשות

roeeya

New member
אני עדיין חושב שהמלצרית מארומה עשתה לך עיניים

וככה אתה בוגד בה עם הבחורה הראשונה בפורום???

PROG3

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

איך אתה יכול להשוות את האיכות של בנות הפורום לשאר בנות ישראל ? ליגה אחרת בכלל

donkeyshoot

New member
שאלה בקשר לספקים

נגיד החלטתי למכור מוצרים למחשב או בגדי לבוש או כל דבר אחר, איך אני מוצא ספק שימכור לי את הדברים האלה בכמויות גדולות?

donkeyshoot

New member
מצאתי ספק, אבל...

מצאתי ספק שיתן לי מה שאני רוצה רק יש בעיה קטנה. בכמות שהוא מוכן לשלוח לי מסין, המכס פשוט יקרע לי את הצורה ואני לא יודע אם אפשר יהיה להרוויח ככה. איך אתם מסתדרים עם הקטע של המכס? יש לכם דרך לעקוף את זה?

אתה קונה ממישהו והוא שולח ישירות ללקוח שלך

חוסך עלויות מכס וכו', לא כל אחד מסכים לעשות זאת...למעשה, מעטים מסכימים

donkeyshoot

New member
יש באמת דבר כזה?

כשאני חושב על זה אז אותו אחד שאני קונה ממנו יכול כבר להרוויח את מלוא הסכום אז מה ייצא לו מזה?

tomerol

New member
הוא הרי לא יודע באיזה סכום מכרת

מבחינתו, העבודה שלו היא לארוז ולשלוח לאן שאתה מבקש ממנו. ומה יצא לו מזה? המחיר שאתה משלם לו, כמובן.

donkeyshoot

New member
כן אבל אז הספק מאבד מהיעוד שלו

הוא הרי אמור למכור לי סחורה בכמות סיטונאית לא? אם בכל פעם שאני אמצא קונה אני אגיד לספק והוא ישלח כל פעם מוצר אחד, אז הוא לא מפספס פה את העבודה שלו?

למעלה